WRC 9 -rallipeli kurvaa tänään Xbox Series X ja S -pelikonsoleille ultrateräväpiirtoisesti Kommentit pois päältä artikkelissa WRC 9 -rallipeli kurvaa tänään Xbox Series X ja S -pelikonsoleille ultrateräväpiirtoisesti

WRC 9

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema -rallipeli tulee myyntiin tänään ja S -pelikonsoleille. Kansainvälisen autourheiluliitto FIA:n virallisena pelinä WRC 9 tarjoaa autenttisen ralliajokokemuksen ympäri maailmaa ajettavissa kisoissa ja nyt ultrateräväpiirtoisesti.

Täysin uudistunut WRC 9 -rallipeli jatkaa suosittua rallipelisarjaa, mutta entistä kokonaisvaltaisempana ajopelikokemuksena. Erityistä huomiota on annettu pelin ajodynamiikalle, autojen ajettavuudelle ja rallitunnelmalle. Autojen käyttäytyminen ja realismi on nostettu uudelle tasolle, mikä tekee pelistä entistä nautittavamman pelikokemuksen sekä kokeneille rallikuskeille että vähemmän kokeneille ajopelifaneille.

Xbox Series X ja S -pelikonsoleilla elämys on koettavissa ultrateräväpiirtoisella 4K-grafiikalla 60 kuvan sekuntivauhdilla. Sen ansiosta rallikokemus piirtyy Xbox Series X ja S -pelikonsolien näytölle äärimmäisen tarkkana, yksityiskohtaisena ja värikylläisenä. Samalla aiempaa sulavampi ruudunpäivitys tekee ajamisesta entistä nautinnollisempaa.

Mukana on uusia pelitiloja, jotka antavat pelaajalle entistä enemmän vapautta nauttia pelin annista. Esimerkiksi Clubs-pelitilassa pelaaja pääsee koeajamaan erilaisia autoja ja tutkimaan näiden erilaisia asetuksia ja säätöjä omaa ajamistaan silmällä pitäen. Uudistuneessa urapelitilassa pelaajalle annetaan avaimet kokea maailma ammattilaisrallikuljettajan silmin. Mukana on valtava määrä erilaisia erikoiskokeita ja autoja useassa eri rallissa ympäri maailmaa. Lisäksi pelaajat pääsevät luomaan täysin omat mestaruuskisansa ja näin myös ajaa näitä kisoja yhdessä peliyhteisön muiden pelaajien kanssa.

Peli tarjoaa täyslaidallisen upeaa rallipelaamista kolmella uudella rallillaan, joita ovat Japanin, Uuden-Seelannin ja Kenian eksoottiset rallikisat. Kaikkiaan mukana on yli 50 erilaista joukkuetta eri kilpasarjoista. Näitä ovat WRC, WRC 2 ja WRC 3 sekä nuorten kuljettajien WRC Junior. Nykyaikaisten autojen lisäksi mukana on 15 klassista ralliautoa vuosikymmenten varrelta. Näistä jokainen on jättänyt nimensä WRC-historiaan saavutettujen mestaruuksien myötä.

WRC 9 -pelissä päästään myös nauttimaan jälkikäteen ladattavista pelipäivityksistä, jotka tuovat lisää sisältöä pelin tasaisin väliajoin. Näitä ovat esimerkiksi upea valokuvatila sekä Portugalin ja Suomen rallit, jotka tuovat sekä tuttua että eksoottista ajettavaa kotimaisin rallifanin silmin. Lisäksi luvassa on lisää autoja ja tiimejä sekä ainutlaatuinen co-driver-pelitila!

Peli on parhaillaan saatavana sekä Xbox Series X ja S-, - ja -pelikonsoleille että :lle. Lisäksi se julkaistaan myöhemmin sekä Nintendo -pelikonsolille että uuden sukupolven -pelikonsolille.

Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeli laajenee uudella kaoottisella tiimillä Kommentit pois päältä artikkelissa Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeli laajenee uudella kaoottisella tiimillä

Alkuvuodesta julkaistu -fantasiaurheilupeli on päivittynyt ja laajenee julkaisunsa jälkeen sekä uusilla ominaisuuksilla että uudenlaisilla joukkueilla. Nyt joukkuetäydennystä on tarjolla maanalaisista maailmoista, kun pahamaineinen Underworld Denizens valtaa kentät.

Kaaosta, hulluutta ja silkkaa ennakoimattomuutta on luvassa, kun kahdesta eri maanalaisrodusta koostuva tiimi syöksyy pelikentille kuljettamaan palloa ja taklaamaan kilpajoukkueen pelaajia. Tiimin muodostavat sekä vikkelät ja ketterät rottamaiset skavenit että sääntöjä usein kiertävät goblinit.

Kun kaksi näinkin epämääräistä ja hämäräperäistä pelaajaryhmittymää lyövät hynttyyt yhteen yhdessä tiimissä, on luvassa hauskoja ja arvaamattomia hetkiä fantasiapalloilun parissa!

Blood Bowl 3 on vauhdikas, raju ja väkivaltainen pallopeli, jossa yhdistyvät monet eri fantasiarodut kääpiöistä ja haltioista örkkeihin ja peikkoihin. Lajina se yhdistelee amerikkalaisen jalkapallon tyylistä pallonkuljetusta, heittämistä ja rajuja taklauksia toisiinsa.

Blood Bowl 3 on saatavilla , , ja S, -konsoleille että :lle.

Synkässä Beast -roolipelissä voi pelata myös pelin pahiksella – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Synkässä Beast -roolipelissä voi pelata myös pelin pahiksella – katso uusi traileri

Beast

Puolalaisen False Prophetin tulevassa vuoropohjaisessa taktisessa -roolipelissä pelaajat voivat hypätä pääpahiksen prinssi Nicolain rooliin. Katso uusi traileri alta.

Kuningas Luriuksen adoptoima Nicolai kasvoi kruunun perilliseksi ja tottui etuoikeutettuun asemaansa, kunnes hänelle selvisin kuninkaan synkkä menneisyys. Nicolai lähtee estämään päähahmo Anton Sabbadosin tehtävää.

Pelissä sukelletaan ruton riivaamaan pimeään keskiaikaan, jossa pelaaja tekee valinnan onko tämä sankari vai hirviö. Käytätkö sisäistä petoa vai peittoatko sen?

Tarinan päähahmo on Anton Sabbados, kovaksi taistelijaksi karaistunut sotaveteraani, joka palaa kotiin vuosien vankeuden jälkeen. Kuningas-profeetta Lurius värvää hänet tehtävään taistelemaan tappavaa ruttoa vastaan.

Anton ja hänen ryhmänsä lähtevät vaaralliselle matkalle ruton saastuttamien Karpaattien vuoristojen halki, missä liittolaisten, aseiden ja varusteiden kerääminen on elintärkeää menestyksen kannalta.

”Beastin kehittäminen on ollut meille suorastaan mullistava kokemus. Rikomme taktisten roolipelien rajoja tarjoamalla ennennäkemättömiä pelimekaniikkoja ja rikkaan, kypsän tarinan. Yli 30 omistautuneesta ammattilaisesta koostuva tiimimme on työstänyt tämän tunnelmallisen kokemuksen huolellisesti, emmekä malta odottaa, että pelaajat pääsevät astumaan tähän monimutkaiseen, moraalisesti monitulkintaiseen maailmaan.”

kertoo Piotr Pacynko, False Prophetin perustaja.

Beast ilmestyy :lle Steamin kautta ensi vuoden puolella. Peli on myös yhteensopiva Deck -laitteen kanssa.