X Rockerin keinuvat ja värikkäät Super Mario -pelituolit piristävät pelihuoneen Kommentit pois päältä artikkelissa X Rockerin keinuvat ja värikkäät Super Mario -pelituolit piristävät pelihuoneen

X Rocker Super Mario

PAN Vision Finlandin maahantuomat ja X Rockerin valmistamat -teemaiset keinuvat pelituolit ovat saapuneet Suomeen.

Perinteinen televisioruudun äärellä pelaaminen on monesti etäisesti sohvalta tapahtuvaa toimintaa tai vähemmän ergonomisesti lattialta istuen suoritettavaa ajanvietettä. Vaikka molemmissa pelitavoissa on etunsa, kumpikaan ei ole järin ihanteellinen asento television äärellä pelattaessa.

Värikkäät, helposti liikuteltavat ja keinuvat -pelituolit tarjoavat hauskan ja helpon ratkaisun ongelmaan. Näissä pelituoleissa yhdistyvät upeat peliteemat, mukava istuma-asento ja helppo liikuteltavuus. Helposti liikuteltavat keinuvat istuimet ovat oivallinen vaihtoehto niin olohuoneeseen kuin erilliseen pelitilaankin.
Pehmeä ja miellyttävä keinuistuin soveltuu oivallisesti pelaamiseen ja rentoutumiseen. Keinonahkainen istuin pyörähtää juuri oikeaan asentoon istujan asennosta ja painopisteestä riippuen. Tämän ansiosta istuimella voi yhtäältä istua selkä suorassa eteenpäin kallistuneena kuin puolimakuuasennossa taaksepäin nojaten tai miten tahansa siltä väliltä.

X Rocker Super Mario

Istuttaessa tuoli imee lämmön itseensä ja vapauttaa sen istuimesta noustessa. Kokoon taittuva istuin on myös nopea ja helppo koota kasaan tilaa viemästä. Keinonahkapinnoite on helppo pitää puhtaana kostealla liinalla pyyhkäisemällä.
X Rockerin virallisesti Nintendo-lisensoitu keinuistuin on koristeltu värikkäin Super Mario -kuvioin. Väri- ja kuviovaihtoehtoja on saatavana tällä hetkellä kaksi: punapintainen Mario-istuin ja turkoosi Luigi-tuoli. Pirteät värit ja iloinen Super Mario -kuvitus ilahduttavat kaikkia Mario-faneja. X Rocker -istuin onkin täydellinen vaihtoehto nuoremmille pelaajille.

Hinta ja saatavuus

X Rocker Super Mario -pelituolit ovat saatavana 99 euron kuluttajahintaan Prismasta. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Kommentoi

RiMS Racing -ajopeli esittelee kilpamoottoripyöräilyn maailmaa uudella trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa RiMS Racing -ajopeli esittelee kilpamoottoripyöräilyn maailmaa uudella trailerilla

RiMS Racing

Elokuussa julkaistava RiMS Racing -ajopeli esittelee uudella esittelyvideollaan peligrafiikkaa ja ajokisojen vauhtia Aprilia RSV4 1100 Factory -moottoripyörän kanssa. Peräti 217 hevosvoiman tehoa tarjoava kiituri tarjoaa uskomatonta kiihtyvyyttä, ensiluokkaista ohjattavuutta ja runsaasti vauhdin hurmaa virtaviivaisella olemuksellaan.

Esittelyvideo antaa oivallisen käsityksen pelikokemuksesta ja yksityiskohtaisesta peligrafiikasta. Mukana pelissä on kahdeksan erilaista huipputason kilpamoottoripyörää ja kymmenen tunnettua moottorirataa ympäri maailmaa. Kilpa-ajojen lisäksi pelaaja pääsee virittämään omaa ajokkiaan sadoilla erilaisilla tuunausosilla.

RiMS Racing -moottoripyöräpeli tarjoaa pelaajilleen monipuolisen ja realistisen ajopelikokemuksen. Se sukeltaa syvälle kisamoottoripyöräilyn maailmaan tarjoten valtavan määrän säätövaraa ja erilaisia varaosia sekä tietenkin kiehtovia kisoja. Erilaisia moottoripyörän osia on peräti 500 erilaista, jonka lisäksi kuljettajan varusteita ja tarvikkeita on vaikuttavat 200 erilaista vaihtoehtoa. Pelaaja aloittaa ajajauransa valitsemalla moottoripyörän kahdeksasta japanilaisesta ja eurooppalaisesta moottoripyörämallista. Nämä on mallinnettu valmistajan kanssa tarkasti viimeistä yksityiskohtaa myöten. Kaikkiaan pelissä on kymmenen erilaista moottorirataa, jotka on mallinnettu peliin tarkasti ja realistisesti.

RiMS Racing julkaistaan sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille 19. elokuuta 2021.

Kommentoi

Warhammer-universumiin sijoittuva Necromunda -toimintapeli sai uuden pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer-universumiin sijoittuva Necromunda -toimintapeli sai uuden pelivideon

Necromunda: Hired Gun -toimintapeli sijoittuu synkkääkin synkempään ja ankaraan Warhammer 40.000 -peliuniversumiin. Necromunda on julma ja väkivaltainen paikka, jossa vain yksilöistä kovimmat ja sitkeimmät elävät. Siellä ahkerille ja rohkeille työntekijöille riittää aina työtä, josta myös maksetaan hyvin.

Pelaajan ohjastama palkkasoturi yhdessä kyberkoiransa avulla on valmis suorittamaan nekin likaiset ja vaikeat tehtävät, joihin muiden rahkeet eivät riitä. Vastaansa palkkasoturi saa hirvittäviä mutantteja, mielipuolisia roistoja ja raskaasti varustettuja sotilaita. Ympäristöt ovat Warhammer-maailmalle uskollisesti synkkiä ja karuja paikkoja, joissa toisinaan ainoa valo on sulan metallin hehku ja aseiden suuliekit.

Vanhan koulukunnan räiskintäpelaamisen perinteitä noudattaen Necromunda: Hired Gun rakentaa pelattavuutensa nopeatempoisen toiminnan ja räväköiden taisteluiden varaan. Yhteenotot ovat suorastaan räjähtävän hauskoja ja adrenaliinitasoja nostattavia. Hengähdystauoilla kerätään talteen varusteet ja muut aarteet, jotka joko otetaan käyttöön tai myydään pois seuraavalla tauolla.

Necromunda: Hired Gun julkaistaan PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One pelikonsoleille että PC:lle 30. kesäkuuta 2021.

Kommentoi