Xiaomin uudet Mi 10T ja Mi 10T Pro -puhelimet saapuivat myyntiin Kommentit pois päältä artikkelissa Xiaomin uudet Mi 10T ja Mi 10T Pro -puhelimet saapuivat myyntiin

Xiaomi Mi 10T Pro

Xiaomin viime viikolla julkistamien kahden uuden 5G-matkapuhelimen Mi 10T:n ja Mi 10T Pron ennakkomyynti alkaa tänään Suomessa. Hintaluokassaan poikkeuksellisen monipuoliset ominaisuudet tarjoavat puhelimet sopivat kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin asiantuntijatyöstä striimaamiseen ja pelaamiseen. Jälleenmyyjien hyllyiltä uutuuspuhelimet löytyvät heti ennakkomyyntikampanjan jälkeen 22. lokakuuta.

64 megapikselin kameralla varustettu Mi 10T tulee Suomessa saataville 8+128 GB versiona ja sen ohjehinta on 549 euroa. Peräti 108 megapikselin kameralla varustettu Mi 10T Pro tulee puolestaan saataville 8+256 GB versiona ohjehintaan 649 euroa. Uutuusmallit ovat ennakkotilattavissa seuraavissa verkkokaupoissa ja myymälöissä: DNA, Telia, Elisa, Power, Verkkokauppa.com, VeikonKone ja Euronics.

Xiaomi Mi 10T Pro

Mi 10T -tuoteperheen myynti käynnistyy houkuttelevalla kampanjalla, jossa Mi 10T -matkapuhelimen mukana saa kaupan päälle 349 euron arvoisen Mi Essential -sähköpotkulaudan. Kampanjatarjous on voimassa 21. lokakuuta asti.

Pääkameran lisäksi molemmissa puhelimissa on 13 megapikselin laajakulmakamera sekä 5 megapikselin makrokamera, joiden avulla kuvaus on mutkatonta kaikissa tilanteissa. 20 megapikselin etukameralla saa puolestaan selfiet ja videopuhelut onnistumaan vaivattomasti.

Xiaomi Mi 10T

Monipuolisten kameraominaisuuksien lisäksi Mi 10T Pro ja Mi 10T sisältävät yhden markkinoiden parhaista näytöistä. 144 Hz virkistystaajuus yhdistettynä AdaptiveSync-teknologiaan takaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun ja mahdollisimman pitkän akkukeston.

Puhelimet sisältävät yhden Xiaomin suurimmista akuista, jonka kapasiteetti on 5 000 mAh. Akunkulutuksen optimoinnin ansiosta uudet puhelimet pysyvät käyttökunnossa entistä pidempään. Kun akku pitää ladata, se tapahtuu nopeasti. MMT-teknologia (Middle middle tab) vauhdittaa latausprosessia merkittävästi laitteen mukana tulevan 33 W laturin kanssa.

Mi 10T Pron ja Mi 10T:n erinomaisen suorituskyvyn ja 5G-tietoliikenneyhteyksien takaa löytyy Qualcomm Snapdragon 865 -alusta, jonka pelisuorituskykyä parantaa entisestään Qualcomm Adreno 650 -grafiikkapiiri.

Kommentoi

POCO X3 NFC saapui Suomeen – laadukas ja suorituskykyinen älypuhelin edulliseen hintaan Kommentit pois päältä artikkelissa POCO X3 NFC saapui Suomeen – laadukas ja suorituskykyinen älypuhelin edulliseen hintaan

POCO X3 NFC 1

POCO X3 NFC tarjoaa 269 euron hintaan laadukkaan 120 Hz:n näytön, 5 160 mAh:n akun sekä reippaasti suorituskykyä kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Suomessa saataville tullut POCO X3 NFC on teknologia- ja peliharrastajien tarpeisiin suunniteltu puhelinuutuus, jonka ainutlaatuinen muotoilu suorastaan uhkuu voimaa. POCO X3 NFC asettaa suorituskyvyn kaiken muun yläpuolelle ja tarjoaa high-end-puhelimen ominaisuuksia, mutta vain murto-osalla high-end-puhelimen hinnasta.

Qualcommin uusimmalla ja tehokkaimmalla 700-sarjan 4G-alustalla Snapdragon 732G:llä varustettu POCO X3 NFC tarjoaa hämmästyttävän hyvän suorituskyvyn ja pysyy käyttökunnossa jopa kaksi päivää yhdellä latauksella 5160 mAh:n akun ansiosta. Puhelimen 120 Hz + 240 Hz näyttö mahdollistaa sulavan ja responsiivisen käyttökokemuksen, joka haastaa jopa monien valmistajien lippulaivamallit.

Suorituskykyä juuri oikeisiin hetkiin

POCO X3 NFC on monipuolinen puhelin, joka soveltuu erinomaisesti sekä päivittäiseen käyttöön että pelaamiseen. Qualcommin tehokkainta 4G-alustaa Snapdragon 732G:tä käyttävä POCO X3 NFC tarjoaa mainion suorituskyvyn ja tekoälyominaisuudet, jotka tekevät vaikutuksen kaikkein vaativimpiin pelaajiin Kryo 470:n kahdeksanytimiseen prosessoriin ja Adreno 618 Elite Gaming -grafiikkaprosessoriin perustuvan arkkitehtuurin ansiosta.

