X Rockerin keinuvat ja värikkäät Super Mario -pelituolit piristävät pelihuoneen Kommentit pois päältä artikkelissa X Rockerin keinuvat ja värikkäät Super Mario -pelituolit piristävät pelihuoneen

X Rocker Super Mario

Finlandin maahantuomat ja X Rockerin valmistamat Super Mario -teemaiset keinuvat pelituolit ovat saapuneet Suomeen.

Perinteinen televisioruudun äärellä pelaaminen on monesti etäisesti sohvalta tapahtuvaa toimintaa tai vähemmän ergonomisesti lattialta istuen suoritettavaa ajanvietettä. Vaikka molemmissa pelitavoissa on etunsa, kumpikaan ei ole järin ihanteellinen asento television äärellä pelattaessa.

Värikkäät, helposti liikuteltavat ja keinuvat X Rocker -pelituolit tarjoavat hauskan ja helpon ratkaisun ongelmaan. Näissä pelituoleissa yhdistyvät upeat peliteemat, mukava istuma-asento ja helppo liikuteltavuus. Helposti liikuteltavat keinuvat istuimet ovat oivallinen vaihtoehto niin olohuoneeseen kuin erilliseen pelitilaankin.
Pehmeä ja miellyttävä keinuistuin soveltuu oivallisesti pelaamiseen ja rentoutumiseen. Keinonahkainen istuin pyörähtää juuri oikeaan asentoon istujan asennosta ja painopisteestä riippuen. Tämän ansiosta istuimella voi yhtäältä istua selkä suorassa eteenpäin kallistuneena kuin puolimakuuasennossa taaksepäin nojaten tai miten tahansa siltä väliltä.

X Rocker Super Mario

Istuttaessa tuoli imee lämmön itseensä ja vapauttaa sen istuimesta noustessa. Kokoon taittuva istuin on myös nopea ja helppo koota kasaan tilaa viemästä. Keinonahkapinnoite on helppo pitää puhtaana kostealla liinalla pyyhkäisemällä.
X Rockerin virallisesti -lisensoitu keinuistuin on koristeltu värikkäin Super Mario -kuvioin. Väri- ja kuviovaihtoehtoja on saatavana tällä hetkellä kaksi: punapintainen -istuin ja turkoosi Luigi-tuoli. Pirteät värit ja iloinen Super Mario -kuvitus ilahduttavat kaikkia Mario-faneja. X Rocker -istuin onkin täydellinen vaihtoehto nuoremmille pelaajille.

Hinta ja saatavuus

Super Mario -pelituolit ovat saatavana 99 euron kuluttajahintaan Prismasta. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Kommentoi

Farming Simulator 22 tuo mukanaan ison kirjon eläimiä Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 tuo mukanaan ison kirjon eläimiä

Farming Simulator 22

Kuukauden päästä julkaistava tarjoaa pelisarjan monipuolisimman maanviljelykokemuksen lukuisine eri viljelykasveineen ja kattavine työkonevalikoimineen. Samalla pelisarja on laajentunut myös entistä laajemmalla eläinkirjolla, sillä mitäpä olisi maatila ilman kotieläimiä?

Porsaat, kanat, lampaat, lehmät, hevoset ja monet muut kotieläimet ovat mukana :n valikoimassa ja nämä ovatkin yksi kiehtovimpia tapoja laajentaa omaa maatilaa. Maatilan omien elukoiden lisäksi luonnossa vaeltaa myös villieläimiä, jotka elävöittävät ympäristöä ihastuttavalla tavalla.

Erilaisten nisäkkäiden ja lintujen ohella mukana ovat mehiläiset, joiden avulla voidaan tuottaa hunajaa pelaajan omalta kotitilalta käsin. Mehiläisiä voidaan hyödyntää myös kasvien pölyttämisessä esimerkiksi auringonkukkien ja perunoiden lähellä.

Lisäksi vuodenaikojen myötä tulee tarve kasvihuoneille, joiden avulla vihanneksia ja marjoja voidaan viljellä myös kylmempinä kausina.

Entistä monipuolisempi 22 -maanviljelysimulaatio tuo mukanaan uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Uudet viljelykasvit vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. uusiutuu myös uusien pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

julkaistaan 5, X ja S, sekä One -konsoleilla että :llä ja :llä 22. marraskuuta 2021.

Kommentoi

Farming Simulator 22 -maatilasimulaatio syventää farmarieloa uusin ominaisuusin Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 -maatilasimulaatio syventää farmarieloa uusin ominaisuusin

Farming Simulator 22

Vaikka lukemattomat työkoneet, ajoneuvot ja monipuoliset viljelykasvit tarjoavat paljon puuhastelua ja kiinnostavaa tekemistä pelaajalle, virtuaalisen maanviljelyn voi viedä entistäkin pidemmälle uusin ominaisuuksin. GIANTS Software tarjoaa suositun pelisarjan uusimmassa osassa entistäkin yksityiskohtaisemman pelikokemuksen tuomalla mukaan lisää muokkausmahdollisuuksia.

Uutena ominaisuutena pelistä löytyy kivien poimiminen pellolta.

Maaperän muokkaamiseen peli tarjoaa kolme erilaista tapaa. Näitä ovat kuorikkeen käyttäminen, kivien poistaminen ja maaperän lanaaminen. Kuorikkeella voidaan paitsi siistiä erilaisten kasvien kasvualustaa, myös siistiä ympäristöä esteettisistä syistä. Samoin tuoreen vastaleikatun nurmen käyttö maaperän parantamiseen on yksi uusista työtavoista.

Maaperässä voi olla myös isoja kiviä, jotka saattavat vahingoittaa työkoneita, mikäli niiden yli ajetaan huolimattomasti erilaisilla työkoneilla. Pienemmät kivet voi poimia käsivoimin, mutta isompiin lohkareisiin tarvitaan työkoneita. Osa kivistä voidaan myös peittää lanaamalla, jolloin maaperää voidaan muutenkin tasata paremmin. Tästä on sekä visuaalista iloa että helpotusta oman maatilan hoidossa. Parempilaatuinen maaperä myös tuottaa paremmin satoa.

Maaperän tekstuurit ovat entistä tarkempia ja niitä on aiempaa enemmän.

Oman maatilan ja sen olosuhteiden lisäksi pelissä on nyt entistä paremmat ominaisuudet oman pelihahmon räätälöintiin. Hahmon vaatetusta, hiuksia ja kasvojen karvoitusta on mahdollista muokata entistä yksityiskohtaisemmin. Pelaaja voi muun muassa valita pelihahmonsa käsineet, päähineet, silmälasit ja muut asusteet vaatteiden ohella.

Mukana on kattava valikoima oikean maailman vaatemerkkejä, jotka täydentävät maatalouskokemuksen yksityiskohtaisella tavalla. Mukana olevia alan vaatemerkkejä ovat muun muassa työkonemerkeistä tutut John Deere, Case IH, CLAAS, Fendt, Massey Ferguson ja Valtra. Näiden lisäksi vaihtoehtoja ovat alan ammattibrändit, kuten ELTEN ja Engelbert Strauss, joilta löytyy kattava valikoima korkeatasoisia työvaatteita.

Uutena ominaisuutena pelissä voi valssata maaperää.

Farming Simulator 22 on uusiutunut maanviljelysimulaatio, joka tuo mukanaan uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Uudet viljelykasvit vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 uusiutuu myös uusien pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Farming Simulator 22 julkaistaan PlayStation 5, Xbox Series X ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja OSX:llä 22. marraskuuta 2021.

Kommentoi