Xiaomin uudessa Mi 11 -puhelimessa on studiotason kameraominaisuudet Kommentit pois päältä artikkelissa Xiaomin uudessa Mi 11 -puhelimessa on studiotason kameraominaisuudet

Nouseviin teknologiayhtiöihin kuuluva on esitellyt uuden Mi 11 -älypuhelimen, joka on suositun Mi-tuoteperheen uusi lippulaivamalli. Mi 11 sisältää merkittäviä parannuksia edeltäjäänsä verrattuna, kuten Snapdragon 888 -piirisarjan, 108 megapikselin kolmoiskameran, elokuvamaisen äänen sekä 50 W:n langattoman latauksen.

Xiaomi Mi 11

Vapauta luovuutesi 108 megapikselin kolmoiskameralla ja kehittyneillä AI-elokuvatiloilla

Mi 11 on taskukokoinen elokuvastudio, joka muuttaa kokemattomammatkin valokuva- ja videoharrastajat elokuvaohjaaiiksi laadukkaan kolmoiskameransa avulla. Maailman tarkimmalla, 108 megapikselin resoluutioon yltävällä laajakulmalinssillä varustetun pääkameran avulla Mi 11 tallentaa erittäin kirkkaita ja yksityiskohtaisia kuvia, joita kelpaa verrata ammattitason DSLR- tai peilittömällä kameralla otettuihin kuviin. 13 megapikselin laajakulmakamera ja 5 megapikselin makrokamera täydentävät takakamerajärjestelmän, joka tarjoaa vaikuttavat maisema- ja lähikuvat sekä erinomaisen bokeh-efektin. 20 megapikselin etukamera on näyttöön upotettu, kehyksetön, ns. punch-hole-kamera. Laadukas kamera varmistaa, että puhelimen käyttäjä on parhaimmillaan ottaessaan selfiekuvia tai keskustellessaan videochatissa.

Mi 11 tuo hyödyllisiä uusia ominaisuuksia valo- ja videokuvaukseen. Parannetut yökuvausominaisuudet tuovat yökuvaustilan ei yhdelle, ei kahdelle vaan kolmelle kameralle: pääkameralle, laajakulmakameralle sekä etukameralle. Mi 11:n RAW-tason kohinanvaimennus nostaa videoyökuvauksen kokonaan uudelle tasolle ja mahdollistaa kirkkaamman videokuvan myös hämärässä. Kuusi yhdellä klikkauksella aktivoitavaa AI-elokuvatehostetta tekee taiteellisesta videokuvaamisesta vaivatonta. Esimerkiksi Parallel World kopioi ja kääntää näkymän luoden peilimaailman, ja Freeze Frame Video ”pysäyttää” tapahtumat videolla luoden todella vaikuttavan tehokeinon. Elokuvaharrastajat arvostavat Magic Zoom -tilaa, joka luo illuusion samanaikaisesti näkymää lähemmäs ja kauemmas zoomaavasta kamerasta. Tämä temppu tuli aikoinaan tunnetuksi jännityselokuvista.

Mi 11 tarjoaa studiotason kuvauksenhallinnan HDR10+ -tallennuksen ja uuden Pro Time-lapse -tilan turvin. Niiden avulla voi säätää suljinnopeutta, ISO-arvoa, aukkoa sekä valotusta, ja hallita kaikkein haastavimmatkin valaistustilanteet. Studiotason hallintaominaisuudet ulottuvat tekoälyominaisuuksien tukemaan editointiin asti. AI Erase 2.0:n avulla käyttäjät voivat poistaa tarpeettomat kohteet tai linjat kuvista yhdellä napautuksella.

Xiaomi Mi 11

Näe ja kuule kaikki yksityiskohdat

Mi 11 sisältää yhden markkinoiden parhaista näytöistä, joka on saanut A+ -arvosanan sekä paras näyttö -maininnan DisplayMatelta, maailman johtavalta näyttöjä arvioivalta taholta. Mi 11:ssä on ensiluokkainen 120 Hz:n ja 6,81 tuuman AMOLED DotDisplay -näyttö, joka on erinomainen katsella ja käyttää. Xiaomin edistyneimmässä näytössä on erittäin korkea WQHD+ -resoluutio ja 10-bittinen väritekniikka, jotka mahdollistavat henkeäsalpaavan selkeän kuvan ja tasaiset väriliu’ut. Yksinkertaisuus ja käytännöllisyys yhdistyvät Super Resolution -tekniikassa, joka päivittää matalaresoluutioiset videot WQHD+ -laatuisiksi ilman huolta kasvavasta datamäärästä.

480 Hz kosketusnäytetaajuudella ja näytön sisään rakennetulla sormenjälkitunnistimella varustettu Mi 11 on lukittavissa ja avattavissa nopeasti, eikä näytöllä erotu ylimääräisiä lovia tai kehyksiä. Tyylikkääseen ja kevyeen runkoon pakattu Mi 11 on ajattoman tyylikäs, ja se tarjoaa mukavan pyyhkäisykokemuksen sekä tuntuu miellyttävältä kädessä kaikilta sivuilta kaareutuvien reunojen ansiosta. Myös puhelimen tausta on lasia.

Harmon Kardonin suunnittelemien kaksoiskaiuttimien avulla Mi 11 toistaa laadukasta elokuvaääntä, ja Corning Gorilla Glass Victus -vahvistus suojaa sitä kalliilta vahingoilta. Mi 11:ssa on kaksinkertainen heijastuksenesto ja sen pinta hylkii sormenjälkiä. Mi 11 tulee saataville kahtena värivaihtoehtona: Midnight Grey ja Horizon Blue.

Xiaomi Mi 11

Pysy askeleen edellä maailman parhaan suorituskyvyn voimin

Mi 11 oli markkinoiden ensimmäinen Qualcomm Snapdragon 888 -piirisarjalla varustettu puhelin ja määritteli lippulaivapuhelimien suorituskykyvaatimukset uudelleen. Qualcomm Snapdragon 888 on Adreno 660 GPU:lla, kuudennen sukupolven Qualcomm AI -moottorilla ja X60-modeemilla asettanut premium-laitteiden suorituskyvylle uuden oletustason ja yhdistänyt tehokkaan AI-teknologian huippunopeaan -yhteyteen.

5 nanometrin prosessitekniikalla valmistettu Mi 11 on nopeampi ja tehokkaampi kuin edeltäjänsä. Laite tukee 2K/120fps/HDR-pelaamista, ja sen kahdeksanytiminen rakenne ja Arm Cortex-X1 -teknologia parantaa puhelimen suorituskykyä merkittävästi. 3200 MHz:n taajuudella toimiva LPDDR5-muisti on kohentanut tiedonsiirtonopeuden 5500 Mbps:sta 6400 Mbps:iin.

Uusimmalla LiquidCool-lämmönsiirtoratkaisulla varustettu puhelin soveltuu äärimmäistä suorituskykyä vaativaan pelaamiseen sekä muihin vaativiin toimenpiteisiin, mutta pysyy viileänä. Laitteen 4600 mAh:n akku ja hämmästyttävä kolmitasoinen latausjärjestelmä, joka sisältää 55 W:n langallisen ja 50 W:n langattoman latauksen, varmistaa sähkön riittävyyden kaikissa tilanteissa sekä mahdollistaa virran jakamisen 10 W:n teholla muihin laitteisiin.

Xiaomi on suunnitellut suuren yllätyksen kaikille pelien ystäville. Mi 11:n lanseeraus on samalla lähtölaukaus Xiaomin yhteistyölle vuoden 2020 suosituimman mobiilipelin Genshin Impactin kanssa. Mi 11 tarjoaa erinomaisen Genshin-suorituskyvyn, ja Xiaomi työskentelee Mi 11:stä lähtien yhdessä pelin kehittäneen MiHoYon kanssa tavoitteenaan tarjota puhelimiensa käyttäjille entistä paremman ja sujuvamman pelikokemuksen. Kerromme tästä lisää myöhemmin.

Xiaomi MIUI 12.5

MIUI-käyttöliittymä on aiempaa sujuvampi – esittelyssä MIUI 12.5

MIUI 12.5 on MIUI 12:een perustuva käyttöjärjestelmäpäivitys, jonka focus on järjestelmän optimoinnissa. Käyttöliittymän laajamittaisen uudistuksen jälkeen suorittimen käyttö väheni jopa 22 % ja taas virrankulutus 15 %.

