WRC 8 -ajopelin uratila uudistuu täysin – peli ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa WRC 8 -ajopelin uratila uudistuu täysin – peli ilmestyy syyskuussa

PAN Visionin jakelema ja Bigbenin julkaisema WRC 8 -ajopeli kaahaa syksyllä pelaajien iloksi täysin uudistetulla uratilalla. Uudella esittelyvideolla kehittäjätiimi näyttää ainutlaatuisia ominaisuuksia yksityiskohtaisesti.

Uratila on perinteisesti suosituin ja eniten pelattu pelitila. Yhteisön palautteen pohjalta kehittäjätiimi halusi tarjota fanien odotuksia vastaavaa sisältöä syvällä ja monipuolisella pelitilalla. Kansainvälisen autourheiluliitto FIA:n virallisena ajopelinä jäljittelee mahdollisimman tarkasti todellista maailmaa ja antaa pelaajille mahdollisuuden tulla ensimmäistä kertaa WRC-kuljettajaksi. Pelaajan on edistyttävä kausilta toiseen päästäkseen kilpailemaan WRC-luokassa ja lopulta saavuttaakseen maailmanmestaruuden.

julkaistaan sekä 4-, One- ja Switch -pelikonsoleille että PC:lle syyskuussa 2019.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi