Yellowstonen viides kausi alkaa ensi viikolla – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Yellowstonen viides kausi alkaa ensi viikolla – katso uusi traileri

Yellowstone

Yhdysvaltain katsotuimman televisiosarjan Yellowstonen viides kausi nähdään yksinoikeudella SkyShowtime-suoratoistopalvelussa 14. marraskuuta. Sarjasta julkaistaan tällöin kaksi ensimmäistä jaksoa. Sarjan luoja Taylor Sheridan on yksi Hollywoodin halutuimmista showrunnereista, joka on luonut muun muassa Yellowstonen esiosat ja 1923.

Sarjassa Oscar- ja Emmy-voittaja Kevin Costner esittää John Duttonia, Montanan karjatilaperheen patriarkkaa ja Yhdysvaltain suurimman tilan omistajaa. on tarina Duttonin taistelusta puolustaakseen maitaan ja perhettään intiaanireservaatilta sekä maankehittäjiltä. Terveysongelmat ja perhesalaisuudet rasittavat Duttoneja, ja poliittiset pyrkimykset sekä suhteet uhkaavat perheen tulevaisuutta.

Viidennen kauden avausjaksossa ”One Hundred Years is Nothing” John Dutton nimitetään Montanan kuvernööriksi. Kun John asettuu uuteen virkaansa, hän tekee rohkeita liikkeitä suojellakseen Yellowstonea vastustajilta; Duttonin perhe ja henkilökunta nauttivat Governor’s Ballista.

-ehdokas Taylor Sheridanin luoman sarjan viidennellä kaudella nähdään lukuisia kriitikoiden ylistämiä näyttelijöitä, kuten Oscar-voittaja Kevin Costner, Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Forrie Smith, Denim Richards, Ian Bohen, Finn Little, Ryan Bingham ja Gil Birmingham. Lisäksi Mo Brings Plenty, Wendy Moniz, Jen Landon ja Kathryn Kelly nähdään nyt sarjassa säännöllisesti.

Videolla -tähti Wes Bentley kiittää pohjoismaista yleisöä ja erityisesti Norjan kruununprinsessaa tuesta Yellowstonia kohtaan.

Tulevalla kaudella nähdään myös Josh Lucasin paluu nuorena John Duttonina Jacki Weaverin, Kylie Rogersin ja Kyle Red Silversteinin rinnalla. Lisäksi Kai Caster, Lainey Wilson, Lilli Kay ja Dawn Olivieri liittyvät osaksi tähtikaartia.

on -ehdokkuuden saaneen käsikirjoittaja Taylor Sheridanin (Wind River, Hell or High Water ja Sicario) sekä John Linsonin yhdessä luoma sarja. Vastaavina tuottajina toimivat John Linson, Art Linson, Taylor Sheridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari ja Stephen Kay.

Kommentoi

Elijah Wood nähdään Yellowjackets -sarjan toisella kaudella – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Elijah Wood nähdään Yellowjackets -sarjan toisella kaudella – katso uusi traileri

Yellowjackets

Menestykseksi noussut mysteeridraama palaa -suoratoistopalveluun toisen tuotantokauden jaksoilla 25. maaliskuuta 2023. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi on saanut Rotten Tomatoesissa harvinaisen 100 % arvion, ja kausi sai yhteensä seitsemän Emmy-ehdokkuutta. Sarjan toista kautta kuvataan parhaillaan Vancouverissa, Kanadassa.

Ashley Lylen ja Bart Nickersonin (Narcos) luomaa Yellowjacketsia tähdittävät Melanie Lynskey, Juliette Lewis, Christina Ricci ja Tawny Cypress. Toisella kaudella mukana ovat myös Lauren Ambrose ja Simone Kessell sekä Taru sormusten herrasta -trilogian tähti Elijah Wood.

yhdistelee ainutlaatuisella tavalla selviytymistarinaa, psykologista kauhua ja naisjoukon kasvudraamaa. Sarja seuraa huippulahjakkaiden lukioikäisten nuorten naisten jalkapallojoukkuetta. Joukkue selviää onnekseen – ja epäonnekseen – lentoturmasta kaukana pohjoisessa erämaassa. Sarja seuraa heidän raakaa selviytymistarinaansa ja kertoo samalla heidän elämästään 25 vuotta myöhemmin. Joukkueen jäsenet ovat pyrkineet saamaan elämänsä takaisin raiteilleen, mutta he eivät pääse karkuun menneisyyttään tai erämaan tapahtumia.

Kommentoi

Nämä leffat ja sarjat nähdään SkyShowtime -suoratoistopalvelussa joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä leffat ja sarjat nähdään SkyShowtime -suoratoistopalvelussa joulukuussa

SkyShowtime -suoratoistopalvelu on julkaissut joulukuun uutuussarjat ja -leffat. Mukana on mm. eeppinen The Northman -viikinkielokuva, sekä Harrison Fordin ja Helen Mirrenin tähdittämä 1923 sarja, joka perustuu Yellowstone -sarjaan.

The Northman

14.12.2022

Visionäärinä tunnetun Robert Eggersin ohjaama The Northman on eeppinen, toiminnantäyteinen tarina nuoren viikinkiprinssin pyrkimyksistä kostaa isänsä murha. Elokuvaa tähdittävät mm. Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk sekä Willem Dafoe.

1923

19.12.2022

Taylor Sheridanin 1923 kertoo lisää Yellowstone-sarjan taustoista ja toimii jatkona ennätyksiä rikkoneelle 1883-sarjalle. -ehdokas Harrison Fordin ja Oscar-voittaja Helen Mirrenin tähdittämä 1923 esittelee uuden Duttonin perheen sukupolven ja tarkastelee 1900-luvun alkua, jolloin kulkutaudit, historiallinen kuivuus, kieltolain päättyminen ja Yhdysvaltain suuri lama koettelivat läntisiä vuoristoseutuja ja sinne asettunutta Duttonin perhettä.

Tulsa King

Tulsa King seuraa, kuinka newyorkilainen mafi oso Dwight “The General” Manfredi (Sylvester Stallone) vapautuu vankilasta 25 vuoden jälkeen ja joutuu saman tien suuntaamaan Oklahoman Tulsaan pomonsa käskystä. Dwight ymmärtää, ettei hänen mafia perheensä välttämättä ole täysin hänen asiallaan, ja alkaa pikku hiljaa koota itselleen värikkäistä hahmoista koostuvaa rikollisjoukkiota paikassa, joka hänen näkökulmastaan voisi yhtä hyvin olla eri planeetalla.

The Calling

1.12.2022

The Calling kertoo newyorkilaisetsivä Avraham Avrahamista (Unorthodox-sarjan Jeff Wilbusch), jonka supervoima
totuuden selvittelyssä on hänen uskonsa ihmiskuntaan. Syvästi hengellinen ja uskonnollisia periaatteita noudattava Avraham joutuu kyseenalaistamaan oman inhimillisyytensä, kun alkujaan rutiinitapaukselta vaikuttanut tutkimus kääntyykin päälaelleen. Sarja perustuu Dror Mishanin menestysromaaniin The Missing File, joka on Avraham Avrahamista kertovan kirjasarjan ensimmäinen osa.

Pitch Perfect: Bumper in Berlin

1.12.2022

Pitch Perfect: Bumper in Berlin seuraa Devinen Bumper Allenia vuosia aiempien elokuvaesiintymisten jälkeen ja kuvaa, kuinka hän muuttaa Saksaan elvyttämään musiikkiuraansa, kun yksi hänen kappaleistaan nousee hitiksi Berliinissä.

22.12.2022

Yli 30 vuotta yhtenä laivaston huippulentäjistä palvellut Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) palaa sinne, minne hän kuuluukin. Hän koettelee rajoja rohkeana koelentäjänä ja välttelee ylennyksiä voidakseen jatkaa lentämistä. Hän päätyy kouluttamaan TOPGUN-lentäjistä koostuvaa erityisosastoa tehtävään, jollaista yksikään elävä lentäjä ei ole kokenut. Yksi hänen koulutettavistaan on luutnantti Bradley Bradshaw (Miles Teller) eli “Rooster”, jonka isä oli Maverickin edesmennyt ystävä ja tutkaupseeri, luutnantti Nick “Goose” Bradshaw.

Epävarman tulevaisuuden ja menneisyyden haamujen vainoama Maverick joutuu kohtaamaan syvimmät pelkonsa. Tarina huipentuu tehtävään, joka vaatii äärimmäisiä uhrauksia siihen valituilta lentäjiltä.

Joulukuun tarjonnassa on mukana on myös jatkuvia sarjoja kuten tositarinaan perustuva kylmäävä A Friend of the Family, ruotsalaiseen hittiromaaniin ja elokuvaan perustuva Let The Right One In sekä Duttonien perhettä seuraava Yellowstone.

Kommentoi