Wu-Tang Clan sai elokuvan sijaan oman 10-osaisen sarjansa Kommentit pois päältä artikkelissa Wu-Tang Clan sai elokuvan sijaan oman 10-osaisen sarjansa

Wu-Tang: American Saga

Siinä missä Straight Outta Compton -leffa avasi N.W.A.:n historiaa ja 2Pacin vastaava All Eyez on Me nyt myös 90-luvun suosituimpiin rap-kollektiiveihin kuuluva on saamassa oman historiikin, mutta edellämainituista poiketen tv-sarjana. Sarjan julkaisijana toimii yhdysvaltalainen .

Wu-Tang: American Saga keskittyy yhtyeen alkuaikoihin ja kokaiiniepidempian vallitsemaan 90-luvun New Yorkiin. 10-osainen sarja pureutuu klaanin perustajajäsen RZA:n visioon ja tavoitteeseen yhdistää tusinallisen kavereita huumeista musiikkiin. Sarjan tuottajana toimii Wu-Tang -jäsenten RZA ja Method Manin lisäksi Brian Grazer (, ).

Wu-Tang: American Saga
Sarja keskittyy yhtyeen juurille ja RZA:n visioon

Sarjan näyttelijäkaartiin kuuluu mm. -elokuvasta tuttu Ashton Sanders (RZA), Shameik Moore (Raekwon), Siddiq Saunderson (Ghostface Killah), David ”Dave East” Brewster (Method Man), TJ Atoms (Ol' Dirty Bastard) sekä Johnell Xavier Young (GZA).

Menestyssarja The Bear saa odotetun kolmannen kauden Kommentit pois päältä artikkelissa Menestyssarja The Bear saa odotetun kolmannen kauden

ilmoitti taannoin, että kriitikoiden ylistämä ja palkittu, :n tuottama menestyssarja on uusittu kolmannelle kaudelle. Sarjan kaksi ensimmäistä kautta ovat heti katsottavissa Suomessa Disney+ -palvelussa.

The Bear, joka hurmasi yleisön ensimmäisellä kaudellaan ja saavutti vielä suurempaa suosiota toisella kaudella, on muodostunut kulttuuri-ilmiöksi”, kertoi Nick Grad, FX Entertainmentin presidentti.

”Olemme ylpeitä siitä, että voimme tehdä yhteistyötä Christopher Storerin, Joanna Calon, Josh Seniorin ja muun luovan tiimin sekä upean näyttelijäkaartin, jota johtavat Jeremy Allen White, Ayo Edebiri ja Ebon Moss-Bachrach. Heidän ja tiimin saavutuksensa ovat todella huomionarvoisia, ja me ja kumppanimme ja Disney+ odotamme innolla seuraavaa lukua 'The Bearin' tarinassa.”

Ensimmäinen kausi on tällä hetkellä ehdolla 13 Emmy®-palkinnon saajaksi, mukaan lukien Paras komediasarja, näyttelijäehdokkuudet näyttelijöille: Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Jon Bernthal ja Oliver Platt, sekä ehdokkuudet käsikirjoituksesta, ohjauksesta, roolituksesta, tuotantosuunnittelusta, kuvan editoinnista, äänen editoinnista ja äänen sekoituksesta.

Kriitikoiden ylistämä sarja palkittiin myös AFI TV -vuoden ohjelmana ensimmäisellä kaudellaan ja se keräsi lukuisia palkintoja, mukaan lukien WGA-palkinto, PGA-palkinto, Film Independent Spirit Award, American Cinema Editors Award ja ACE Eddie Award. Lisäksi Jeremy Allen White voitti Golden Globe -palkinnon, SAG-palkinnon ja Critics Choice -palkinnon komediasarjan pääosasta.

The Handmaid’s Tale -sarjan neljäs kausi starttaa huhtikuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Handmaid’s Tale -sarjan neljäs kausi starttaa huhtikuussa – katso uusi traileri

The Handmaid's Tale

Hulun suureen suosioon nouseen The Handmaid's Tale -sarjan odotettu neljäs kausi käynnistyy huhtikuun 28. päivä. Samalla kausi on saanut uuden trailerin, jonka voit katsoa alta.

Neljännellä kaudella päähahmo June pakenee Gileadista Kanadan puolelle ja samalla sodan syttyminen lähestyy. June kohtaa myös yllättäviä haasteita ja vaaroja samalla kun hän janoaa kostoa.

The Handmaid's Tale -sarja perustuu Margaret Atwoodin vuoden 1985 samaa nimeä kantavaan romaaniin. Dystopisessa tarinassa hedelmälliset naiset joutuvat synnyttämään jälkeläisiä orjuudessa isäntäperheelleen.