Uusi käyttöjärjestelmäversio näkyy parhaiten kosketuseleissä, jotka ovat nyt sujuvampia kuin koskaan. Aikaisemmissa versioissa eleet ja muut tehtävät renderöitiin yhdellä säikeellä, mikä asetti suorittimen käytöstä kilpailevat tehtävät jonoon. Tällaisessa tilanteessa tehtävien suuri määrä aiheuttaa viiveitä. MIUI 12.5:ssä kosketuseleet saavat erilliset säikeet. Näin varmistuu, että tehtävät eivät häiritse toisiaan, eikä viivettä synny.

Toinen MIUI 12.5:n parannus on poistettavat järjestelmäsovellukset. Suurin osa uuden järjestelmän sovelluksista voidaan poistaa, tiettyjä järjestelmän ytimeen liittyviä sovelluksia lukuun ottamatta.

Ensimmäiset laitteet saavat MIUI 12.5 -päivityksen vuoden 2021 toisella vuosineljänneksellä. Näihin laitteisiin kuuluvat Mi 10T, Mi 10T Pro, Mi 10, Mi 10 Pro ja Mi 11. Seuraavassa aallossa päivityksen vastaanottajiin liittyy 11 muuta Xiaomi-laitetta. Päivityksen julkaisuaikataulu tullaan julkaisemaan osoitteessa MIUI.com.

Mi 11 tulee saatavilla kahtena muistiversiona: 8GB+128GB ja 8GB+256GB. Laitteet käyttävät kehittynyttä LPDDR5 3200MHz RAM + UFS 3.1 -muistiteknologiaa. Laitteiden hinnat, saatavuus ja mallivalikoima Suomen markkinoilla ilmoitetaan myöhemmin.

Xiaomi haluaa osoittaa sitoutumisensa laadukkaiden tuotteiden tarjoamiseen ja tarjoaa Mi 11:n ostajille mahdollisuuden korjauttaa puhelimen näytön kertaalleen ilmaiseksi paikallisessa Xiaomi-huoltoliikkeessä ensimmäisen 12 kuukauden aikana laitteen hankinnasta.

Näyttö 6,81 tuumaa AMOLED DotDisplay TrueColor
20:9-kuvasuhde, WQHD+
120 Hz: n virkistystaajuus
480 Hz: n kosketusnäytetaajuus
Värikontrastisuhde: 5 000 000: 1 (tyypillinen)
900 nitiä (tyyp), 1500 nittiä kirkkaus (tyyp)
Väriasteikko: Tukee DCI-P3-väritarkkuutta
JNCD≈0,38 , △ E≈0,41
10-bittinen värisyvyys
HDR 10+, SGS Eye Care Display -sertifikaatti
Värivaihtoehdot Midnight Gray / Horizon Blue
Kotelo Corning® Gorilla® Glass Victus™
Mitat 164.3mm x 74.6mm x 8.06mm 196g
Suorituskyky Qualcomm® Snapdragon ™ 888
5 nm: n energiatehokas valmistusprosessi
Kahdeksanytiminen Arm Cortex-X1
AdrenoTM 660 GPU, 6. sukupolven Qualcomm® AI-moottori
X60-modeemi salamannopeaan 5G-yhteyteen
Parannettu LPDDR5 3200 MHz RAM + UFS 3.1
Takakamera 108 megapikselin laajakulmakamera
1 / 1,33 tuuman kennokoko, f / 1,85, 7P-objektiivi – OIS, AF
0,8 μm pikselikoko, 1,6 μm 4-in-1 Super Pixel
13 megapikselin erittäin laajakulmainen kamera
123 ° FOV, f / 2.4-aukko
5 megapikselin telemacro-kamera
f / 2,4, AF (3 cm – 10 cm)
Etukamera 20 megapikselin selfie-kamera
0,8 μm pikselikoko, 1,6 μm 4-in-1 Super Pixel
f / 2.4-aukko
Yhteydet Kaksois-SIM, kaksois-5G-valmiustila
Wi-Fi 6
Monitoiminen NFC- ja IR-blaster
USB Type-C
Lukitus Näytön sormenjälkitunnistin sykemittauksella
Kasvojen lukituksen avaaminen
Akku ja lataus 4600 mAh: n (tyypillinen) akku
55 W langallinen ja 50 W langaton pikalataus
10 W langaton lataus toiseen suuntaan
Äänet Kaksoiskaiuttimet, SOUND BY Harman Kardon
Hi-Res Audio -sertifikaatti
Langaton Hi-Res Audio -sertifikaatti
Moottori X-akselin lineaarinen värähtelymoottori
Käyttöjärjestelmä MIUI 12 (perustuu 10, 12.5 -versio tulossa)
Muistivaihtoehdot 8GB+128GB
8GB+256GB

