Xiaomilta uusi ”hirviömäisen” tehokas kamerapuhelimen – 13 Ultra julkistetaan 18. huhtikuuta Kommentit pois päältä artikkelissa Xiaomilta uusi ”hirviömäisen” tehokas kamerapuhelimen – 13 Ultra julkistetaan 18. huhtikuuta

julkaisi juuri kasan kuvia uudesta Xiaomi 13 Ultra -puhelimesta virallisilla Twitter- ja Weibo-tileillään ja ilmoitti myös, milloin puhelin paljastetaan virallisesti.

Lanseeraustapahtuma pidetään samana päivänä sekä Kiinassa että kansainvälisesti, jolloin saamme vihdoin tietää sen hinnan sekä Kiinassa että kansainvälisesti. Kyseinen päivä on koittava 18.huhtikuuta, joten julkistus on jo ihan kulman takana.

Xiaomin teaser-kuva paljastaa, että puhelimessa on neljän kameran järjestelmä. Vaikka kaikki yksityiskohdat eivät ole vielä saatavilla, maailmalle on jo kantautunut joitakin tietoja Xiaomi 13 Ultra -puhelimen kamerajärjestelmästä. Puhelimessa on pääkamera, jossa on 1-tuumainen Sony IMX 989 -kenno ja muuttuva aukko. Tämä tarkoittaa sitä, että kameran aukkoa voidaan säätää valaistusolosuhteiden mukaan joko lisäämään tai vähentämään tallennetun valon määrää. Muuttuva aukko ei ole yleisesti saatavilla nykyisissä älypuhelimissa. Puhelimessa on myös 3,2-kertainen telekamera ja 5-kertainen periskooppi-telekamera. Lisäksi puhelimessa on laajakulmakamera.

Kommentoi

Xiaomi 13 Ultra tuo maailman ensimmäisen muuttuvalla aukolla varustetun 1-tuumaisen kamerakennon Kommentit pois päältä artikkelissa Xiaomi 13 Ultra tuo maailman ensimmäisen muuttuvalla aukolla varustetun 1-tuumaisen kamerakennon

on yksi Kiinan suurimmista puhelinvalmistajista, mutta se ei ole vielä saavuttanut globaalia vaikutusta Samsungin tai OnePlussan kaltaisten brändien tapaan, vaikka läheltä se liipaakin jatkuvasti. Mutta muuttuuko tämä tilanne hyvinkin pian?

Xiaomi valmistautuu lanseeraamaan maailman ensimmäisen kamerapuhelinmarkkinoille tarkoitetun 1-tuumaisen kennolla, jossa on muuttuva aukko, sen uusimmalla puhelimella Xiaomi 13 Ultralla.

Puhelimessa on neljän kameran järjestelmä. Pääkamera, jossa on 1-tuumainen Sony IMX 989 -kenno ja muuttuva aukko. Tämä tarkoittaa sitä, että kameran aukkoa voidaan säätää valaistusolosuhteiden mukaan joko lisäämään tai vähentämään tallennetun valon määrää. Muuttuva aukko ei ole yleisesti saatavilla nykyisissä älypuhelimissa. Puhelimessa on myös 3,2-kertainen telekamera ja 5-kertainen periskooppi-telekamera. Lisäksi puhelimessa on laajakulmakamera.

Kiinassa Xiaomi 13 Ultra -puhelinta tullaan myymään alkaen 5999 juanin hintaan, joka on euroiksi käännettynä noin 800€. Todennäköisesti Euroopan hinnat tulevat olemaan huomattavasti korkeampia.

Kommentoi

Xiaomin Redmi Note -älypuhelimia myyty 320 miljoonaa kappaletta – haastaa iPhone 14 Pro- ja Pro Max -mallit Kommentit pois päältä artikkelissa Xiaomin Redmi Note -älypuhelimia myyty 320 miljoonaa kappaletta – haastaa iPhone 14 Pro- ja Pro Max -mallit

Xiaomi Mi 11

Viimeisimmässä lehdistötilaisuudessa Xiaomin- ja Redmin presidentti Lu Weibing ilmoitti -sarjan matkapuhelimien saavutuksista. Viimeisen 10 vuoden aikana yhtiön matkapuhelinten kumulatiivinen myyntimäärä on ylittänyt 320 miljoonaa yksikköä.

Kyseisellä määrällä on saavuttanut jo iPhone 14 Pron ja iPhone 14 Pro Maxin tason.

Lu Weibing esitteli myös arvostetun tutkimusorganisaation Canalysin julkaiseman 2022 globaalin matkapuhelintoimitusten rankingin. Tässä rankingissa Redmi Note 11 nousi kymmenen parhaan joukkoon 18 miljoonan kappaleen myynnillään, mikä onkin samalla tasolla kuin iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max.

Kommentoi