WRC 10 -rallipeli kurvasi Nintendo Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa WRC 10 -rallipeli kurvasi Nintendo Switchille

WRC 10

WRC:n 50-vuotista taivalta juhlistava WRC 10 -ajopeli tuo kansainvälisen autoliiton FIAn virallisen ajopelin myös Nintendo-pelaajien iloksi. Rallipeli käy läpi rallin mestaruussarjaa historiallisten ajoneuvojen ja kisojen kautta. Erilaisia kisatapahtumia onkin mukana peräti 23 kappaletta monen vuosikymmenen ajalta.

Mukana on myös kuusi historiallista rallia, joihin lukeutuvat esimerkiksi Kreikan legendaarinen Akropolisralli ja sekä maineikas Sanremon ralli Italiassa. Kisoja päästään myös kokemaan 20 legendaarisella ralliautolla vuosikymmenten varrelta. Näitä ovat muun muassa Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi ja eri malleillaan.

Pelisarjan jo aiemmin kehuttua fysiikanmallinnusta on hiottu paremmaksi ja pelaajia odottaakin entistä aidompi ajotunnelma. Lisähuomiota on kiinnitetty aerodynamiikkaan sekä muun muassa turbon ja jarrujen toimintaan erilaisilla ajopinnoilla. Myös ajettavuuteen ja pelin äänimaailmaan on kiinnitetty huomiota erilaisin kohennuksin. Nämä saavatkin pelin tuntumaan siltä kuin pelaaja olisi itse kuljettajana oikeassa ralliautossa.

Äärimmäisen suosittua urapelitilaa on monipuolistettu uusin muokkaustyökaluin. Pelaaja voi helposti luoda halutunlaisen kisatallin omalla tiimillään sekä koristella omaa kisa-autoaan omin tarroin ja kuvioin. Mukana on myös 30 autoa ja 52 virallista tiimiä vuoden 2021 tiedoilla eri WRC-luokista. Näitä ovat WRC, WRC2, WRC3 ja nuorten kuljettajien Junior WRC. Mukana on myös neljä uutta rallia Virossa, Kroatiassa, Belgiassa ja Espanjassa.

on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille että :lle.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle

Tempest Rising

on julkaisemassa uutta Command & Conquer -peliä nimeltään Tempest Rising myöhemmin tänä vuonna PC:lle. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Tempest Rising pyrkii tuomaan klassisen reaaliaikaisen strategian tähän päivään modernimman tuotannon myötä. Pelissä tulee olemaan myös tukikohdan rakennusta.

Peli sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maailmaan, jossa kamppaillaan resursseista. Valittavana on kolme eri ryhmittymää, jolla pelaajat voivat pelata.

Tempest Rising ilmestynee tämän vuoden lopulla PC:lle.

Kommentoi