Xiaomi lanseerasi edullisen POCO M4 Pro 5G -pelipuhelimen Kommentit pois päältä artikkelissa Xiaomi lanseerasi edullisen POCO M4 Pro 5G -pelipuhelimen

POCO M4 Pro 5G

Xiaomin omistama kansainvälinen puhelinbrändi on julkistanut uuden POCO M4 Pro 5G -puhelinmallin, joka on tehokas viihdetykki suosittuun keskihintaisten puhelinten tuoteryhmään.

on monipuolinen voimanpesä, joka esittää viihdesisällön sujuvasti tehokkaan, lähes lippulaivatason MediaTek Dimensity 810 -piirisarjan voimin. Tyylikkäistä ja trendikkäistä laitteista kiinnostuneille POCO M4 Pro tarjoaa tehokkaan katselu- ja pelilaitteen, jonka 90 Hz:n näyttöä katselee mielellään. 33 W pikalataus lisää puhelimen käyttömukavuutta.

”M-sarja on nuorten käyttäjien suosikkipuhelin. Uusi M4 Pro ylittää kaikki odotukset. Se on kiistattomasti M-tuoteperheen paras viihdepuhelin.”

sanoo Kevin Qiu, Globalin johtaja.
POCO M4 Pro 5G

Suorituskyvyn takaa MediaTek Dimensity 810

M4 Pro on sisältää seuraavan sukupolven teknologiaa, joka on kehitetty tarjoamaan parhaan mahdollisen videonkatselu- ja pelikokemuksen sekä entistä enemmän vastinetta rahalle. Sen sisuksissa on 6 nm:n prosessilla valmistettu on kahdeksanytiminen prosessori, jonka ansiosta POCO M4 Pro 5G suorituskykyinen ja virtapihi. Laitteen kaksi Cortex-A76-ydintä toimivat 2,4 GHz:n ja kuusi ARM Cortex-A55-ydintä 2,0 GHz:n kellotaajuudella. Moderni ARM Mali-G57 MC2 - toimii 1068 MHz:n kellotaajuudella.

POCO M4 Pro sisältää kaikki lippulaivamallin tunnusmerkit, mukaan lukien 5G-yhteydet sekä tuen 5G-valmiustilalle ja UFS 2.2 -teknologian, joka varmistaa moniajon toimivuuden.

POCO M4 Pro 5G

33 W pikalataus ja pitkä akkukesto

POCO M4 Pro on ensimmäinen M-tuoteperheen puhelin, jossa on nopea 33 W Pro -lataustekniikka. Puhelin lataa suuren 5000 mAh:n akun täyteen vain 59 minuutissa. Käyttäjät saavat jopa 2 tuntia käyttöaikaa vain 10 minuutin latauksella.

Kaunis katsella ja kuunnella

POCO M4 Pro tarjoaa mukaansatempaavan vihdekokemuksen. Puhelimen 240 Hz:n kosketusnäytetaajuus ja 90 Hz:n DynamicSwitch DotDisplay -näyttö, jonka laaja värivalikoima tukee DCI-P3:a eli FHD+ -resoluutiota. POCO M4 Pro 5G on myös älykäs, sillä se osaa sovittaa virkistystaajuuden automaattisesti eri viihdemuotoihin, mikä parantaa akkukestoa. Se toistaa videot nopeudella 60 fps, elokuvat 25 fps, kun taas pelit voivat pyöriä joko nopeudella 60 fps tai 90 fps. Kaiuttimeen yhdistettynä POCO M4 Pro 5G muuttuu kannettavaksi elokuvateatteriksi. Pelaajia miellyttää POCOn X-akselinen lineaarimoottori, joka tarjoaa haptisen kosketuksen kaltaisen vasteen.

POCO M4 Pro 5G

POCOn M-tuoteperhe on tuulettanut puhelinmarkkinoita raikkailla malleillaan. POCO M4 Pro tarjoaa paluun POCOn tunnusomaiseen muotoiluun: ohut 8,75 mm:n runko, vain 195 gramman paino ja moderni sormenjälkitunnistin laitteen sivussa. Saatavilla on kolme tyylikästä väriä: mattapintainen POCO Yellow, Power Black tai Cool Blue.

Laadukas 50 MP:n kamera

POCO M4 Pro on ensimmäinen M-sarjan puhelin, jossa on vaikuttava 50 megapikselin pääkamera ja 8 megapikselin ultralaajakulmakamera. Puhelimen monipuoliset kameraominaisuudet (muun muassa yötila, kaleidoskooppi, hidastettu esitys ja ajastettu video) auttavat tallentamaan kuvat laadukkaina ja vaikuttavina. Jopa selfieistä tulee mieleenpainuvia puhelimen 16 megapikselin etukameralla otetuilla panorama-selfieillä.

