WRC 10 -rallipelissä mukana autojen räätälöintityökalu Kommentit pois päältä artikkelissa WRC 10 -rallipelissä mukana autojen räätälöintityökalu

WRC 10

Ralliautot tunnetaan tehokkaista koneistaan ja ärhäköistä moottoriäänistään. Tällä viikolla julkaistavasta WRC 10 -rallipelistä on julkaistu uusi esittelyvideo, jossa tutustutaan pelille äärimmäisen tärkeään äänimaailmaan. Eri ralliautojen moottoriäänet, ratojen pinnat autojen renkaiden alla, vallitsevat säätilat ja ympäröivä äänimaailma ovat merkittävä osa pelaamista ja sen aitoa rallitunnelmaa.

Tarkkaan mallinnettu ja miksattu äänimaailma auttaa paitsi pääsemään pelin ajotunnelmaan, myös hahmottamaan pelimaailman tapahtumia auton sisältä. Pelin uusi esittelyvideo käy läpi ääntä kiehtovalla tavalla.

WRC 10 julkaistaan sekä 5, PlayStation 4, X ja S sekä Xbox One -konsoleille että :lle 2. syyskuuta 2021. Pelin Switch -versio julkaistaan myöhemmin.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio on saapunut Early Accessiin PC:llä Steam ja Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Steam Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

ilmestyy PC:lle ja OSX:lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel King osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

The Dark Pictures Anthology: ilmestyy lokakuun 22. päivä 5, Xbox Series X ja S, Playstation 4 sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi