Xiaomi lanseerasi edullisen POCO M4 Pro 5G -pelipuhelimen Kommentit pois päältä artikkelissa Xiaomi lanseerasi edullisen POCO M4 Pro 5G -pelipuhelimen

POCO M4 Pro 5G

Xiaomin omistama kansainvälinen puhelinbrändi on julkistanut uuden POCO M4 Pro 5G -puhelinmallin, joka on tehokas viihdetykki suosittuun keskihintaisten puhelinten tuoteryhmään.

POCO on monipuolinen voimanpesä, joka esittää viihdesisällön sujuvasti tehokkaan, lähes lippulaivatason MediaTek Dimensity 810 -piirisarjan voimin. Tyylikkäistä ja trendikkäistä laitteista kiinnostuneille POCO M4 Pro 5G tarjoaa tehokkaan katselu- ja pelilaitteen, jonka 90 Hz:n näyttöä katselee mielellään. 33 W pikalataus lisää puhelimen käyttömukavuutta.

”M-sarja on nuorten käyttäjien suosikkipuhelin. Uusi POCO M4 Pro 5G ylittää kaikki odotukset. Se on kiistattomasti M-tuoteperheen paras viihdepuhelin.”

sanoo Kevin Qiu, POCO Globalin johtaja.
POCO M4 Pro 5G

Suorituskyvyn takaa MediaTek Dimensity 810

POCO M4 Pro 5G on sisältää seuraavan sukupolven teknologiaa, joka on kehitetty tarjoamaan parhaan mahdollisen videonkatselu- ja pelikokemuksen sekä entistä enemmän vastinetta rahalle. Sen sisuksissa on 6 nm:n prosessilla valmistettu on kahdeksanytiminen prosessori, jonka ansiosta POCO M4 Pro 5G suorituskykyinen ja virtapihi. Laitteen kaksi Cortex-A76-ydintä toimivat 2,4 GHz:n ja kuusi ARM Cortex-A55-ydintä 2,0 GHz:n kellotaajuudella. Moderni ARM Mali-G57 MC2 -näytönohjain toimii 1068 MHz:n kellotaajuudella.

POCO M4 Pro 5G sisältää kaikki lippulaivamallin tunnusmerkit, mukaan lukien 5G-yhteydet sekä tuen 5G-valmiustilalle ja UFS 2.2 -teknologian, joka varmistaa moniajon toimivuuden.

POCO M4 Pro 5G

33 W pikalataus ja pitkä akkukesto

POCO M4 Pro 5G on ensimmäinen M-tuoteperheen puhelin, jossa on nopea 33 W Pro -lataustekniikka. Puhelin lataa suuren 5000 mAh:n akun täyteen vain 59 minuutissa. Käyttäjät saavat jopa 2 tuntia käyttöaikaa vain 10 minuutin latauksella.

Kaunis katsella ja kuunnella

POCO M4 Pro 5G tarjoaa mukaansatempaavan vihdekokemuksen. Puhelimen 240 Hz:n kosketusnäytetaajuus ja 90 Hz:n DynamicSwitch DotDisplay -näyttö, jonka laaja värivalikoima tukee DCI-P3:a eli FHD+ -resoluutiota. POCO M4 Pro 5G on myös älykäs, sillä se osaa sovittaa virkistystaajuuden automaattisesti eri viihdemuotoihin, mikä parantaa akkukestoa. Se toistaa videot nopeudella 60 fps, elokuvat 25 fps, kun taas pelit voivat pyöriä joko nopeudella 60 fps tai 90 fps. Kaiuttimeen yhdistettynä POCO M4 Pro 5G muuttuu kannettavaksi elokuvateatteriksi. Pelaajia miellyttää POCOn X-akselinen lineaarimoottori, joka tarjoaa haptisen kosketuksen kaltaisen vasteen.

POCO M4 Pro 5G

POCOn M-tuoteperhe on tuulettanut puhelinmarkkinoita raikkailla malleillaan. POCO M4 Pro 5G tarjoaa paluun POCOn tunnusomaiseen muotoiluun: ohut 8,75 mm:n runko, vain 195 gramman paino ja moderni sormenjälkitunnistin laitteen sivussa. Saatavilla on kolme tyylikästä väriä: mattapintainen POCO Yellow, Power Black tai Cool Blue.

