Xiaomi julkaisi uudet kohtuuhintaiset Redmi Note 10 -älypuhelimet Kommentit pois päältä artikkelissa Xiaomi julkaisi uudet kohtuuhintaiset Redmi Note 10 -älypuhelimet

Xiaomi Redmi Note 10

laajentaa keskihintaisten älypuhelimien valikoimaa esittelemällä neljä uutta Redmi Note -mallia: Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10S, Redmi Note 10 ja Redmi Note 10 5G. Sarja jatkaa Xiaomin tavoitetta tuoda uusimmat älypuhelinten ominaisuudet kaikkien saataville sekä asettaa uuden vaatimustason keskihintaluokkaan.

108 megapikseliä ja 120 Hz AMOLED ensimmäistä kertaa Redmi Note -puhelimessa

Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Redmi Note 10 Prossa on yksi älypuhelinten korkearesoluutioisimmista kameroista, joten se on keskihintaluokan mobiilivalokuvauksen valtias. Puhelimen 108 megapikselin kenno, 9:1 pikselien yhdistämistekniikka ja Dual native ISO -ominaisuus tallentavat yksityiskohdat laadukkaasti ja tarjoavat laajemman dynaamisen alueen sekä monipuoliset muokkausmahdollisuudet. RAW multi-frame -algoritmin vauhdittama Night mode 2.0 antaa kuvaajalle mahdollisuuden ottaa upeita kuvia myös hämärässä.

Redmi Note 10 Pro mahdollistaa time-lapse -kuvauksen sekä pro- että telemacro-kuvaustiloissa. Muita Redmi Noten uusia ominaisuuksia ovat Photo Clone, Video Clone, Dual Video ja pitkät valotusajat, jotka tuovat hauskoja efektejä sosiaalisessa mediassa jaettaviin valokuviin ja videoihin.

Laitteen reunaan sijoitettu sormenjälkitunnistin ja 6,67 tuuman 120-hertsinen AMOLED DotDisplay -näyttö tekevät laitteen käytöstä sujuvaa. Redmi Note 10 Pro on saatavana kolmena tyylikkäänä värivaihtoehtona: Onyx Grey, Glacier Blue ja Gradient Bronze. Corning Gorilla Glass 5 suojaa laitetta naarmuuntumiselta.

Suorituskyvyn osalta Redmi Note 10 Pro pärjää erinomaisesti. Yksi markkinoiden tehokkaimmista 4G-prosessoreista, Qualcomm Snapdragon 732G, on ihanteellinen sekä pelaajille että striimaajille. Laitteen hyvä suorituskyky, pieni virrankulutus ja upea, kahdella kaiuttimella varustettu äänijärjestelmä tarjoaa laadukkaan katselukokemuksen paikasta riippumatta. 5 020 mAh:n akku ja nopea 33 watin pikalataus varmistavat, ettei laitteen tarvitse olla laturissa koko ajan.

Redmi Note 10S ja Redmi Note 10: laadukkaat keskihintaluokan älypuhelimet

Xiaomi Redmi Note 10S

Redmi Note 10S ja Redmi Note 10 tarjoavat molemmat optimaalisen katselukokemuksen, sillä ne on varustettu 6,43 tuuman AMOLED DotDisplay -näytöllä. Kuten Redmi Note 10 Prossa, nämä puhelimet sisältävät runsaasti uusia ominaisuuksia, kuten kotelon reunaan sijoitetun sormenjälkitunnistimen, 33 watin pikalatauksen, 360 asteen kirkkausanturin ja kaksoiskaiuttimet.

Redmi Note 10S ja Redmi Note 10 ovat valmiina tallentamaan kaikki hetket nelikamerakokoonpanoillaan, joka sisältää 8 megapikselin ultralaajakulmakameran ryhmäkuvia varten, 2 megapikselin makrokameran lähikuviin ja 2 megapikselin syvyyskennon muotokuvaamiseen. Redmi Note 10S:n 64 megapikselin pääkamera on suuri parannus edelliseen sukupolveen verrattuna ja haastaa jopa osan lippulaivapuhelimista pikselien määrässä. Myös Redmi Note 10:n 48 megapikselin pääkamera on vähintäänkin riittävä vaikuttavien valokuvien ottamiseen. Molemmissa laitteissa on Pro-malllin time-lapse -ominaisuudet.

Redmi Note 10S sisältää tehokkaan, pelaamista ja muuta käyttöä vauhdittavan MediaTek Helio G95 -järjestelmäpiirin, jonka grafiikkasuoritin toimii jopa 900 MHz:n kellotaajuudella. Redmi Note 10 puolestaan sisältää kaikkeen tavalliseen käyttöön suunnatun, nopean Qualcomm Snapdragon 678 -suorittimen.

