XGIMI Halo+ projektori haastaa perinteisen television monipuolisuudellaan Kommentit pois päältä artikkelissa XGIMI Halo+ projektori haastaa perinteisen television monipuolisuudellaan

XGIMI Halo+

on tuomassa palkitut tuotteensa Pohjoismaihin ja ensimmäisen on luvassa kannettava HALO+ -projektori. Mukaansatempaava elokuvamainen ääni ja terävä, sekä selkeä kuvanlaatu kulkee mukanasi kaikkialle. Perinteisesti kannettavat projektorit eivät ole tarpeeksi äänekkäitä, laatu ei ole riittävän hyvä tai niiden sisällön katselu on vaikeaa. Halo+ kuitenkin haastaa aiemmat kannettavat projektorit.

Edistyksellinen ja tehokas täysin kannettava projektori HALO+ antaa sinun viedä viihteesi minne tahansa, luoden massiivisen näytön, vaikka se toimii vain akulla. HALO+ on loistava projektori kaikkeen urheilutapahtumista multimediaretkeilyyn. Sitä on helppo siirrellä myös kotona, ja se voi toimia akkuvirralla tyypillisen pituisen elokuvan ajan.

HALO+:ssa on korkea kirkkaus 900 ANSI lumenia, Full HD -resoluutio, TV, huippuluokan Harman-Kardon-kaiuttimet ja sisäänrakennettu akku, joka kestää koko elokuvan. Lisäksi mukana on jäähdytysjärjestelmä, joka on myös lähes äänetön, helposti kaiuttimien ääneen hukkuva. HALO+ on teknisesti paras kannettava projektori. Se tuottaa suuren, yksityiskohtaisen kuvan, ja sitä on ilo käyttää kaukosäätimen kanssa. Integroitu älykäs näytönsovitustekniikka tekee siitä ylivoimaisesti helpoimman kannettavan projektorin.

HALO+ on täynnä XGIMIn uusimpia ISA-ominaisuuksia, jotka varmistavat, että saat suurimman mahdollisen näytön kaikilla asetuksilla. Projektori sisältää automaattisen tarkennuksen, esteiden välttämisen, näytön kohdistuksen ja niiden kaikkien pyhän Graalin maljan, automaattisen keystone-korjauksen, joka mahdollistaa objektiivin automaattisen säädön.

Ota enemmän irti suoratoistotilauksistasi ja valitse katsottavaksi mikä tahansa elokuva sisäänrakennetulla tietokoneella, joka tuo mukanaan erilaisia viihdesovelluksia TV:n suoratoistoalustalta Amazon Prime Videosta Huluun.

On myös enemmän kuin mainitsemisen arvoista, että HALO+ on kaunis joka kulmasta ensiluokkaisen verkkoviimeistelyn ansiosta: Täydellinen sekoitus minimalistista muotoilua ja ylivoimaista suunnittelua tekevät siitä oivallisen skandinaavisiin koteihin.

HALO+ on saatavilla parhaillaan 959,00 euron hintaan.

Kommentoi

Langaton Philips PicoPix Max -projektori – liikkuvien leffa- ja pelifanien valinta Kommentit pois päältä artikkelissa Langaton Philips PicoPix Max -projektori – liikkuvien leffa- ja pelifanien valinta

Philips PicoPix Max TV 5

tuo myyntiin monipuolisen ja langattoman PicoPix Max TV -videoprojektorin, jonka TV -käyttöjärjestelmä takaa yhteensopivuuden kaikkien yleisimpien videopalvelujen kanssa.

Philipsin ladattavien ja akkukäyttöisten videoprojektorien uusi lippulaivamalli on PicoPix Max TV. Se kykenee tuottamaan jopa 120 tuuman videokuvaa täysteräväpiirtoisella 1080p-tarkkuudella vain 3,2 metrin etäisyydeltä. Projektorin nelinkertaisen led-valotekniikan ja HDR10-kuvanparannuksen ansiosta videokuva on kirkas ja värikäs. Automaattiset Keystone-säädöt ja automaattitarkennus takaavat selkeän ja tarkan kuvan, vaikka laite ei olisikaan suoraan seinän edessä.

Videoprojektorin sisäinen mediatoistin toimii Googlen kehittämällä TV -käyttöjärjestelmällä, jolla on helppo hallita kaikkia videosovelluksia. Näitä sovelluksia ovat esimerkiksi kaikki tunnetut kansainväliset ja suomalaiset elokuvien ja tv-sarjojen tilauspalvelut. Projektori tukee myös langattomia Chromecast-yhteyksiä, joilla videota ja ääntä voi siirtää suoran älypuhelimista, tablettilaitteista ja tietokoneista.

Videoprojektori sopii hyvin myös videopelaamiseen esimerkiksi uusimmilla pelikonsoleilla lyhyen 30 millisekunnin viiveen ja 60 hertsin ruudunpäivityksen ansiosta.

Videoprojektori toimii myös laadukkaana Bluetooth-kaiuttimena kahden 12 watin sisäisen kaiuttimen ja bassovahvistimen avulla. Näin videoiden äänet pääsevät täydellisesti oikeuksiinsa ja musiikkia voi kuunnella myös ilman videokuvaa.

Erittäin kompaktissa ja vain alle kaksi kilogrammaa painavassa PicoPix Max TV -projektorissa riittää virtaa neljän tunnin videokatseluun tai kymmenen tunnin Bluetooth-kuunteluun ladattavan akun ansiosta. Akkua voi ladata vaikkapa varavirtalähteellä USB-C- tai USB-A-liitäntöjen kautta. Näin se on helppo ottaa mukaan mihin tahansa.

Projektori tukee myös langattomia Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksiä. Monipuolisten langallisten liitäntöjen (HDMI, USB-C, USB-A, S/PDIF ja 3,5 millimetrin audio) ansiosta projektoria voidaan käyttää moniin eri käyttötarkoituksiin niin kotona kuin matkoillakin.

Hallinta onnistuu helposti joko puheohjatusti Assistant -virtuaaliavustajan tai kätevän langattoman kaukosäätimen avulla.

Hinta ja saatavuus

Akkukäyttöinen PicoPix Max TV on parhaillaan saatavilla 899 euron hintaan.

Kommentoi