Vakaan toiminnan ja saumattoman käyttökokemuksen varmistaa puhelimen LiquidCool Technology 1.0 Plus, joka vähentää puhelimen prosessorin lämpöä jopa kuuden asteen verran1.

POCO X3 NFC:n huikea suorituskyky voidaan optimoida pelaamista varten Game Turbo 3.0 -sovelluksella, joka virittää puhelimen pelin vaatimusten mukaiseksi ja varmistaa, että käyttäjä saa mahdollisimman suuren nautinnon laitteen tehokkaasta alustasta. Lisäksi puhelimen Z-akselinen lineaarimoottori takaa erinomaisen haptisen palautteen yli 150:een eri tilanteeseen suunnitellun tärinäefektin voimin.

POCO X3 NFC

Nopea näyttö ja stereokaiuttimet tempaavat mukaansa

POCOn tavoite on tuoda uudet innovaatiot kaikkien saataville, ja sen mukaisesti POCO X3 NFC on varustettu upealla, 6,67-tuumaisella FHD+ DotDisplay -näytöllä, joka yhdistää 120 Hz:n virkistystaajuuden ja 240 Hz:n kosketusnäytetaajuuden.

POCO X3 NFC:n näyttö on hintaluokassaan yksi laadukkaimmista. DynamicSwitch-ominaisuus säästää akkua vaihtamalla automaattisesti 50, 60, 90 ja 120 hertsin välillä käyttötilanteesta ja näytöllä esitettävästä sisällöstä riippuen. Ominaisuus mahdollistaa virkistystaajuuden noston esimerkiksi pelatessa ja laskemisen kevyemmissä käyttötilanteissa kuten lukiessa, mikä parantaa akkukestoa.

240 hertsin kosketusnäytetaajuus on yksi puhelimen poikkeuksellisista näyttöominaisuuksista. POCO X3 NFC tarjoaa 33 % nopeamman vasteen kuin useimmat tällä hetkellä markkinoilla olevat lippulaivapuhelimet2. Se mahdollistaa todella hyvän käyttökokemuksen ja antaa käyttäjille huomattavan edun jopa kehittyneimmissä peleissä.

Äärimmäisen immersion varmistaa puhelimen stereokaiutinpari, joka tarjoaa kristallinkirkkaan stereoäänen ja mukaansatempaavan pelikokemuksen. Kaiuttimien kyky puhdistaa itse itsensä pitää huolen siitä, ettei ääni hiljene käyttöiän myötä.

POCO X3 NFC 1

64 megapikseliä ja neljä kameraa

POCO X3 NFC sisältää huippulaadukkaan neljän kameran järjestelmän, johon kuuluu 64 megapikselin pääkamera, 13 megapikselin laajakuvakamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskennon.

Puhelimen pääkamera on Sony IMX 682, jossa on ƒ/1,89 aukko ja 1.6 μm 4-in-1 Super Pixel -tekniikka, joka tuottaa yksityiskohtaisia ja kirkkaita kuvia. 13 megapikselin laajakuvakamerassa on 119 asteen näkökenttä, ƒ/2,2 aukko ja 1.0 μm:n pikselikoko. 2 megapikselin makrokamera ja syvyyskenno täydentävät kamerajärjestelmän tarjoten lisäominaisuuksia sekä vahvistaen pääkameran ominaisuuksia.

POCO X3 NFC:n etupuolella on selfieiden ottamiseen erinomaisesti soveltuva, pieni 20 megapikselin kamera, jossa on ƒ/2.2 aukko sekä 1.6 μm 4-in-1 Super Pixel.

Niille, jotka haluavat erottua joukosta, tarjoaa POCO X3 NFC useita luovuutta tukevia ominaisuuksia, mukaan lukien kuusi kaleidoskooppivaihtoehtoa, Gold vibes- ja Cyberpunk-kuvaustilat, lukuisia uusia suodattimia sekä AI Skyscaping 3.0:n, joka sisältää keinoja sosiaalisen median sisällön piristämiseksi.

Videoharrastajat voivat hyödyntää puhelimen 4K-videotallennusta sekä ominaisuuksia, kuten videon pehmeä zoomaus, focus peaking -toiminto ja AE / AF-lukitus. Tuki LOG/RAW-muodoille sekä Vlog-tila varmistavat, että käyttäjät voivat tallentaa tärkeimmät hetket erittäin laadukkaina. Lisäksi ne tekevät puhelimesta lähes ammattilaistason videotuotantojärjestelmän.

Pitkäkestoinen ja nopeasti latautuva 5 160 mAh akku

Huippuominaisuudet vaativat erinomaisen akun. POCO X3 NFC on varustettu pitkäkestoisella 5 160 mAh:n akulla, joka kestää peruskäytössä yli kaksi päivää. Puhelin tukee 33 W:n pikalatausta, minkä ansiosta akku voidaan ladata täyteen vain 65 minuutissa. 30 minuutin latauksella akku täyttyy 62 %:iin1.

