Yellowstone-luojalta uusi länkkärisarja Lawmen: Bass Reeves – katso ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Yellowstone-luojalta uusi länkkärisarja Lawmen: Bass Reeves – katso ensimmäinen traileri

Lawmen: Bass Reeves

on ilmoittanut, että odotettu uusi -luojan sarja  tulee striimattavaksi palveluun yksinoikeudella 18. joulukuuta. Antologiasarja kertoo Yhdysvaltalain ensimmäisen tummaihoisen liittovaltion sheriffin Bass Reevesin uskomattoman tarinan.

Antologiasarjan pääosissa ovat vastaava tuottaja ja Emmy-ehdokas David Oyelowo, Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, Barry Pepper, Oscar-kunniapalkittu Donald Sutherland sekä Emmy-ehdokas Dennis Quaid.

Villin lännen legendaarisimman lainvalvojan tarinan kertova Lawmen: Bass Reeves seuraa, kuinka Reeves (Oyelowo) nousee orjuudesta Yhdysvaltain ensimmäiseksi tummaihoiseksi liittovaltion sheriffiksi Mississippin länsipuolella. Reeves pidätti urallaan yli 3 000 lainsuojatonta, mutta virkamerkki oli ajoittain raskas taakka, ja hän joutui pohtimaan työnsä moraalisia ja hengellisiä vaikutuksia rakkaaseen perheeseensä. Lawmen: Bass Reeves on uusi, itsenäinen antologiasarja, jonka tulevat kaudet keskittyvät muihin ikonisiin lainvalvojiin ja lainsuojattomiin kautta historian.

Toistuvina näyttelijöinä nähdään Joaquina Kalukango, Lonnie Chavis, Grantham Coleman, Tosin Morohunfola, Dale Dickey, Rob Morgan, Ryan O'Nan, Margot Bingham, Mo Brings Plenty, Justin Hurtt-Dunkley ja Bill Dawes. Shea Whigham ja Garrett Hedlund ovat mukana vierailevina tähtinä.

Vastaava tuottaja ja showrunner Chad Feehanin televisiota varten luoman Lawmen: Bass Reeves -sarjan vastaavia tuottajia ovat myös Oscar-ehdokas Taylor Sheridan, David Oyelowo, David C. Glasser, Jessica Oyelowo, David Permut, Christina Alexandra Voros, Ron Burkle, Bob Yari ja David Hutkin. Sarjan ovat tuottaneet MTV Entertainment Studios, 101 Studios, Sheridanin Bosque Ranch Productions sekä Oyelowon Yoruba Saxon, ja sen jakelijana toimii Paramount Global Content Distribution.

Lawmen: Bass Reeves on viimeisin tulokas SkyShowtimessa striimattavissa olevien Sheridanin sarjojen joukkoon, johon kuuluvat 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Special Ops: Lioness, Tulsa King ja Yellowstone.

Sheridanin tunnetuin SkyShowtime-sarja Yellowstone saa päätöksensä marraskuussa 2024, ja lisäksi tuloillaan on sarjan uusin spinoff työnimeltään 1944.

SkyShowtime on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia).

SkyShowtimen uusi yksinoikeus Veronika on yliluonnollisilla elementeillä varusteltu trilleri Kommentit pois päältä artikkelissa SkyShowtimen uusi yksinoikeus Veronika on yliluonnollisilla elementeillä varusteltu trilleri

julkisti vuoden 2024 uutuusohjelmistonsa, mukaan lukien odotetun alkuperäissarjan Veronikan. SkyShowtimen toimitusjohtaja Monty Sarhan ja sisältöjohtaja Kai Finke jakoivat innostavan uutisen Content London -tapahtuman paneelikeskustelussa.

on ruotsalainen rikos­trilleri, joka on maustettu yliluonnollisilla elementeillä. Sarja saa ensiesityksensä yksinomaan SkyShowtimessa. Pohjoismaiset supertähdet Alexandra Rapaport (Honour) ja Tobias Santelmann (SkyShowtimen yksinoikeussarjat Beforeigners ja Welcome to Utmark, sekä elokuvat Point Break ja Those Who Kill) näyttelevät päärooleja sarjassa.

Kahdeksanosaisen sarjan ovat luoneet ja käsikirjoittaneet Katja Juras ja Anna Lindblom (Gåsmamman), kun taas ohjaajaksi on valittu arvostettu Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds). SkyShowtime hankki Veronika-sarjan Viaplay Content Distributionilta, ja se tulee olemaan katsottavissa yksinomaan kaikilla SkyShowtimen markkina-alueilla.

Veronika-sarjan ensi-illan tarkka ajankohta julkistetaan ensi vuonna.

The Curse -komediasarja saapuu SkyShowtimelle tammikuun alussa Kommentit pois päältä artikkelissa The Curse -komediasarja saapuu SkyShowtimelle tammikuun alussa

The Curse

on vahvistanut julkaisupäivän odotetulle -sarjalle Tukholman kansainvälisillä elokuvajuhlilla. Kymmenen jakson mittainen SkyShowtime Original -sarja saa ensi-iltansa tammikuun 5. päivä 2024 ja sen ovat tuottaneet yhteistyössä SHOWTIME ja A24, ja tähtinä nähdään Oscar-voittaja Emma Stone, Nathan Fielder sekä Benny Safdie.

Vastaavien tuottajien Benny Safdien ja Nathan Fielderin yhdessä luoman ja käsikirjoittaman The Cursen keskiössä ovat vastanaineet Whitney ja Asher Siegel, joilla on hankaluuksia saada näkemyksiään ympäristöystävällisestä asumisesta läpi pienessä Españolan yhteisössä New Mexicossa. Asiat mutkistuvat, kun omalaatuinen tosi-TV-tuottaja Dougie näkee heidän tarinassaan mahdollisuuksia.

Sarjan edetessä pariskunta joutuu selvittelemään yhä hankalampia eettisiä ja moraalisia kysymyksiä samalla kun he yrittävät pitää suhdettaan yllä. Sarjan pääosissa ovat Emma Stone (La La Land, The Favourite), Nathan Fielder (The Rehearsal) ja Benny Safdie (Oppenheimer). Vierailevina tähtinä nähdään Oscar-ehdokas Barkhad Abdi, Emmy-ehdokas Corbin Bernsen ja Constance Shulman.

The Curse -sarja on SHOWTIMEn ja A24:n yhteistuotanto. Fielder on mukana myös ohjaajana. Emma Stone toimii vastaavana tuottajana, samoin Dave McCary ja Ali Herting Fruit Tree -nimen alla. Josh Safdie on myös mukana vastaavana tuottajana Elara-nimen alla.

The Curse tulee striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimeen perjantaina 5. tammikuuta, ja julkaisun yhteydessä katsottavana on viisi ensimmäistä jaksoa.

SkyShowtime on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia).