Xiaomi 11 -tuoteperhe laajentui luovilla uusilla T- ja NE -malleilla Kommentit pois päältä artikkelissa Xiaomi 11 -tuoteperhe laajentui luovilla uusilla T- ja NE -malleilla

Xiaomi on julkistanut kolme uutta älypuhelinta suosittuun Xiaomi 11 -tuoteperheeseen: Xiaomi 11T, Xiaomi 11T Pro sekä uudistettu Xiaomi 11 Lite NE.

Xiaomi jatkaa älypuhelinten valo- ja videokuvausominaisuuksien kehittämistä tarjoamalla joukon innovatiivisia Cinemagic-kuvausominaisuuksia uusissa malleissa 11T ja 11T Pro. Raskaiden ja kalliiden kuvausvälineiden aika on ohi, sillä Xiaomi 11T -mallien myötä laadukas kuvausteknologia on kaikkien kuvaamisesta kiinnostuneiden saatavilla.
Erittäin ohut ja kevyt Xiaomi 11 Lite NE on täydellinen puhelin kuluttajille, jotka etsivät huipputyylikästä ja innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettua älypuhelinta.

Xiaomi 11T Pro: lippulaivapuhelin sekä kameraominaisuuksiltaan että suorituskyvyltään

Xiaomi on saavuttanut uuden merkkipaalun Xiaomi 11T Pron julkistuksen myötä. Se on Xiaomin ensimmäinen älypuhelin, joka tukee yhtiön omaa 120 watin HyperCharge-teknologiaa. Se mahdollistaa 2– 100 % latauksen vain 17 minuutissa. Tämä on saavutettu innovatiivisilla ratkaisuilla, kuten kaksoislatauspumpulla, kaksikennoisella akkurakenteella, MTW-teknologialla, grafeenilla päällystetyllä litiumioniakulla ja Mi-FC-tekniikalla. Akun turvallisuuden takaa TÜV Rheinland Safe Fast Charge System – sertifiointi ja 34 turvaominaisuutta, reaaliaikainen lämpötilan valvonta sekä muut turvaratkaisut. Tehokas Qualcomm Snapdragon 888 -mobiilialusta tarjoaa suorituskyvyn, jota vaaditaan puhelimen useiden tekoälyominaisuuksien suorittamiseen.

Xiaomi 11T Prossa on tehokas kolmoiskamera, joka sisältää 108 megapikselin laajakulman, 2x telemakron sekä 120 asteen ultralaajakulmaobjektiivin. Lisäksi 11T Pro tarjoaa AI Cinema -kuvaustilat, 8K- tallennuksen ja HDR10+-tekniikan, joiden avulla käyttäjät voivat tallentaa videokuvaa järjestelmäkameroista tutulla älykkäällä ISO-tekniikalla.

Cinemagic-työkalu ei olisi täydellinen ilman erinomaista näyttöä. Xiaomi 11T Pro on varustettu DisplayMate A+ -luokitellulla, 6,67-tuumaisella FHD+ 120 Hz AMOLED-näytöllä sekä TrueColor-, Dolby Vision- ja HDR10+-teknologioilla. Se kykenee näyttämään yli miljardi värisävyä, yltää yli 1000 nitin kirkkauteen, tarjoaa 480 Hz:n kosketusnäytteenottotaajuuden ja on varustettu kaikkein kestävimmällä Corning Gorilla Glass Victus -lasilla. Dolby Visionin ansiosta käyttäjät voivat nauttia elävistä väreistä, uskomattomasta kirkkaudesta ja kontrastista sekä hämmästyttävän tarkoista yksityiskohdista. Näyttö sisältää useita silmää säästäviä ominaisuuksia, kuten Reading Mode 3.0 ja True Display, joka osaa automaattisesti säätää värilämpötilaa ympäristön mukaan. Xiaomi 11T Pron käyttökokemuksen täydentää Dolby Atmos-ääniteknologia ja kaksoiskaiuttimet, jotka on suunnitellut SOUND BY Harman Kardon. Ne toistavat äänet uskottavina kaikissa käyttötilanteissa.

Xiaomi 11T: maaginen tehopakkaus sisällöntuotantoon

Xiaomi 11T tuo Cinemagic-ominaisuudet kaikkien saataville tarkan kolmoiskameran sekä monipuolisten, luovuutta ja tuottavuutta parantavien tekoälyominaisuuksien voimin.

Xiaomi 11T:n kolmoiskamera sisältää 108 megapikselin laajakulman, 2x telemakron sekä 120 asteen ultralaajakulmaobjektiivin. Niiden käyttö on vaivatonta yhdellä napsautuksella saavutettavien AI- elokuvatilojen ansiosta. Time Freeze, Magic ja muut älykkäät kuvaustilat taikovat otoksista näyttäviä ja äänet heräävät eloon Audio Zoom -ominaisuudella 6,67-tuumainen, 120 Hz:n litteä AMOLED-näyttö sisältää HDR10+-ominaisuuden, jonka ansiosta kuva on terävä ja kirkas. Se kykenee toistamaan yli miljardi värisävyä ja sisältää useita silmän rasitusta vähentäviä ominaisuuksia sekä 480 Hz:n kosketusnäyttötaajuuden.

Xiaomi 11T soveltuu kaikkiin päivän haasteisiin tehokkaan MediaTek Dimensity 1200-Ultra -piirisarjan, erinomaisen 5000 mAh:n akun sekä 67 watin langallisen pikalatauksen ansiosta. Akun saa ladattua täyteen 36 minuutissa*
Hinnat ja saatavuus

Xiaomi 11T Pro ja Xiaomi 11T tulevat globaalisti saataville kolmena värivaihtoehtona, jotka ovat Meteorite Gray, Moonlight White ja Celestial Blue. Xiaomi 11T:n Suomen markkinoille tulevassa versiossa on muistia 8 Gt + 128 Gt. Xiaomi 11T Prosta puolestaan tulee Suomessa saataville 8 Gt + 256 Gt muistilla varustettuna. Suomen hinnoittelu, värivaihtoehdot ja saatavuus julkistetaan myöhemmin.

Xiaomi 11 Lite NE: Suorituskykyä pienessä koossa

Xiaomi 11 Lite NE on tyylikäs sekä erittäin ohut ja kevyt älypuhelin, jonka runko on vain 6,81 mm paksu ja painaa vain 158 grammaa**. Ulkoasun kruunaavat todella ohuet kehykset laitteen reunoilla sekä neljä tyylikästä värivaihtoehtoa. Truffle Black, Bubblegum Blue ja Peach Pink ovat jo entuudestaan tutut värit, mutta nyt valikoiman täydentää Snowflake White, joka on tuoretta lunta muistuttava mattapintainen valkoinen.

Laitteen 6,55-tuumainen AMOLED DotDisplay tukee 10-bit TrueColor- ja Dolby Vision -teknologioita ja tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun, jossa yhdistyvät elävät värit, uskomaton kirkkaus ja kontrasti sekä hämmästyttävän tarkat yksityiskohdat. Xiaomi 11 -tuoteperheen kameraperinnettä jatkava Xiaomi 11 Lite NE sisältää hintaluokkansa parhaat kuvausominaisuudet: 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 5 megapikselin makrokamera. Puhelin on varustettu valikoimalla tekoälyn vauhdittamia kuvausominaisuuksia sekä uudella Vlog-kuvaustilalla.

Xiaomi 11 Lite NE sisältää Qualcomm Snapdragon 778G 5G -mobiilialustan, joka hyödyntää 5G:n*** nopeutta päivittäisessä käytössä. Erittäin nopean yhteyden ansiosta laitteella voi suoratoistaa teräväpiirtovideoita tai suorituskykyä vaativia pelejä ilman viivettä tai nauttia hyvälaatuisista videopuheluista. Laitteessa on 4250 mAh:n akku ja 33 watin pikalataus.

Xiaomi 11 Lite NE tulee Suomessa saataville 8 Gt +128 Gt muistilla varustettuna. Laitteen saatavuus ja paikallinen hinta julkistetaan myöhemmin.

Kommentoi

Microsoft teki Surface Duo -laitteestaan kannettavan Xbox-konsolin Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft teki Surface Duo -laitteestaan kannettavan Xbox-konsolin

Microsoft Surface Duo

on päivittänyt Cloud Gaming applikaation Androidille ja samalla se on saanut tuen myös kaksinäyttöiselle Surface Duo -laitteelle.

Päivitys mahdollistaa pelien pelaamisen virtuaalisella ohjaimella suoraan laitteen ruudulta. Parhaillaan yli 50 peliä tukee Touch Controls -ohjaimia. Esimerkiksi Sea of Thieves, Gears 5 ja Minecraft Dungeons tukevat ohjaimia. Pelaajat voivat myös käyttää Bluetooth ohjaimia sekä Xboxin omia ohjaimia.

Kommentoi

POCO esitteli tehokkaan uuden M3 Pro 5G -älypuhelimen Kommentit pois päältä artikkelissa POCO esitteli tehokkaan uuden M3 Pro 5G -älypuhelimen

POCO M3 Pro 5G

POCO Global on tänään julkistanut POCO M3 Pro 5G -älypuhelimen. MediaTekin tehokkaalla Dimensity 700 -suorittimella varustettu laite tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja viihdekokemuksen. Puhelimen keskeisiä ominaisuuksia ovat muun muassa dual SIM, laadukas 90 Hz -näyttö sekä poikkeuksellisen pitkä akkukesto.

“Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että olemme toimittaneet 6. toukokuuta 2021 mennessä yli 17 miljoonaa puhelinta alkaen siitä, kun POCO F1 esiteltiin vuonna 2018. Yksistään POCO M3 -mallia on myyty globaalisti yli 3 miljoonaa kappaletta. Olemme kasvattaneet sekä toimitusmääriä että käyttäjäkuntaamme. Nykyään meillä on myös POCO-yhteisölle sovellus, jossa he voivat jakaa palautetta tuotteistamme”, sanoo POCO Globalin johtaja Kevin Qiu.

POCO M3 Pro 5G

5G-nopeuksia ja dual-5G-valmius MediaTek Dimensity 700:n vauhdittamana

POCO käyttää nyt ensimmäistä kertaa MediaTek Dimensity -teknologiaa, joka tarjoaa entistä paremman suorituskyvyn ja nopeuden. Tehokas MediaTek Dimensity 700 kykenee huipputason suorituskykyyn sekä samalla entistä pienempään virrankulutukseen 7 nanometrin valmistustekniikan ansiosta. Laite tukee kahta 5G-liittymää, jolloin 5G on aina käytössä vaihtamatta SIM-korttia.

”Nopean 5G-verkon edut ovat paljon muutakin kuin nopeat latausajat, laadukkaat videot tai sujuva pelaaminen. 5G mahdollistaa myös vakaamman verkon ruuhkaisilla alueilla. POCO M3 Pro 5G tarjoaa 5G:n ominaisuudet edullisesta hinnastaan huolimatta. Se on jälleen osoitus lupauksestamme tuoda tärkeät innovaatiot käyttäjien saataville”, sanoo POCO Globalin tuotemarkkinoinnin johtaja Angus Ng.

POCO M3 Pro 5G:n suorituskyky mahdollistaa laadukkaan viihdekokemuksen. Suorittimen kahdeksanytiminen arkkitehtuuri, joka sisältää kaksi tehokasta Cortex A76 -ydintä, toimii jopa 2,2 GHz:n kellotaajuudella. Suorittimen seurana on uusi Mali G57 -grafiikkasuoritin, joka tehostaa laitteen suorituskykyä ja energiatehokuutta entisestään. Uuden UFS 2.2 -tallennustekniikan tukemana kokonaisuudesta muodostuu viihdelaite, jolla kelpaa pelata ja latailla graafisesti raskaita pelejä, videotiedostoja ja muuta viihdettä.

Sujuvaa pelaamista 90 Hz FHD+ -näytön ansiosta

Suorittimen vahvoja ominaisuuksia tukee tehokas näyttö, joka ylittää odotukset. POCO M3 Pro 5G tarjoaa 90 Hz:n virkistystaajuudella nopean kuvan ja tasaisen käyttökokemuksen. POCO M3 Pro 5G päivittää POCO M3:sta tutun Dot Drop -näytön DotDisplay-näyttöön. DynamicSwitch vaihtaa virkistystaajuutta automaattisesti joko 90Hz:n, 60Hz:n, 50Hz:n tai 30Hz:n taajuuteen** sisällön mukaan, mikä säästää virtaa.

6,5-tuumainen FHD+ -näyttö käyttää 1080p-resoluutiota ja sisältää kaksi valotunnistinta edessä ja takana, mikä mahdollistaa 360 asteen valotunnistuksen, joka säätää näytön kirkkautta tarpeen mukaan,

48 megapikselin kolmoiskamera ja erinomainen akkukesto

48 megapikselin pääkameran, 2 megapikselin makrokameran ja 2 megapikselin syvyyskennon sisältävä kolmoiskamera täydentää POCO M3 Pro 5G:n monipuolisia ominaisuuksia. 48 megapikselin pääkameran avulla käyttäjät voivat kuvata selkeitä ja yksityiskohtaisia otoksia myös heikossa valaistuksessa. Monet kameran ohjelmalliset ominaisuudet, kuten yötila, intervallivideo ja ajastettu sarjakuvaus, lisäävät kameroiden käyttömahdollisuuksia ja antavat käyttäjien päästää luovuuden valloilleen.

Kokonaisuuden kruunaa 5000 mAh:n akku, joka voi kestää normaalia käyttöä jopa yli 2 päivää***. Puhelin tukee 18 watin pikalatausta, ja mukana tulevan 22,5 watin laturin avulla käyttäjät voivat ladata sen akun nopeasti.

Ergonominen muotoilu erottuu joukosta

POCO M3 Pro 5G eroaa tyypillisestä älypuhelinmuotoilusta. Sen ergonominen ja kaareva rakenne sekä kiiltävä viimeistely tekee puhelimesta luonnollisen tuntuisen kädessä, ja näyttää samalta laadukkaalta. Muotoilun täydentää POCOn rohkea muotokieli, ja se tulee saataville kolmena värivaihtoehtona: POCO Yellow, Power Black ja Cool Blue.

Laitteen käytettävyys on huippuluokkaa. Sen perusominaisuuksia ovat IR-lähetin, NFC ja 3.5 mm kuulokeliitäntä. POCO M3 Pro 5G tulee kansainvälisille markkinoille kahtena eri muistiversiona: 4 GB + 64 GB ja 6 GB + 128 GB.
Näistä ensimmäisen version kansainvälinen ohjehinta on 179 euroa ja jälkimmäisen 199 euroa. Laitteiden saatavuus Suomessa sekä paikallinen hinnoittelu selviää lähikuukausien aikana.

Kommentoi