Kommentoi

Xiaomi julkaisi uudet kohtuuhintaiset Redmi Note 10 -älypuhelimet Kommentit pois päältä artikkelissa Xiaomi julkaisi uudet kohtuuhintaiset Redmi Note 10 -älypuhelimet

Xiaomi Redmi Note 10

laajentaa keskihintaisten älypuhelimien valikoimaa esittelemällä neljä uutta Redmi Note -mallia: Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10S, Redmi Note 10 ja Redmi Note 10 . Sarja jatkaa Xiaomin tavoitetta tuoda uusimmat älypuhelinten ominaisuudet kaikkien saataville sekä asettaa uuden vaatimustason keskihintaluokkaan.

108 megapikseliä ja 120 Hz AMOLED ensimmäistä kertaa Redmi Note -puhelimessa

Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Redmi Note 10 Prossa on yksi älypuhelinten korkearesoluutioisimmista kameroista, joten se on keskihintaluokan mobiilivalokuvauksen valtias. Puhelimen 108 megapikselin kenno, 9:1 pikselien yhdistämistekniikka ja Dual native ISO -ominaisuus tallentavat yksityiskohdat laadukkaasti ja tarjoavat laajemman dynaamisen alueen sekä monipuoliset muokkausmahdollisuudet. RAW multi-frame -algoritmin vauhdittama Night mode 2.0 antaa kuvaajalle mahdollisuuden ottaa upeita kuvia myös hämärässä.

Redmi Note 10 Pro mahdollistaa time-lapse -kuvauksen sekä pro- että telemacro-kuvaustiloissa. Muita Redmi Noten uusia ominaisuuksia ovat Photo Clone, Video Clone, Dual Video ja pitkät valotusajat, jotka tuovat hauskoja efektejä sosiaalisessa mediassa jaettaviin valokuviin ja videoihin.

Laitteen reunaan sijoitettu sormenjälkitunnistin ja 6,67 tuuman 120-hertsinen AMOLED DotDisplay -näyttö tekevät laitteen käytöstä sujuvaa. Redmi Note 10 Pro on saatavana kolmena tyylikkäänä värivaihtoehtona: Onyx Grey, Glacier Blue ja Gradient Bronze. Corning Gorilla Glass 5 suojaa laitetta naarmuuntumiselta.

Suorituskyvyn osalta Redmi Note 10 Pro pärjää erinomaisesti. Yksi markkinoiden tehokkaimmista 4G-prosessoreista, Snapdragon 732G, on ihanteellinen sekä pelaajille että striimaajille. Laitteen hyvä suorituskyky, pieni virrankulutus ja upea, kahdella kaiuttimella varustettu äänijärjestelmä tarjoaa laadukkaan katselukokemuksen paikasta riippumatta. 5 020 mAh:n akku ja nopea 33 watin pikalataus varmistavat, ettei laitteen tarvitse olla laturissa koko ajan.

Redmi Note 10S ja Redmi Note 10: laadukkaat keskihintaluokan älypuhelimet

Xiaomi Redmi Note 10S

Redmi Note 10S ja Redmi Note 10 tarjoavat molemmat optimaalisen katselukokemuksen, sillä ne on varustettu 6,43 tuuman AMOLED DotDisplay -näytöllä. Kuten Redmi Note 10 Prossa, nämä puhelimet sisältävät runsaasti uusia ominaisuuksia, kuten kotelon reunaan sijoitetun sormenjälkitunnistimen, 33 watin pikalatauksen, 360 asteen kirkkausanturin ja kaksoiskaiuttimet.

Redmi Note 10S ja Redmi Note 10 ovat valmiina tallentamaan kaikki hetket nelikamerakokoonpanoillaan, joka sisältää 8 megapikselin ultralaajakulmakameran ryhmäkuvia varten, 2 megapikselin makrokameran lähikuviin ja 2 megapikselin syvyyskennon muotokuvaamiseen. Redmi Note 10S:n 64 megapikselin pääkamera on suuri parannus edelliseen sukupolveen verrattuna ja haastaa jopa osan lippulaivapuhelimista pikselien määrässä. Myös Redmi Note 10:n 48 megapikselin pääkamera on vähintäänkin riittävä vaikuttavien valokuvien ottamiseen. Molemmissa laitteissa on Pro-malllin time-lapse -ominaisuudet.

Redmi Note 10S sisältää tehokkaan, pelaamista ja muuta käyttöä vauhdittavan MediaTek Helio G95 -järjestelmäpiirin, jonka grafiikkasuoritin toimii jopa 900 MHz:n kellotaajuudella. Redmi Note 10 puolestaan sisältää kaikkeen tavalliseen käyttöön suunnatun, nopean Qualcomm Snapdragon 678 -suorittimen.

Redmi Note 10 5G: Edullinen 5G-malli kaikille

Xiaomi Redmi Note 10 5G

Redmi Note 10 5G on markkinoiden edullisin 5G-älypuhelin. 7 nm:n prosessilla valmistettu MediaTek Dimensity 700 on varustettu Dual 5G SIM -ratkaisulla ja erinomaisella energiatehokkuudella.

Mukaansatempaava 90 Hz:n ja 6,5 tuuman AdaptiveSync DotDisplay -näyttö osaa automaattisesti sopeutua esitettävään sisältöön – 30 Hz:n tai 60 Hz:n videon suoratoistosta sosiaalisen median syötteiden seurantaan tai jopa 90 Hz:n pelaamiseen. Katselukokemus on aina miellyttävä ja akkua vähän kuluttava.

Redmi Note 10 5G:ssä on laadukas kamerajärjestelmä, joka sisältää 48 megapikselin pääkameran, 2 megapikselin makrokameran ja 2 megapikselin syvyyskenno, joiden avulla saa hyviä valokuvia vaivattomasti. Lisäksi puhelimen 5000 mAh:n akku ja 18 watin laturi tekee sen päivittäisestä käytöstä helppoa.

Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10S, Redmi Note 10 ja Redmi Note 10 5G tulevat saataville kolmena eri muistivaihtoehtona 6GB+64GB, 6GB+128GB ja 8GB+128GB. Laitteiden paikallinen saatavuus ja hinnat ilmoitetaan myöhemmin kuluvan kevään aikana.

Kommentoi

Xiaomi julkisti 75-tuumaisen QLED-TV:n sekä formulaversion sähköpotkulaudastaan Kommentit pois päältä artikkelissa Xiaomi julkisti 75-tuumaisen QLED-TV:n sekä formulaversion sähköpotkulaudastaan

Xiaomi Mi TV Q1 75''

Nouseviin teknologiayhtiöihin kuuluva on lanseerannut uuden premium-tason QLED 4K -televisio Mi TV Q1:n. Samalla yritys on julkistanut formulaversion suositusta sähköskootteristaan.

Xiaomi Mi TV Q1 75''

75-tuumainen TV on varustettu TV 10 -käyttöliittymällä, joka tarjoaa monipuolisen älytelevisionautinnon. 120 Hz:n virkistystaajuudella, HDMI 2.1 -liitännöillä ja alhaisella latenssilla varustettu TV on erinomainen valinta niin pelaamiseen kuin elokuvien katseluun.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition

Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition on formulamaailmasta innoituksensa saanut tyylikäs sähköskootteri, joka jaksaa edetä jopa 45 kilometriä yhdellä latauksella.

Kummankin laiteuutuuden saatavuus ja hinnoittelu Suomen markkinoilla vahvistuu myöhemmin.

Kommentoi