Suuri latausnopeus saavutetaan Middle Middle Tab -tekniikalla (MMT). Perinteisessä akussa sähkövirta tulee akkumoduulin pohjalta ja täyttää sen ylöspäin, mikä johtaa huomattavasti hitaampaan latausnopeuteen. Middle Middle Tab (MMT) -tekniikka perustuu innovatiiviseen menetelmään, jossa akku vastaanottaa sähkövirran keskeltä ja jakaa sen samanaikaisesti akkumoduulin ylä- ja alaosaan. Tämä mahdollistaa nopeamman ja tasaisemman latausnopeuden sekä varmistaa perinteisiä akkuja pidemmän käyttöiän.

POCO X3 NFC tulee Suomessa saataville 6GB+128GB versiona. Laitteen hinta on 269 euroa.

Kommentoi

Xiaomin 4K-laserprojektori tekee olohuoneesta laadukkaan kotiteatterin Kommentit pois päältä artikkelissa Xiaomin 4K-laserprojektori tekee olohuoneesta laadukkaan kotiteatterin

Xiaomi Mi 4K -laserprojektori

Kiinalainen elektroniikkajätti on tuomassa myyntiin 4K-tason laserprojektorin, jolla olohuoneesta saa tehtyä helposti ja edullisesti laadukkaan kotiteatterin.

Valovoimainen Mi 4K Laser Projector 150” tekee 1 600 ANSI lumenin kirkkaudellaan mistä tahansa olohuoneesta laadukkaan kotiteatterin. Videoprojektori heijastaa 80 – 150 tuuman ultrateräväpiirtoisen 4K-videokuvan 0,47 tuuman DMD-kuvatekniikalla. Kuvasuhdetta voi korjata kahdeksan pisteen keystone-säädöillä, joten projektorin ei tarvitse sijaita suoraan heijastettavaa aluetta vastapäätä.

Mi 4K -videoprojektori hyödyntää ALPD 3.0 -valotekniikkaa 80 – 150 tuuman kuvan heijastamiseksi seinälle. Tämä mahdollistaa laitteen sijoittamisen hyvin lähelle heijastettavaa seinää. Projektori voi heijastaa 80 tuuman kuvan vain 14 senttimetrin päästä tai 150 tuuman kuvan vain 49 senttimetrin päästä seinästä.

Mi 4K Laser Projector 150” -älyprojektorin sisäinen mediatoistin perustuu Googlen julkaisemaan Android TV -käyttöjärjestelmään. Se tarjoaa Google Play -kaupan kautta ladattavaksi tuhansien tv-sovellusten valikoiman, joista elokuvien ja tv-sarjojen ostaminen, vuokraaminen ja tilaaminen onnistuu nappia painamalla. Myös Googlen ChromeCast-yhteydet ovat suoraan käytettävissä videoprojektorin kautta, jolloin videota ja ääntä voi siirtää langattomasti älypuhelimista, tablettilaitteista ja tietokoneista.

Kompakti (410 x 291 x 88 mm) ja hiljainen (32 dB) Mi 4K -laserprojektori soveltuu erinomaisesti elokuvien, tv-sarjojen ja videopelien heijastamiseen seinälle kotioloissa. Lampun 25 000 tunnin kestoikä tekee laitteesta myös huolettoman ja käytettävyydeltään erinomaisen kotiprojektorin.

Mi 4K -laserprojektorin äänentoisto on omaa luokkaansa kahden sisäisen 15 watin kaiuttimen ja Dolby/DTS-HD-äänitekniikan ansiosta. Kaiuttimet toistavat tarkan ja tasapainoisen äänen, joka täydentää audiovisuaalista kokemusta. Laite toimii myös korkealaatuisena Bluetooth-kaiuttimena ja musiikinkuuntelu onnistuu helposti suosikkisovelluksen tai muun äänilähteen kautta.

Videoprojektorissa on sisäisen Android TV 9.0 -käyttöjärjestelmän sekä langattoman Wi-Fi-yhteyden lisäksi kolme 4K-yhteensopivaa HDMI 2.0 -liitäntää, yksi USB-muistitikkuliitäntä, AV-sisääntulo, S/PDIF-liitäntä, Ethernet-liitäntä ja kuulokeliitäntä. Se sopii siis erinomaisesti tietokoneiden, mobiililaitteiden, mediatoistimien, pelikonsolien ja karaokelaitteiden kumppaniksi.

Videoprojektorin käyttö on erittäin helppoa kätevällä kaukosäätimellä. Kaukosäätimelle voi antaa myös puhekomentoja Google Assistant -toiminnon avulla. Käyttäjä voi esimerkiksi sanoa pelkän elokuvan nimen, jolloin sisäänrakennettu mediatoistin avaa halutun sovelluksen tai antaa aiheesta lisätietoja.

Hinta ja saatavuus

Xiaomi Mi 4K Laser Projector 150” on saatavana heti 2 199 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Kommentoi