Laadukas 50 MP:n kamera

POCO M4 Pro 5G on ensimmäinen M-sarjan puhelin, jossa on vaikuttava 50 megapikselin pääkamera ja 8 megapikselin ultralaajakulmakamera. Puhelimen monipuoliset kameraominaisuudet (muun muassa yötila, kaleidoskooppi, hidastettu esitys ja ajastettu video) auttavat tallentamaan kuvat laadukkaina ja vaikuttavina. Jopa selfieistä tulee mieleenpainuvia puhelimen 16 megapikselin etukameralla otetuilla panorama-selfieillä.

POCO M4 Pro 5G:n saapuminen Suomeen ja paikallinen hinnoittelu ovat toistaiseksi vahvistamatta.

Tässä asiassa Apple on jäänyt nyt Androidin jalkoihin Kommentit pois päältä artikkelissa Tässä asiassa Apple on jäänyt nyt Androidin jalkoihin

on ilmoittanut tarjoavansa iPhoneille vähintään viiden vuoden tietoturvapäivitykset Yhdistyneen kuningaskunnan asetusten mukaisesti. Tämä jää jälkeen seitsemästä vuodesta, jonka huipputason -kilpailijat, kuten Google ja Samsung, ovat luvanneet.

Vuodesta toiseen iPhonet tunnettiin siitä, että ne saivat pidempää ohjelmistotukea verrattuna Android-laitteisiin. Tämän uuden käytännön myötä Apple jää jälkeen sekä tietoturvapäivitysten sitoumuksessa että koko ohjelmistopäivitysten kestossa.

Vaikka jotkut väittävät, että koko käyttöjärjestelmän päivityskokemus saattaa poiketa vanhemmilla laitteilla, tämä muutos merkitsee merkittävää muutosta ohjelmistotuen maisemassa.

OnePlus julkisti uuden lifestyle-version OnePlus Watch 2 -älykellosta sekä OnePlus Pad Go -tabletin Kommentit pois päältä artikkelissa OnePlus julkisti uuden lifestyle-version OnePlus Watch 2 -älykellosta sekä OnePlus Pad Go -tabletin

Johtava teknologiabrändi kertoi tänään -älykellon uuden lifestyle-version sekä -tabletin lanseeraamisesta Euroopassa. Molemmat tuotteet esitellään Euroopan lanseeraustilaisuudessa 23.4.2024 klo16 Helsingissä. 

OnePlus Watch 2:n uusi lifestyle -versio tulee saataville vain Eurooppaan, mikä kertoo OnePlussan sitoutumisesta alueeseen sekä halusta tarjota eurooppalaisille kuluttajille suunnattuja erityisiä laitteita. Molempiin tuotteisiin liittyy vahvasti OnePlussan ekosysteemistrategia saumattomasti keskenään toimivista laitteista. 

 “Viime vuonna julkistimme uuden tuotestrategian, jonka keskiössä oli tehokas ja ensiluokkainen OnePlus-laitteiden ekosysteemi. Tämä sisälsi myös sitoumuksen laajentaa valikoimaamme älypuhelimien lisäksi kuulokkeisiin, tabletteihin ja puetettaviin älylaitteisiin” sanoi OnePlussan Euroopan toimitusjohtaja Bingo Liu. Eurooppa edustaa meille avainaluetta tässä pitkän aikavälin strategiassamme, joten meillä on ilo julkistaa nyt ensimmäinen OnePlus-tuote, joka lanseerataan vain Euroopan markkinoille: OnePlus Watch 2:n lifestyle-versio. Lisäksi tuomme suositun, edullisemman OnePlus Pad Go:n myös Eurooppaan. ”

OnePlus Watch 2 lanseerattiin tämän vuoden helmikuussa. Kahden piirisarjan, alan johtavan 100 tunnin akunkeston ja tarkan kaksoistaajuus-GPS:n ansiosta OnePlus Watch 2 saavutti nopeasti maineen yhtenä alan parhaista -älykelloista ja oli Suomessa sekä Elisan että DNA:n myydyin älykello maaliskuussa. Nyt OnePlus julkaisee tyylikkyyden ja toiminnallisuuden yhdistävän lifestyle-version tästä suositusta OnePlus Watch 2 – älykellosta. 

OnePlussan ensimmäinen tabletti, OnePlus Pad, saavutti laajaa suosiota julkaisunsa jälkeen viime vuonna. Edullisempi OnePlus Pad Go sai myönteisen vastaanoton Intiassa viime vuonna, ja nyt OnePlus iloitsee voidessaan laajentaa tablettitarjontaansa Euroopassa ja tarjota eurooppalaisille kuluttajille hintaystävällisen tabletin OnePlusekosysteemissä.