Redmi Note 10 5G: Edullinen 5G-malli kaikille

Xiaomi Redmi Note 10 5G

Redmi Note 10 5G on markkinoiden edullisin 5G-älypuhelin. 7 nm:n prosessilla valmistettu MediaTek Dimensity 700 on varustettu Dual 5G SIM -ratkaisulla ja erinomaisella energiatehokkuudella.

Mukaansatempaava 90 Hz:n ja 6,5 tuuman AdaptiveSync DotDisplay -näyttö osaa automaattisesti sopeutua esitettävään sisältöön – 30 Hz:n tai 60 Hz:n videon suoratoistosta sosiaalisen median syötteiden seurantaan tai jopa 90 Hz:n pelaamiseen. Katselukokemus on aina miellyttävä ja akkua vähän kuluttava.

Redmi Note 10 5G:ssä on laadukas kamerajärjestelmä, joka sisältää 48 megapikselin pääkameran, 2 megapikselin makrokameran ja 2 megapikselin syvyyskenno, joiden avulla saa hyviä valokuvia vaivattomasti. Lisäksi puhelimen 5000 mAh:n akku ja 18 watin laturi tekee sen päivittäisestä käytöstä helppoa.

Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10S, Redmi Note 10 ja Redmi Note 10 5G tulevat saataville kolmena eri muistivaihtoehtona 6GB+64GB, 6GB+128GB ja 8GB+128GB. Laitteiden paikallinen saatavuus ja hinnat ilmoitetaan myöhemmin kuluvan kevään aikana.

Kommentoi

Xiaomi lanseerasi ensimmäisen taittuvan älypuhelimensa – lähtee mukaan sähköautobisnekseen Kommentit pois päältä artikkelissa Xiaomi lanseerasi ensimmäisen taittuvan älypuhelimensa – lähtee mukaan sähköautobisnekseen

Xiaomi Mi Mix Fold

on julkistanut yhtiön ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimen Mi MIX FOLDin.

Xiaomi Mi Mix Fold

Erittäin innovatiivinen uutuuspuhelin on varustettu suurella, 8,01-tuumaisella WQHD+ -tarkkuuteen kykenevällä, taipuisalla sisäisellä näytöllä sekä 6,52 tuuman ulkoisella näytöllä. Lisäksi se sisältää muitakin täysin uunituoreita ominaisuuksia, kuten Xiaomin kehittämä Surge C1 -kuvasignaaliprosessori (ISP), joka on suunniteltu ammattilaiskuvaajan tarpeisiin, sekä markkinoiden ensimmäinen älypuhelimeen integroitu Liquid Lens -ratkaisu.

Xiaomi Mi Mix Fold

Mi MIX FOLD tarjoaa huippuluokan käyttökokemuksen, joka sisältää markkinoiden ensimmäisen neljän kaiuttimen äänijärjestelmän (Harman Kardon), 5020 mAh:n akun sekä 67 watin pikalatauksen.

Valitettavasti Mi MIX FOLD tulee olemaan saatavilla ainoastaan kotimaassaan Kiinassa.

Xiaomi uusi logo

Uudistunut brändi

Samalla yhtiö julkisti uudistetun visuaalisen ilmeen, joka yhdistää orgaanisen filosofian ”Alive” -konseptiin. Yhtiö pyrkii vahvistamaan jalansijaa premium-laitteiden markkinoilla uudistetun brändin avulla sekä kasvattamaan tuotemerkin tunnettuutta uuden, dynaamisen logon avulla.

Xiaomin uuden logon on suunnitellut maailmankuulu suunnittelija, Musashinon taideyliopiston professori ja Nippon Design Centerin johtaja Kenya Hara. Aiemmin kulmikkaan logon reunat ovat nyt pyöreämpiä ja kokonaisuus on esteettisesti miellyttävämpi. Yhtiön pääväri on yhä oranssi, jolla pyritään tuomaan esille Xiaomin elävyyttä ja nuorekkuutta. High-end-mallistot erotellaan muista tuotteista käyttämällä mustaa ja hopeaa lisäväreinä.

Kenya Hara ehdotti Xiaomille keskeistä Alive-suunnittelukonseptia. Hän uskoo, että Xiaomin innovatiivinen teknologia on tuonut kuluttajille mukavuutta, mahdollisuuden optimoida arkea ja keinon reagoida mahdollisiin elinympäristömuutoksiin. ”Alive” tulkitsee Xiaomin filosofiaa visuaalisesta näkökulmasta: ihmiset ovat elossa, tekniikka on ihmisten luomaa, tekniikka on siis myös elävää. Teknologia palvelee aina elämän tarpeita.

Mukaan sähköautobisnekseen

Xiaomi aikoo myös laajentaa toimintaansa älykkäiden sähköajoneuvojen markkinoille antamalla virallisen ilmoituksen Hongkongin pörssille (HKEX). Xiaomin perustaja, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Lei Jun totesi maaliskuussa 2021 järjestetyssä julkistustilaisuudessa, että sähköajoneuvojen liiketoimintaa tullaan harjoittamaan Xiaomin kokonaan omistaman tytäryhtiön alaisuudessa, johon investoidaan 10 mrd. RMB (1,3 mrd. €) alkupääomaa. Seuraavien 10 vuoden aikana Xiaomi on sitoutunut sijoittamaan yhtiöön yhteensä noin 10 miljardia dollaria. Lei Jun toimii myös älykkäiden sähköautojen liiketoiminnan toimitusjohtajana.

”Päätös tehtiin useiden neuvottelujen jälkeen kaikkien Xiaomin osakkaiden kesken, ja se oli mielestäni äärimmäinen matka kohti uutta toimialaa”, sanoo Lei Jun. Hän kuvaa myös, miten Xiaomin johto oli tehnyt perusteellista työtä asiaa harkitessaan. Sähköajoneuvobisnestä oli analysoitu 85 tapaamisessa yli 200 asiantuntijan kanssa viimeisten 75 päivän aikana.

Kommentoi

Xiaomi laajentaa Mi 11 -mallisarjaa uusilla laitteilla Kommentit pois päältä artikkelissa Xiaomi laajentaa Mi 11 -mallisarjaa uusilla laitteilla

Xiaomi Mi 11 Ultra

on julkistanut kolme uutuutta Mi 11 -tuoteperheeseen: Mi 11 Ultra, Mi 11i ja Mi 11 Lite (5G ja 4G-mallit). Samalla yhtiö julkisti kaksi muuta uutuustuotetta: Mi Smart Band 6 on uudistettu versio Xiaomin erittäin suositusta aktiivisuusrannekkeesta ja Mi Smart Projector 2 Pro on upouusi, älykäs kotiteatteriprojektori. Xiaomi jatkaa älykkäiden ja elämää helpottavien laitteiden valikoiman laajentamista ja tuo uusia käyttökokemuksia kuluttajien saataville maailmanlaajuisesti.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Mi 11 Ultra: Xiaomin lippulaivapuhelin mullistaa valo- ja videokuvauksen

Mi 11 Ultra on käännekohta älypuhelimien ammattimaisessa valo- ja videokuvauksessa. Edeltäjänsä Mi 10 Ultran perintöä kunnioittava tehopakkaus sisältää Xiaomin toistaiseksi tehokkaimman ammattilaistason kolmikamerajärjestelmän, suorituskykyisen Qualcomm Snapdragon 888 -mobiilialustan, 120 Hz n AMOLED-näytön ja vallankumouksellisen 67 watin langallisen sekä langattoman pikalatauksen (100 %:n lataus 36 minuutissa2). Mi 11 Ultra ei ole ainoastaan taskukokoinen elokuvastudio, vaan samalla myös ensiluokkainen lippulaivapuhelin, joka sisältää kaikki vaativimmankin käyttäjän pyytämät ominaisuudet.

Puhelimen kolme kameraa tukevat 8K 24 fps -videokuvausta, joka takaa erinomaisen kuvanlaadun sekä tarkan, dynaamisen valon ja varjon tallentamisen. Huikean katselunautinnon tarjoava näyttö tukee Dolby Vision- ja HDR10+ -tekniikoita sekä 1,07 miljardia väriä. Lisäksi Mi 11 Ultrassa on ainutlaatuinen 1,1 tuuman, aina päällä oleva AMOLED-takanäyttö, joka toimii muun muassa ilmoitusikkunana tai esikatselunäyttönä selfieille.

Mi 11 Ultra tulee Suomessa saataville erittäin rajoitetusti. Laitteen globaali ohjehinta on 1199 euroa 12+256 gigatavun muistiversiona.

Xiaomi Mi 11i

Mi 11i: tyylikäs tehopakkaus yhdistää erinomaisen näytön Dolby Atmos -ääniteknologiaan

Mi 11i tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn tehokkaan Qualcomm Snapdragon 888 -mobiilialustan vauhdittamana. Sen kehittynyt 5 nanometrin valmistustekniikka tarjoaa enemmän suorituskykyä ja säästää energiankulutuksessa. Uutuuspuhelin erottuu kompaktin ja tyylikkään ulkoasunsa ansiosta.

