XCOM 2 ja Insurmountable ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa XCOM 2 ja Insurmountable ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

XCOM 2

Store jakaa tällä viikolla kahta peliä ilmaiseksi: suosittua vuoropohjaista taktiikkaa tarjoava 2 sekä roguelite vuorikiipeilyä tarjoava Insurmountable.

2

2 on vuonna 2016 ilmestynyt vuoropohjainen taktiikkapeli, jonka on kehittänyt Games ja julkaissut 2K Games. Se on jatkoa vuoden 2012 XCOM: Enemy Unknown -pelille, joka puolestaan oli vuoden 1994 kulttiklassikko X-COM: UFO Defense -pelin uusinto. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

on viime vuonna ilmestynyt roguelite vuorikiipelypeli, jossa pelaajat pääsevät haastamaan vuoristoja ja selviytymään niiden vaaroista. Vuorenrinteellä pelaajia odottavat vaikeat valinnat, jotka ohjaavat pelaajia aina huipulle asti. Errori arvosteli pelin ja kehuja keräsi mm. proseduraalinen maastonluonti, satunnaistapahtumat, mysteerit sekä haastavuus. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Kommentoi

Dead By Daylight -pelin kehittäjältä uusi scifi-peli Meet Your Maker Kommentit pois päältä artikkelissa Dead By Daylight -pelin kehittäjältä uusi scifi-peli Meet Your Maker

Meet Your Maker

Dead By Daylight -pelin kehittäjä on julkaisemassa uutta scifiaiheista Meet Your Maker -peliä. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä yhdistyvät tukikohtien rakentaminen, niiden puolustaminen ja niihin hyökkääminen. Peli on kuin tornipuolustusta, mutta ensimmäisestä persoonasta kuvattuna.

Pelissä Maapallo on tekemässä kuolemaa ja pelaajat omaksuvat Custodianin roolin puolustaakseen arvokasta geneettistä materiaalia. Materiaalilla kehitetään menetelmää, jolla ihmiskunnan rippeet saataisiin takaisin eloon.

Pelaajat voivat varustaa tukikohtansa erilaisten palikoiden avulla, joihin kuuluvat erilaisia ansoja. Tukikohtiin voi myös asettaa erilaisia vartijoita. Pelaajat ottavat mittaa toisistaan yrittämällä päihittää toistensa tukikohdat.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille sekä :lle ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Back 4 Blood -pelin uusi lisäosa ilmestyy elokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Back 4 Blood -pelin uusi lisäosa ilmestyy elokuun lopulla

Back 4 Blood

Back 4 Blood -co-op zombieräiskintäpeli on saamassa toisen lisäosansa nimeltään Children of the Worm elokuun 30. päivä.

Lisäosa tuo peliin täysin uuden kampanjan, joka vie pelaajat ennennäkemättömän vihollisen äärelle. Taisteluun avuksi pelaajat saavat uuden ”Prophet” Dan -pelihahmon. Mukana on myös 8 uutta hahmoskiniä, 12 uutta aseskiniä, uusia aseita, lisävarusteita sekä kortteja.

Children of the Worm on jatkoa pelin ensimmäiselle Tunnels of Terror -lisäosalle, joka ilmestyi huhtikuussa.

Peli sijoittuu katastrofisen tartunnan jälkeiseen aikaan, jossa suurin osa ihmiskunnasta on tuhoutunut tai Devil Worm -parasiitin tartuttamia. Olet osa Cleaners ryhmää, jonka tehtävänä on tuhota tartunnan saaneet ja vallata maailma takaisin.

Tunnels of Terror ilmestyy Back 4 Blood -peliin huhtikuun 12. päivä. Peli on parhaillaan saatavilla 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi