XGIMI Horizon Pro tuo 4K-laadun kotiprojektoreihin Kommentit pois päältä artikkelissa XGIMI Horizon Pro tuo 4K-laadun kotiprojektoreihin

XGIMI Horizon Pro

on innoissaan voidessaan jatkaa palkittujen tuotteidensa esittelyä Pohjoismaissa. XGIMI Horizon -sarja on suunniteltu sopimaan perhetiloihin konferenssien sijaan.

Se on älykkäämpi kaikki-yhdessä-viihdevalinta niille, jotka haluavat nauttia enemmän kuin elokuvista mukavasti kotona. Terävän kuvan ja tehokkaan äänenlaadun ansiosta Horizon -sarja antaa kuluttajille mahdollisuuden rakentaa omat kotiteatterinsa mihin tahansa huoneeseen.

XGIMIn lippulaiva-elämäntapa-projektori Horizon Pro on uusin, monipuolisin ja helppokäyttöisin todellinen -kotiprojektori. Horizon Pro pakkaa premium-ominaisuudet intuitiiviseen ja tehokkaaseen pakettiin ja luo immersiota missä tahansa haluat alan johtavan kuvanlaadun, älykkäiden kuvantamisominaisuuksien ja Harman Kardonin Hi-Fi-äänen avulla.

Horizon Pro on ostettavissa ProShopista 1 769,00 euron hintaan.

Kommentoi

XGIMIn kompakti Elfin -projekti rikkoi miljoonan myydyn laitteen rajan Kommentit pois päältä artikkelissa XGIMIn kompakti Elfin -projekti rikkoi miljoonan myydyn laitteen rajan

XGIMI Elfin

Palkittu projektori- ja laser-tv-brändi on ilmoittanut myyneensä tässä kuussa miljoonannen Elfin -projektorinsa. Elfin suunniteltiin tekemään kaikista pienistä hetkistä suurempia, ja niin se tekikin, kiitos muissa XGIMI-projektoreissa nähdyn ”all-in-one”-tuotekonseptin.

Yksinkertaistetun asennuksen ja käytettävyyden, erinomaisen resoluution, elokuvamaisen äänentoiston ja loputtoman sisäänrakennetun viihteen ansiosta Elfin poistaa perinteisten projektoreiden entiset hankaluudet – ja kaikki tämä kompaktissa, esteettisesti miellyttävässä muodossa. Miljoonan virstanpylvään ylittäminen on merkittävä saavutus, ja kiitokseksi lukuisille käyttäjille ympäri maailmaa tarjoaa Elfinistä 15 prosentin alennuksen virallisella verkkosivustollaan ja Amazonin myymäläsivullaan 9.-15. toukokuuta.

Elfinin tyylikäs ja kompakti muotoilu tekee siitä erinomaisen kumppanin ensi kertaa projektoria käyttäville, jotka haluavat sisustaa kotiaan tyylillä. Elfin projisoi FHD-kuvanlaatua terävillä yksityiskohdilla valtavaan 200-tuumaiseen näyttöön, joka muuttaa minkä tahansa huoneen loistavaksi elokuvateatteriksi. Lisäksi selkeä kuva on mahdollista sen säteilevän kirkkaan 800 ANSI-lumenin ansiosta – mikä on ainutlaatuista tässä luokassa. Ammattimaiset Harman Kardon 3W -kaiuttimet varmistavat, että suosikkisisältösi on mukaansatempaavaa – sisältö, joka on helposti saatavilla integroidun TV:n kautta, ja joka tarjoaa yli 5 000 sovellusta, kuten Prime Video, HBO Max, Hulu ja Disney+.

XGIMI Elfin
Elfin

Elfin tekee miljoonista pienistä hetkistä suurempia, yksinkertaisesti ja nopeasti yrityksen alan johtavan ISA-teknologian (Intelligent Screen Adaption) ansiosta. Automaattisilla ominaisuuksilla, kuten tarkennuksella, näytön kohdistuksella, esteiden välttämisellä ja keystone-korjauksella, Elfin varmistaa automaattisesti, että näyttösi on suorakulmainen ja kristallinkirkas ja että katselukokemuksesi on keskeytymätön ilman vaivaa.

Yli miljoonna kappaleen myynti ei ole yllättävää Elfinille, sillä käyttäjät arvostavat sen monia hienouksia. Alan asiantuntijat, tiedotusvälineet ja asiakkaat ympäri maailmaa ovat ylistäneet Elfiniä uskomattoman helposta asennuksesta ohueen muotoiluun.

”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että käyttäjät ovat ottaneet Elfinin niin hyvin vastaan. Otimme sen kehittämisessä huomioon asiakkaiden tarpeet, erityisesti yhteydet ja muotoilun. Tavoitteena oli projisoida kaikki rakastamasi, missä ikinä oletkin – joten Elfin voi tehdä jokaisesta hetkestä elämässäsi entistäkin suuremman.”

sanoo Tex Yang, Global Business Unitin varatoimitusjohtaja

Elfinin minimalistinen muotoilu on jo voittanut lukemattomia palkintoja, kuten Red Dot Design Awardin, iF Design Awardin ja VGP-palkinnon, joka tunnetaan myös maailmanlaajuisen ääniteollisuuden Oscarina.

Elfin Smart LED -projektori on saatavilla XGIMIn virallisilla verkkosivuilla, Amazonissa ja paikallisilta yhteistyökumppaneilta, kuten Proshopilta.

Kommentoi

XGIMI laajentaa edelleen kansainvälistä liiketoimintaansa – kasvua yli 40 prosenttia vuonna 2021 Kommentit pois päältä artikkelissa XGIMI laajentaa edelleen kansainvälistä liiketoimintaansa – kasvua yli 40 prosenttia vuonna 2021

XGIMI

Älyprojektori- ja laser-televisio-tuotemerkki XGIMI on julkistanut vuoden 2021 taloudellisen tuloksensa. Yhtiön liikevaihto kasvoi viime vuonna jopa 42,78 % edellisvuoteen verrattuna. Vuosi 2021 oli XGIMI:lle erittäin menestyksekäs: Yritys on vankan teknisen perustan turvin tuonut markkinoille sarjan älyprojektoreita, jotka tarjoavat runsaasti toimintoja ja laadukkaan kokemuksen. Tämä on merkittävästi parantanut projektorituotteiden helppokäyttöisyyttä ja kuvanlaadun suorituskykyä.

Prosessin myötä XGIMIn liikevaihto kasvoi 4.038 miljardiin rembidiin. Maailmanlaajuinen projektoriyritys kiinnitti erityistä huomiota tutkimus- ja kehitysosastoon, jonka menot kasvoivat 89,03 prosenttia edellisvuodesta. Tutkimus- ja kehitysosaston investoinnit ovat 6,52 prosenttia liikevaihdosta, joten myös ne kasvoivat 1,59 prosenttiyksikköä edellisvuodesta.

Maailmanlaajuiset toimintaolosuhteet

XGIMI:n tuotteet ovat tulleet Japaniin, Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja muille alueellisille markkinoille vuonna 2021. XGIMI myy pääasiassa tuotteita verkossa maailmanlaajuisesti kolmansien osapuolten alustojen (kuten Amazon, Rakuten ja muut tunnetut B2C-alustat), XGIMI:n maailmanlaajuisen virallisen verkkosivuston, alueellisten jälleenmyyjien ja muun myynnin kautta.

Vuonna 2021 XGIMI:n ulkomaiset tulot ovat kasvaneet 145,22%:lla edellisvuodesta, kun taas maailmanlaajuisten projektorimarkkinoiden YOY-kasvu oli vain 8,6%, pääasiassa siksi, että XGIMI:n tuotteiden edustamat kehittyvät projektorituotteet ovat ensimmäisenä innovaationa ja kilpailuetuja kansainvälisillä markkinoilla. Toisin kuin perinteiset projektorit, XGIMI suunnitteli ”all-in-one” -tuotteita kaikille – yksinkertaistetulla asennuksella ja helppokäyttöisellä navigoinnilla, jolloin jokaisen on erittäin helppoa luoda oma kotiteatteri missä ja milloin tahansa. Samaan aikaan XGIMI laajensi aktiivisesti maailmanlaajuisia markkinoita vuonna 2021 ja tavoitti käyttäjät pääasiassa online B2C:n ja paikallisten jakelijoiden kanssa tehtävän yhteistyön kautta. Tällä hetkellä XGIMI:n tuotteiden maailmanlaajuiset markkinat ovat kattaneet kehittyneet markkinat, kuten Yhdysvallat, Japanin ja Euroopan.

Yhtiön maailmanlaajuiset toimitukset ylittivät miljoona kappaletta ensimmäistä kertaa vuonna 2021
Yhtiön projektorituotteiden maailmanlaajuiset toimitukset ylittivät miljoona kappaletta ensimmäistä kertaa vuonna 2021, ja miljoonan kappaleen myynti asetti suurempia vaatimuksia yhtiön kanavien laajentamiselle, toimitusketjun hallinnalle ja laadunvalvonnalle. Yritys on perustamisestaan lähtien pitänyt kiinni itsenäisestä tutkimus- ja kehitystyöstä ja innovoinnista ja edennyt eteenpäin tavoitteenaan parantaa tuotteidensa käyttäjäkokemusta. Yksi näiden ponnistelujen tuloksista on yrityksen oma optisen koneen kehitys, joka on yksi projektorin tärkeimmistä komponenteista. Tulevaisuudessa yritys jatkaa investointien lisäämistä tutkimukseen ja kehitykseen, varmistaa aktiivisesti toimituskapasiteetin, optimoi jatkuvasti tuoterakennetta ja pyrkii tekemään valo- ja varjo-onnea maailman joka kolkassa.

Uudet HORIZON, ELFIN ja AURA -tuotteet lanseerataan maailmanlaajuisesti

Yritys perusti T&K-tiimin globaalien tuotteiden lokalisointia varten ja perusti myös uuden ulkomaisen tiimin laajentaakseen liiketoimintaansa globaaleilla markkinoilla. Heinäkuussa yhtiö toi markkinoille HORIZONin ja HORIZON PRO:n, jotka ovat tehokkaita mutta vaivatta toimivia projektoreita kodin viihteen harrastajille, elokuussa ELFINin, kompaktin ja monipuolisen viihdelaitteen nuorille harrastajille, ja lokakuussa AURAn, joka on immersiivinen kodin viihdekeskus vaativille kuluttajille. Maailmanlaajuisten kuluttajien kasvavan kotiälyprojektion kysynnän ja XGIMI:n maailmanlaajuisten kanavien jatkuvan laajentamisen myötä yhtiön tuotteista on raportoitu maailmanlaajuisissa tiedotusvälineissä, ja XGIMI MoGo Pro+ on voittanut ” 2021 Innovation Award” -palkinnon CES-messuilla Yhdysvalloissa ja XGIMI Halo on voittanut ”Summer 2021 Award” -palkinnon VGP-messuilla (Visual Grand Prix) Japanissa. Grand prix -kilpailussa ”Summer 2021 Lifestyle Category Gold Award”, XGIMI HORIZON PRO voitti VGP ”Summer 2021 Lifestyle Awardin”, VGP ”Summer 2021 Audio Video (AV) Awardin” ja eurooppalaisen EISA-palkinnon: EISA BEST BUY PROJECTOR 2021-2022.

XGIMI vahvistui Kiinan markkinoilla

Johtavan tutkimusyhtiön IDC:n julkaiseman IDC 2021 Q4 China Projector Market Tracker Report -raportin mukaan XGIMI on Kiinan projektorimarkkinoiden kaksinkertainen ykkönen toimitusten ja myynnin osalta. Yhtiön toimitusten markkinaosuus jatkoi kasvuaan ja saavutti uuden huippulukeman sen jälkeen, kun se johti Kiinan projektorimarkkinoita vuonna 2018, nousten 18,1 prosentista vuonna 2020 21,2 prosenttiin vuonna 2021. Yhtiön johtava asema kotimaisilla projektorimarkkinoilla vahvistui.

Kommentoi