WRC 10 -rallipeli laajentui ilmaisella päivityksellä – mukana Ypresin ralli Kommentit pois päältä artikkelissa WRC 10 -rallipeli laajentui ilmaisella päivityksellä – mukana Ypresin ralli

WRC 10

Virallisen WRC-rallipelikokemuksen tarjoava WRC 10 -ajopeli on laajentunut ilmaisella lisäsisällöllä. Se tuo mukanaan tämänvuotisen Belgiassa kisattavan Ypresin rallin. Sen erikoisuutena ovat kapeat ja mutkittelevat tiet, jotka tarjoavat runsaasti risteyksiä ja vaihtelevia ajo-olosuhteita. WRC 10 -pelissä kisa koostuu yhteensä seitsemästä erilaisesta erikoiskokeesta sekä testierikoiskokeesta eli shakedownista.

Lisäksi sisältöpäivitys tuo mukanaan kolme historiallista tapahtumaa, joista jokaiseen sisältyy kuljettajapari alkuperäisissä autoissaan. Näitä ovat vuoden 1980 Portugalin rallin Walter Röhrl ja Christian Geistdörfer Fiat 131 Abarthillaan, vuoden 1981 Suomen-rallin Ari Vatanen ja David Richards Ford Escort MkII 1800 -autollaan ja vuoden 2017 Portugalin rallin Sébastien Ogier ja Julien Ingrassia Ford Fiesta WRC -mallillaan.

Lisäksi päivitys tarjoaa peliin hienoisia päivityksiä muun muassa kartanlukijan toimintoihin.

Errorin arvostelussa pelin runsasta sisältöä, ratoja, pelimuotoja ja vaivatonta pelaamista kehuttiin, mutta viimeistely, bugit ja realismin puute sai kritiikkiä. Lue koko arvostelu täältä.

WRC 10 on saatavilla 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille että :lle. Pelin Switch -versio ilmestyy marraskuun 30. päivä.

Kommentoi

Koneoppimispeli while True: learn() ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Koneoppimispeli while True: learn() ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

while True: learn()

Games Store jakaa tällä viikolla myös toista peliä. Kyseessä on pulmanratkontaa ja simulaatiota yhdistelevä while True: learn().

Pelissä päästään tutustumaan koneoppimisen, neuroverkkojen, massadatan sekä tekoälyn maailmaan. Mutta kaiken tämän takana on se, että haluat tuntea kissasi paremmin.

Pelissä olet koodaaja, jonka kissa on koodivelho, mutta ei ymmärrä ihmisten kieltä. Sinun tehtäväsi on käyttää koneoppimista ja visuaalista ohjelmointia auttaaksesi ymmärtämään kissaasi paremmin.

Peli soveltuu niille jotka haluavat oppia ymmärtämään koneoppimista ja siihen liittyviä komponentteja.

Voit ladata while True: learn() -pelin ilmaiseksi :lle Games Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Steam Deck -käsi-PC:n pakkaus – katso kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Steam Deck -käsi-PC:n pakkaus – katso kuvat

Valven kannettavaa Deck peli-:tä, joudutaan odottelemaan vielä ensi vuoden puolelle, mutta nyt sen lopullisesta pakkauksesta on saatu uusia kuvia.

Valve julkaisi kuvia tulevan laitteen minimalistisesta pakkauksesta ja myös laitteen kovakotelosta sivustollaan.

Aiemmin tänä vuonna lanseerattu Deck noudattelee Nintendo Switch -käsikonsolin ulkonäköä, mutta sillä pystyy pelaamaan Steam -kirjaston pelejä. Kädessä pideltävästä peli-:stä on kolme eri versiota ja saatavilla tulee olemaan myös erillinen telakka.

Laitteen piti alunperin ilmestyä joulukuussa 2021, mutta Valve ilmoitti aiemmin tänä vuonna lykkäävänsä laitteen julkaisua helmikuulle 2022.

Kommentoi