World of Warcraft lisäosa Shadowlands ilmestyy marraskuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa World of Warcraft lisäosa Shadowlands ilmestyy marraskuun lopulla

World of Warcraft: Shadowlands

Blizzardin tuleva -pelin Shadowlands -lisäosa on vihdoin saanut julkaisuajankohdan. Aiemmin viivästynyt lisäosa ilmestyy nyt marraskuun 23. päivä.

Järjestyksessään pelin kahdeksas lisäosa tuo loppupelin parannuksia, parannellut taistelut ja palkkiot Mawista sekä uudelleen työstetyn Covenant -järjestelmän. Shadowlands vie pelaajat kuolleiden maailmaan, jonne tien avasi Sylvanas Windrunner päihittäessään Lich Kingin.

Lisäosa tuo peliin viisi uutta aluetta Ardenweald, Maldraxxus, Revendreth, The Maw sekä Bastioä. Valittavana on yksi neljästä eri liitosta, joilla kullakin on oma suunnitelmansa Shadowlandsin tasapainon saavuttamiseen. Mukana on myös uudelleenpelattava päättymätön tyrmä Tower of the Damned, joka laittaa pelaajan todelliseen testiin.

Ennen lisäosan julkaisua pelissä päästään puolustamaan Azerothia hyökkääviltä Scourgelta. Tapahtuma starttaa marraskuun 10. päivä. Lisäosan ensimmäinen raidi Castle Nathria alkaa joulukuun 8. päivä samalla kun Shadowlandsin ensimmäinen kausi starttaa.

World of Warcraft: Shadowlandsin voi ennakkotilata perus, Heroic ja Epic -versioina.

Warcraft-kehittäjä avoin uusille elokuville – toivoo yhteistyötä kokeneiden ohjaajien kanssa Kommentit pois päältä artikkelissa Warcraft-kehittäjä avoin uusille elokuville – toivoo yhteistyötä kokeneiden ohjaajien kanssa

Vaikka -jatko-osa saattaisi olla kiinnostava, ei ole kiinnostunut muuttumaan elokuvastudioksi, kertoo pelikehittäjä John Hight.

Haastattelussa IGN:lle, Hight painotti Blizzardin keskittymistä peleihin ja heidän haluaan tehdä yhteistyötä kokeneiden elokuvantekijöiden kanssa tulevia Warcraft-elokuvia varten.

”Me teemme pelejä, ja mielestäni pelit ovat aina ydinalueemme”, Hight selitti.

Hän uskoo, että yhteistyö kokeneiden tekijöiden kanssa olisi tehokkaampaa kuin Blizzardin oma elokuvatuotanto. High kuitenkin korostaa oikeiden kumppaneiden löytämisen tärkeyttä, jotka jakavat Blizzardin intohimon laatuun ja ymmärtävät Warcraft-universumin.

Blizzard työstää uutta Warcraft -peliä mobiililaitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Blizzard työstää uutta Warcraft -peliä mobiililaitteille

World of Warcraft

on julkaisemassa tänä vuonna -aiheista mobiilipeliä , mutta nyt myös on saamassa oman mobiilikäsittelynsä.

Pelistä ilmoitettiin Activision Blizzardin viime vuoden viimeisen neljänneksen tulosilmoituksessa. Tuloillaan on myös uutta sisältöä ja -peleihin.

Uudesta mobiilipelistä ei kuitenkaan vielä tiedetä paljoakaan. Vielä ei ole varmaa on kyseessä enemmän strategiapainotteinen vaiko Hearthstone -tyylinen peli. Kyseessä voi olla jopa -tyylinen AR-peli.