Toisin kuin Mi 11:ssä ja Mi 11 Ultrassa, Mi 11i:ssä on kauttaaltaan tasainen näyttö. Laadukas 7,8 mm:n paksuinen lasirunko ja uudistettu, sivuun sijoitettu sormenjälkitunnistin tarjoavat käyttäjälle entistä mukavamman otteen ja tuntuman. 6,67 tuuman AMOLED DotDisplay -näytössä on yksi markkinoiden pienimmistä etukameran aukoista (2,76 mm). HDR10+ -tuki, 120 Hz:n virkistystaajuus ja 360 Hz:n kosketusnäytetaajuus sekä kaksi kaiutinta ja Xiaomi-puhelimissa ensimmäistä kertaa oleva Dolby Atmos -ääniteknologia mahdollistavat vertaansa vailla olevan ääni- ja katselukokemuksen. Suuri 4520 mAh:n akku, joka tukee 33 watin latausta, auttaa pitämään laitteen käyttökunnossa koko päivän.

Mi 11i tulee saataville Suomessa myöhemmin keväällä. Laitteen globaalit ohjehinnat ovat 649 euroa (8+128 gigatavua) ja 699 euroa (8+256 gigatavua).

Xiaomi Mi 11i

Xiaomi Mi 11 Lite

Mi 11 Lite 5G ja Mi 11 Lite: Ohuet ja kevyet älypuhelimet kaikkiin tarpeisiin

Nuorille edelläkävijöille suunnitellut Mi 11 Lite 5G Mi 11 Lite ovat erittäin ohuita ja kevyitä, 6,81 mm ja 159 g, ja ovat kädessä mukavan tuntuisia. Molemmassa mallissa on kolmikamerajärjestelmä, jossa on 64 megapikselin pääkamera, ja ne tarjoavat tekoälyn vauhdittamana ketterän ja käyttäjäystävällisen käyttökokemuksen, jonka avulla kuka tahansa voi vaivattomasti ottaa ammattilaistason kuvia ja videoita.

Mi 11 Lite 5G ja Mi 11 Lite ovat kauniita moderneja laitteita, jotka edustavat perinteistä käsityötaitoa. Mi 11 Lite 5G sisältää äskettäin julkistetun Qualcomm Snapdragon 780G:n, joka takaa erinomaisen suorituskyvyn3.

Mi 11 Lite 5G tulee Suomessa saataville myöhemmin keväällä kahtena muistiversiona, 6 GB+128 GB ja 8 GB+128 GB, ja niiden globaalit ohjehinnat alkavat 369 eurosta. Mi 11 Lite ilman 5G-ominaisuuksia ei tule Suomen markkinoille.

Xiaomi Mi Band 6

Mi Smart Band 6:n avulla pysyy askeleen kilpailijoitaan edellä

Xiaomin suositun tuoteperheen uusin tulokas Mi Smart Band 6 sisältää upean 1,56 tuuman kokoisen AMOLED-näytön, joka tarjoaa erinomaisen 326PPI-resoluution ja noin 50 % enemmän kuvapinta-alaa kuin edeltäjänsä4. Mi Smart Band 6 on täydellinen harjoittelukumppani, joka kaksinkertaisti harjoitteluvaihtoehdot ja sisältää nyt yhteensä 30 hauskaa ja haastavaa harjoittelumenetelmää. Se osaa myös tunnistaa automaattisesti kuusi yleistä kuntoilumuotoa. Laite sisältää joukon terveystoimintoja, kuten SpO2-mittauksen, sykkeen seurannan, kehittyneet unen seurantatoiminnot ja paljon muuta1.

Mi Smart Band 6 tulee Suomessa saataville myöhemmin keväällä. Laitteen globaali ohjehinta on 44,99 euroa.

Xiaomi Mi Smart Projector 2

Mi Smart Projector 2 Pro – äly saapuu kotiteatteriin

Mi Smart Projector 2 Pro tuo elokuvafiilistä olohuoneisiin. Se tarjoaa 1920×1080 (Full HD) -tarkkuuden, jopa 1300 ANSI-lumenin kirkkauden ja HDR10-tuen, joka takaa paremman värikontrastin. Lisäksi siinä on sisäänrakennetut 10 watin kaiuttimet, joissa on DTS-HD- ja Dolby Audio -tuki, jotka mahdollistavat hyvän äänentoiston. Projektori tukee monisuuntaista keystone- eli trapetsikorjausta ja helpottaa laitteen ja valkokankaan sijoittamista.

TV -käyttöjärjestelmällä varustettu Mi Smart Projector 2 Pro tehostaa viihdettä tuntuvasti. Laite tukee Chromecastia ja Google Assistantia5. Ääniohjaus tekee laitteesta uuden hubin monen kuluttajan älykodissa.

Mi Smart Projector 2 Pro tulee saataville 999 euron globaaliin ohjehintaan.

Kommentoi