POCO M4 Pro :n saapuminen Suomeen ja paikallinen hinnoittelu ovat toistaiseksi vahvistamatta.

Kommentoi

Netflix käynnisti pelipalvelunsa Pohjois-Amerikassa Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix käynnisti pelipalvelunsa Pohjois-Amerikassa

Netflix Games

Netflix on pyrkimässä visusti pelimaailmaan mukaan ja se osti syyskuun lopulla ensimmäisen pelistudionsa Night School Studion. Nyt suoratoistopalvelu on lanseerannut mobiilipeliportaalin Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Netflix Games

Netflix Games nimellä kulkeva palvelu pitää sisällään pelejä kuten Stranger Things 3: The Game ja Stranger Things: 1984. Pelien pelaaminen vaatii Netflix -tilauksen ja palvelussa ei ole mainoksia, lisämaksuja tai mikromaksuja.

Pohjois-Amerikan lisäksi palvelu on kokeiluasteella myös Euroopassa maissa kuten Puola, Italia ja Espanja. Nähtäväksi jäänee milloin palvelu rantautuu Pohjoismaihin ja Suomeen.

Kommentoi

Xiaomi 11 -tuoteperhe laajentui luovilla uusilla T- ja NE -malleilla Kommentit pois päältä artikkelissa Xiaomi 11 -tuoteperhe laajentui luovilla uusilla T- ja NE -malleilla

Xiaomi on julkistanut kolme uutta älypuhelinta suosittuun Xiaomi 11 -tuoteperheeseen: Xiaomi 11T, Xiaomi 11T Pro sekä uudistettu Xiaomi 11 Lite 5G NE.

Xiaomi jatkaa älypuhelinten valo- ja videokuvausominaisuuksien kehittämistä tarjoamalla joukon innovatiivisia Cinemagic-kuvausominaisuuksia uusissa malleissa 11T ja 11T Pro. Raskaiden ja kalliiden kuvausvälineiden aika on ohi, sillä Xiaomi 11T -mallien myötä laadukas kuvausteknologia on kaikkien kuvaamisesta kiinnostuneiden saatavilla.
Erittäin ohut ja kevyt Xiaomi 11 Lite 5G NE on täydellinen puhelin kuluttajille, jotka etsivät huipputyylikästä ja innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettua älypuhelinta.

Xiaomi 11T Pro: lippulaivapuhelin sekä kameraominaisuuksiltaan että suorituskyvyltään

Xiaomi on saavuttanut uuden merkkipaalun Xiaomi 11T Pron julkistuksen myötä. Se on Xiaomin ensimmäinen älypuhelin, joka tukee yhtiön omaa 120 watin HyperCharge-teknologiaa. Se mahdollistaa 2– 100 % latauksen vain 17 minuutissa. Tämä on saavutettu innovatiivisilla ratkaisuilla, kuten kaksoislatauspumpulla, kaksikennoisella akkurakenteella, MTW-teknologialla, grafeenilla päällystetyllä litiumioniakulla ja Mi-FC-tekniikalla. Akun turvallisuuden takaa TÜV Rheinland Safe Fast Charge System – sertifiointi ja 34 turvaominaisuutta, reaaliaikainen lämpötilan valvonta sekä muut turvaratkaisut. Tehokas Qualcomm Snapdragon 888 -mobiilialusta tarjoaa suorituskyvyn, jota vaaditaan puhelimen useiden tekoälyominaisuuksien suorittamiseen.

Xiaomi 11T Prossa on tehokas kolmoiskamera, joka sisältää 108 megapikselin laajakulman, 2x telemakron sekä 120 asteen ultralaajakulmaobjektiivin. Lisäksi 11T Pro tarjoaa AI Cinema -kuvaustilat, 8K- tallennuksen ja HDR10+-tekniikan, joiden avulla käyttäjät voivat tallentaa videokuvaa järjestelmäkameroista tutulla älykkäällä ISO-tekniikalla.

Cinemagic-työkalu ei olisi täydellinen ilman erinomaista näyttöä. Xiaomi 11T Pro on varustettu DisplayMate A+ -luokitellulla, 6,67-tuumaisella FHD+ 120 Hz AMOLED-näytöllä sekä TrueColor-, Dolby Vision- ja HDR10+-teknologioilla. Se kykenee näyttämään yli miljardi värisävyä, yltää yli 1000 nitin kirkkauteen, tarjoaa 480 Hz:n kosketusnäytteenottotaajuuden ja on varustettu kaikkein kestävimmällä Corning Gorilla Glass Victus -lasilla. Dolby Visionin ansiosta käyttäjät voivat nauttia elävistä väreistä, uskomattomasta kirkkaudesta ja kontrastista sekä hämmästyttävän tarkoista yksityiskohdista. Näyttö sisältää useita silmää säästäviä ominaisuuksia, kuten Reading Mode 3.0 ja True Display, joka osaa automaattisesti säätää värilämpötilaa ympäristön mukaan. Xiaomi 11T Pron käyttökokemuksen täydentää Dolby Atmos-ääniteknologia ja kaksoiskaiuttimet, jotka on suunnitellut SOUND BY Harman Kardon. Ne toistavat äänet uskottavina kaikissa käyttötilanteissa.

Xiaomi 11T: maaginen tehopakkaus sisällöntuotantoon

Xiaomi 11T tuo Cinemagic-ominaisuudet kaikkien saataville tarkan kolmoiskameran sekä monipuolisten, luovuutta ja tuottavuutta parantavien tekoälyominaisuuksien voimin.

Xiaomi 11T:n kolmoiskamera sisältää 108 megapikselin laajakulman, 2x telemakron sekä 120 asteen ultralaajakulmaobjektiivin. Niiden käyttö on vaivatonta yhdellä napsautuksella saavutettavien AI- elokuvatilojen ansiosta. Time Freeze, Magic Zoom ja muut älykkäät kuvaustilat taikovat otoksista näyttäviä ja äänet heräävät eloon Audio Zoom -ominaisuudella 6,67-tuumainen, 120 Hz:n litteä AMOLED-näyttö sisältää HDR10+-ominaisuuden, jonka ansiosta kuva on terävä ja kirkas. Se kykenee toistamaan yli miljardi värisävyä ja sisältää useita silmän rasitusta vähentäviä ominaisuuksia sekä 480 Hz:n kosketusnäyttötaajuuden.

Xiaomi 11T soveltuu kaikkiin päivän haasteisiin tehokkaan MediaTek Dimensity 1200-Ultra -piirisarjan, erinomaisen 5000 mAh:n akun sekä 67 watin langallisen pikalatauksen ansiosta. Akun saa ladattua täyteen 36 minuutissa*
Hinnat ja saatavuus

Xiaomi 11T Pro ja Xiaomi 11T tulevat globaalisti saataville kolmena värivaihtoehtona, jotka ovat Meteorite Gray, Moonlight White ja Celestial Blue. Xiaomi 11T:n Suomen markkinoille tulevassa versiossa on muistia 8 Gt + 128 Gt. Xiaomi 11T Prosta puolestaan tulee Suomessa saataville 8 Gt + 256 Gt muistilla varustettuna. Suomen hinnoittelu, värivaihtoehdot ja saatavuus julkistetaan myöhemmin.

Xiaomi 11 Lite 5G NE: Suorituskykyä pienessä koossa

Xiaomi 11 Lite 5G NE on tyylikäs sekä erittäin ohut ja kevyt älypuhelin, jonka runko on vain 6,81 mm paksu ja painaa vain 158 grammaa**. Ulkoasun kruunaavat todella ohuet kehykset laitteen reunoilla sekä neljä tyylikästä värivaihtoehtoa. Truffle Black, Bubblegum Blue ja Peach Pink ovat jo entuudestaan tutut värit, mutta nyt valikoiman täydentää Snowflake White, joka on tuoretta lunta muistuttava mattapintainen valkoinen.

Laitteen 6,55-tuumainen AMOLED DotDisplay tukee 10-bit TrueColor- ja Dolby Vision -teknologioita ja tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun, jossa yhdistyvät elävät värit, uskomaton kirkkaus ja kontrasti sekä hämmästyttävän tarkat yksityiskohdat. Xiaomi 11 -tuoteperheen kameraperinnettä jatkava Xiaomi 11 Lite 5G NE sisältää hintaluokkansa parhaat kuvausominaisuudet: 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 5 megapikselin makrokamera. Puhelin on varustettu valikoimalla tekoälyn vauhdittamia kuvausominaisuuksia sekä uudella Vlog-kuvaustilalla.

Xiaomi 11 Lite 5G NE sisältää Qualcomm Snapdragon 778G 5G -mobiilialustan, joka hyödyntää 5G:n*** nopeutta päivittäisessä käytössä. Erittäin nopean yhteyden ansiosta laitteella voi suoratoistaa teräväpiirtovideoita tai suorituskykyä vaativia pelejä ilman viivettä tai nauttia hyvälaatuisista videopuheluista. Laitteessa on 4250 mAh:n akku ja 33 watin pikalataus.

Xiaomi 11 Lite 5G NE tulee Suomessa saataville 8 Gt +128 Gt muistilla varustettuna. Laitteen saatavuus ja paikallinen hinta julkistetaan myöhemmin.

Kommentoi