World of Warcraft saa uuden Shadowlands -lisäosan Kommentit pois päältä artikkelissa World of Warcraft saa uuden Shadowlands -lisäosan

World of Warcraft: Shadowlands

Blizzard on ilmoittanut uuden lisäosan yhdelle maailman suurimmista MMORPG -peleistä . Lisäosa kantaa nimeä Shadwlands ja sen ensimmäinen traileri on myös julkaistu.

Järjestyksessään pelin kahdeksas lisäosa Shadowlands vie pelaajat kuolleiden maailmaan, jonne tien avasi Sylvanas Windrunner päihittäessään Lich Kingin.

Lisäosa tuo peliin viisi uutta aluetta tuonpuoleisesta elämästä. Valittavana on yksi neljästä eri liitosta, joilla kullakin on oma suunnitelmansa Shadowlandsin tasapainon saavuttamiseen.

Mukana on myös uudelleenpelattava päättymätön tyrmä Tower of the Damned, joka laittaa pelaajan todelliseen testiin.

voi ennakkotilata nyt perus, Heroic ja Epic -versioina.

Blizzard työstää uutta Warcraft -peliä mobiililaitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Blizzard työstää uutta Warcraft -peliä mobiililaitteille

World of Warcraft

on julkaisemassa tänä vuonna -aiheista mobiilipeliä , mutta nyt myös on saamassa oman mobiilikäsittelynsä.

Pelistä ilmoitettiin Activision Blizzardin viime vuoden viimeisen neljänneksen tulosilmoituksessa. Tuloillaan on myös uutta sisältöä ja -peleihin.

Uudesta mobiilipelistä ei kuitenkaan vielä tiedetä paljoakaan. Vielä ei ole varmaa on kyseessä enemmän strategiapainotteinen vaiko Hearthstone -tyylinen peli. Kyseessä voi olla jopa -tyylinen AR-peli.

Blizzardin pelit ovat menettäneet yhteensä kaksi miljoonaa pelaajaa vain kolmessa kuukaudessa Kommentit pois päältä artikkelissa Blizzardin pelit ovat menettäneet yhteensä kaksi miljoonaa pelaajaa vain kolmessa kuukaudessa

World of Warcraft

Activision Blizzardin tuorein tilinpäätös paljastaa, että on menettänyt peleiltään noin kaksi miljoonaa pelaajaa viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Blizzardin julkaisujen aktiivisten pelaajien määrä tippui helmikuun 29 miljoonasta pelaajasta kolmessa kuukaudessa tämänhetkiseen 27 miljoonaan aktiiviseen pelaajaan. Yhtiö on menettänyt pelaajia tasaiseen tahtiin jo viimeisten vuosien aikana. Kolmessa vuodessa yhtiön pelit ovat menettäneet noin 29 prosenttia käyttäjistään eli noin 11 miljoonaa pelaajaa.

Luvuista huolimatta Blizzard ei ole vaikeuksissa. Kehittäjän tulot ovat nousseet vuosittain noin seitsemän prosentin tahdilla suurimpien pelien johdosta. Esimerkiksi : Shadowlandsin julkaisu on ollut yhtiölle merkittävä osa rahavirtoja. Myös Hearthstonen tuorein Forged in the Barrens -laajennus sai yleisesti postiviisen vastaanoton. Lisäksi -räiskintäpeli onnistui saamaan vuodessa noin 10 miljoonaa uutta pelaajaa, vaikka peli ei ole saanut hiljattain uusia päivityksiä.

Huomioitavana on, että yhtiö ei ole julkaissut pahemmin uusia pelejä viimevuosina. Blizzard on tehnyt lähinnä lisäosia nykyisiin peleihinsä sekä uusintaversioita vanhoista julkaisuista. Toivottavasti kehitteillä olevat : Remastered, 4 ja auttavat yhtiötä haalimaan peleilleen uusia pelaajia tulevaisuudessa.