WWE 2K22 ilmestyy uusien pelitilojen myötä maaliskuussa 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa WWE 2K22 ilmestyy uusien pelitilojen myötä maaliskuussa 2022

WWE 2K22

on julkaisemassa täysin uutta WWE 2K22 -peliä maaliskuussa 2022 ja nyt pelin uusista pelitiloista ja päivityksistä on saatu esittelyvideo.

Pelissä on täysin uudistunut pelimottori, uudistetut ohjaimet sekä Showcase, MyGM, MyRISE ja MyFACTION -pelitilat.

Showcase -pelitilassa pääset kokemaan ikoniset tapahtumat WWE Superstarin historiasta. MyGM on puolestaan perinteisempi managerointipelitila, jossa voi palkata painijoita, järjestää otteluita ja hallita sopimksia.

MyFACTION on samantyyppinen pelitila, mutta pelaajan täytyy luoda oma ryhmittymä ja osallistua viikottaisiin tapahtumiin. MyRISE pelitilassa pelaajat luovat oman painijan.

WWE 2K22 -peli ilmestyy maaliskuussa 2022.

Kommentoi

2K Games hankki osuudet kahdesta espanjalaisesta pelifirmasta Kommentit pois päältä artikkelissa 2K Games hankki osuudet kahdesta espanjalaisesta pelifirmasta

2K

2K Games on hankkinut osuudet kahdesta espanjalaisesta pelistudiosta ja Turia Games. Studiot tulevat olemaan osa hiljattain perustettua 31st Union Studiota.

on keskittynyt tuottamaan 2D ja 3D taidetta AAA-tason peleihin sekä mobiilipeleihin. Studion tuotoksia on nähty mm. Diablo II: Resurrected, sekä Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge -peleissä.

Elite 3D on työskennellyt 2K Gamesin parissa jo vuodesta 2005 lähtien mm. sekä 3 -pelien parissa.

Turia Games on puolestaan perustajian omistama.

Kommentoi

Tältä BioShock näyttää uudella Unreal Engine -pelimoottorilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä BioShock näyttää uudella Unreal Engine -pelimoottorilla

BioShock Unreal Engine 5

Alkuperäisen BioShock -pelin julkaisusta on ehtinyt jo vierähtää 14 vuotta, mutta nyt eräs aktiivinen fani on luonut osan pelistä 5 -pelimoottorin avulla.

Videolla nähdään Rapture -pelimaailmaa täysin uudessa uskossa, taisteluineen ja ääninäyttelijöiden suorituksien kera.

BioShock sai jatkoa vuonna 2010 kun BioShock 2 ilmestyi. Pelisarjan kolmas osa BioShock ilmestyi puolestaan vuonna 2013. Trilogia uudelleenjulkaistiin vuonna 2016 BioShock: The Collection -nimellä PlayStation 4, Xbox One ja Switch -konsoleille sekä :lle.

BioShock 4 on parhaillaan kehityksessä Cloud Chamber Studiosin toimesta ja julkaisijana toimii 2K Games. Pelin kehitys alkoi vuonna 2019.

Kommentoi