Xbox Game Pass lataa täysillä toukokuussa! Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox Game Pass lataa täysillä toukokuussa!

Xbox Game Pass

-pelaajat, valmistukaa eeppiseen toukokuuhun! panostaa todenteolla toukokuussa julkaisemalla toisen aallon jännittäviä uutuuksia, joihin lukeutuu hartaasti odotettu jatko-osa ja kriitikoiden ylistämiä hittejä. Kiinnitä turvavyö ja valmistaudu kokemaan sykähdyttäviä seikkailuja, rakentamaan imperiumin ja päästämään irti taikavoimista tämän monipuolisen valikoiman parissa.

Pääosatähdet astuvat näyttämölle:

 • Senua's Saga: Hellblade 2 johtaa julkaisuja, ja se on ladattavissa heti julkaisupäivänä 21.5. alkaen pilveen, PC:lle ja Xbox Series X|S:lle. Sukella takaisin Senuan kauniiseen ja painajaismaiseen maailmaan ja valmistaudu toiseen unohtumattomaan matkaan.
 • Kriitikoiden ylistämä toiminta-RPG liittyy joukkoon 30.5. Haasta itsesi intensiivisissä taisteluissa ja tutki synkkää fantasiamaailmaa, joka on pullolla vaaroja ja eeppisiä palkintoja.

Blockbustereiden ulkopuolella:

Toukokuu tarjoaa runsaasti elämyksiä kaikille pelaajille:

 • Päästä sisäinen pulmamestarisi valloilleen: Terävöitä älyäsi Chants of Sennaarilla (15.5.), joka on mukaansatempaava pulmaseikkailu, joka testaa ongelmanratkaisukykysi.
 • Urheilufanit yhdistykää: Pue virtuaaliset luistimet jalkaasi :n (16.5.) kanssa, joka on saatavilla Xbox Cloud Gamingin kautta EA Play -tilauksesi kautta.
 • Ota haltuun magia: PC Game Pass- ja Ultimate-tilaajat voivat tutustua Immortals of Aveumin (16.5.) maailmaan, joka on nopeasta toiminnasta ja upeista visuaaleistaan ​​tunnettu yksinpelimoodiin keskittyvä taikashooteri.
 • Rakenna galaktinen imperiumisi: Galacticaressa (23.5.) tehtävänäsi on rakentaa galaksin laajuinen terveydenhuoltoimperiumi. Voitko pitää erilaiset avaruusolennot terveinä ja menestyvinä?
 • Hyppää kauhun maailmaan: Hauntii (23.5.) vie rohkean pienen haamun kummittelevalle seikkailulle. Ratkaise pulmia, ota haltuun esineitä ja selvitä edessäsi olevat mysteerit.
 • Odotettavaa hulluttelua yhteistyössä: Valmistaudu pilvenpiirtävään hauskaan Moving Out 2:n (28.5.) kanssa, joka on kaoottinen yhteistyökokemus, joka testaa tiimityökykysi (ja huonekalujen siirtämiskykysi).
 • Kuvittele klassikot uudelleen: Humanity (30.5.) tarjoaa modernin tulkinnan rakastetusta Lemmingsistä, yhdistämällä genrejä ja tarjoamalla tehokkaan kenttäeditorin loputtomalle luovuudelle.

Muista, mitkä pelit poistuvat:

Uusien pelien saapuessa joidenkin on poistuttava. Seuraavat pelit poistuvat Game Passista 31.5.:

 • Chicory: A Colorful Tale
 • Farworld Pioneers
 • JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle
 • Pac-Man Museum Plus
 • Little Witch in the Woods
 • Railway Empire II

Xbox Game Pass tarjoaa jokaiselle pelaajalle jotakin jatkuvasti kasvavan huippupelejä sisältävän kirjaston ansiosta. Käynnistä siis konsoli, ota ohjain käteen ja valmistaudu upeaan pelikuukauteen!

Lähde: IGN Nordic

Silmä tarkkana kesäkuun pelejä varten Kommentit pois päältä artikkelissa Silmä tarkkana kesäkuun pelejä varten

Kesäkuu tuo mukanaan useita odotettuja pelijulkaisuja, jotka tarjoavat viihdykettä pelaajille. Tulevat julkaisut kattavat monipuolisesti erilaisia genrejä ja tarjoavat jotain jokaiselle pelaajalle. Olipa kyseessä sitten räiskintä, roolipeli tai vaikkapa smurffailu, kesäkuu tarjoaa runsaasti uutta pelattavaa. Tässä lyhyt katsaus siihen mitä kesäkuu tuo tullessaan.

Destiny 2: The Final Shape
(PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Julkaisu: 4. kesäkuuta

Viimeinen Muoto häämöttää – painajaismainen todellisuuden kalkkiutuma, vääristynyt todellisuus Todistajan tahdon mukaan. Lähde vaaralliselle matkalle Travelerin sydämeen, kokoa Vanguard ja päätä Valon ja Pimeyden sota.

Life by You, Early Access (PC)

Julkaisu: 4. kesäkuuta

Avaa uusi luovien mahdollisuuksien maailma Life by Youssa – uudessa elämäsimulaattoripelissä, joka on sekä sinulle luotu ETTÄ sinun luomasi. Luomasi ihmishahmot, rakentamasi kaupungit ja kertomasi tarina ovat täysin hallinnassasi.

The Smurfs – Village Party
(PC, Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Julkaisu: 6. kesäkuuta

Suursmurffi on päättänyt järjestää poikkeuksellisen juhlan! Hän pyytää kaikkia smurffeja osallistumaan valmisteluihin, jotta juhlista tulisi unohtumattomat! Kierrä ympäri kylää ja kutsu kaikki maailmalle hajaantuneet smurffit tapahtumaan, mutta muista varoa Gargamel-velhoa, sillä hän on saanut vihiä juhlista ja tekee kaikkensa pilatakseen tunnelman…

Monster Hunter Stories (PC, Switch, PS4)

Julkaisu: 14. kesäkuuta

on Monster Hunter -maailmaa uusin ja jännittävin tavoin laajentava roolipeli. Siinä et metsästä hirviöitä vaan kasvatat niitä! Hirviöratsastajina tunnettuihin sankareihin keskittyvässä syvällisessä tarinassa elät hirviöiden keskuudessa ja muodostat elinikäisiä siteitä niihin.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin (PS4)

Julkaisu: 14. kesäkuuta

Uusi seikkailu odottaa sinua tässä vuoropohjaisen RPG-sarjan toisessa osassa, joka sijoittuu Monster Hunterin maailmaan! Ryhdy ratsastajaksi ja muodosta siteitä ystävällisten hirviöiden kanssa, jotka tunnetaan nimellä Monsties, taistellaksesi heidän rinnallaan osallistuessasi eeppiseen tarinaan.

Vampire Therapist (PC)

Julkaisu: 17. kesäkuuta

Ohjaa vampyyrit vuosisatojen tunnepatoutumien, vuosikymmenien harhaluulojen ja omituisen itseinhojen läpi todellisten kognitiivisten käyttäytymisterapiakonseptien avulla ja ryhdy vampyyriterapeutiksi! Jopa vampyyrit tarvitsevat olkapään itkeäkseen, kun niskan pureminen ei vain enää auta.

Still Wakes the Deep (PC, PS5, Xbox Series X/S)

Julkaisu: 18. kesäkuuta

On vuosi 1975. Skotlannin rannikon edustalla sijaitsevalla Beira D -öljynporauslautalla tapahtuu katastrofi. Pelasta miehistösi luhistuvan öljynporauslautan yliluonnollisilta kauheuksilta logiikan ja todellisuuden rajamailla.

Shin Megami Tensei V: Vengeance (PC, Switch, PS4, PS5, Xbox)

Julkaisu: 21. kesäkuuta

Aloita kriitikoiden ylistämän Shin Megami Tensei V:n lopullinen versio, jota on laajennettu massiivisesti upouudella tarinalla, joka sisältää uusia paikkoja, demoneita ja valintoja, jotka sanelevat koko olemassaolon kohtalon.

Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC
(PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Julkaisu: 21. kesäkuuta

ELDEN RING on voittanut satoja palkintoja, kuten The Game Awardsin Game of the Yearin ja Golden Joystick Awardsin Ultimate Game of the Yearin. Se on laajaan ja synkkään fantasiamaailmaan sijoittuva eeppinen toimintaroolipeli. Tässä eeppisessä seikkailussa pelaajat voivat tutkia paikkoja vapaasti ja seikkailla omaan tahtiinsa.

The Shadow of the Erdtree -laajennus sisältää Varjon maahan sijoittuvan uuden ja mystisen tarinan, joka lisää peliin vaarallisia luolia sekä uusia vihollisia, aseita ja varusteita.

Luigi's Mansion 2 HD (Switch)

Julkaisu: 27. kesäkuuta

Liity heikkohermoisen sankarin Luigin kanssa pelottavalle seikkailulle Luigi's Mansion 2 HD:ssä Nintendo Switchille .

Tässä visuaalisesti tehostetussa seikkailussa vierailet aavemaisen Evershade Valleyn kylmissä paikoissa, jossa taivaalla roikkui äskettäin omalaatuinen Dark Moon. Aavetutkijan, professori E.Gaddin mukaan se rauhoitti laakson haamuja…eli yhteen yöhön asti, jolloin Dark Moon särkyi mystisesti!

Nyt paikka huutaa ja kuhisee häiritseviä haamuja! Voiko Luigi saada takaisin pimeän kuun kadonneet palaset ja palauttaa rauhan laaksoon?

Tchia (Switch)

Julkaisu: 27. kesäkuuta

Liity Tchian trooppiseen avoimen maailman seikkailuun, kun hän lähtee pelastamaan isäänsä julmalta tyrannilta, saariston hallitsijalta Meavoralta. Kiipeä, liu'u, ui ja purjehdi veneelläsi kauniiden saarten ympäri tutkiessasi fysiikkapohjaista hiekkalaatikkomaailmaa. Kohtaa Meavoran luomia kangassotilaita avoimissa kohtaamisissa, joissa luovuutesi antaa sinulle etulyöntiaseman. Ota hallintaasi kaikki löytämäsi eläimet tai esineet, hanki uusia ystäviä ja jammaile täysin pelattavalla Ukulelellasi.

SPYxANYA: Operation Memories (PC, Switch, PS4, PS5)

Julkaisu: 28. kesäkuuta

Anya Forgerin on luotava valokuvapäiväkirja! Kerää muistoja koulussa ja muissa jännittävissä paikoissa. Pelaa yli 15 suositun mangasarjan inspiroimaa minipeliä! Voitko auttaa Anyaa täyttämään valokuvapäiväkirjansa?

Xbox Games Showcase vihjailee mystisestä julkistuksesta kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox Games Showcase vihjailee mystisestä julkistuksesta kesäkuussa

Xbox Showcase

julkisti Xbox Wiressa, että tämänvuotinen Xbox Games Showcase järjestetään sunnuntaina 9. kesäkuuta klo 20 (Suomen aikaa). Samaan tapaan kuin viime vuonna järjestetty Starfield Direct -jatkotapahtuma, nähdään tälläkin kertaa heti Showcasen perään erityinen syväsukellus rakastetun pelin uusimpaan päivitykseen. Koko nimeä ei ole vielä paljastettu tätä enempää, joten mystinen kaksoistapahtuma kantaa toistaiseksi nimeä Xbox Games Showcase ja [?????] .

Tämänkertainen Showcase esittelee ensimmäistä kertaa pelejä myös muilta pelistudioilta. Menossa mukana ovat , , , ja kolmannen osapuolen kumppanit.

Voit hypätä mukaan kesäkuun 9. päivän livestriimeihin useiden eri kanavien (Xboxin YouTube, Twitch ja Facebook) kautta yli 30 kielellä, joihin kuuluvat myös esimerkiksi USA:n viittomakieli ja englanninkielinen kuvailutulkkaus.