Yhdysvaltain armeija tavoittelee nuorten kiinnostusta: armeijalle oma e-urheilun tiimi Kommentit pois päältä artikkelissa Yhdysvaltain armeija tavoittelee nuorten kiinnostusta: armeijalle oma e-urheilun tiimi 109

Yhdysvaltain armeija pyrkii herättämään nuorten kiinnostusta toimintaansa, joten se perustaa e-urheilulle oman tiimin. Tiimin värvääjä Ryan Meaux kertoi Stars and Stripes -sivustolle tiimistä, joka tulee edustamaan Yhdysvaltojen armeijaa pelikisoissa sekä tuo armeijan lähemmäksi nyky-yhteiskuntaa.

Armeijan kiinnostus on ollut vähäistä, ja kuluvana vuonna se jäi värväystavoitteestaan noin 7 500 sotilaan verran. Tilanteen tajunnut sihteeri Marshall Williams sanoi, että on aika heittää vanhat keinot syrjään, sillä nykyiset potentiaalit ovat hyvin erilaisia aiempaan verrattuna. E-urheilun oman tiimin perustaminen lisää armeijalle toivoa saavuttaa nykyiset oikeat osaajat.

Meaux kommentoi, että sotilaat ovat osoittaneet kiinnostustaan edustaa armeijaa pelikisoissa. He haluavat näyttää itsestään puolen, jota monet nuoret eivät osaa odottaa. Sotilaista tulee näkyvämpiä ja heihin on helpompi samaistua. Armeijan uskoo, että sotilaiden myötä nuoret näkevät heidät eri valossa ja ymmärtävät kuinka armeijassa voi olla hyvin monipuolisia rooleja.

”Soldiers have expressed a strong desire to represent the Army in competitive gaming. They have shown Army leaders how gaming can help us connect to young people and show them a side of soldiers they may not expect. This initiative will help make our soldiers more visible and relatable to today’s youth … They will be in a support role to help young people see soldiers in a different light and understand the many different roles people can have in the Army.”

Yhdysvaltain armeija saa kaksi tiimiä e-urheilun saralla, jotka molemmat matkustavat kilpailuihin edustaen armeijaa. Toinen tiimeistä tulee painottamaan perinteisempään toiminnalliseen kuntoiluun. E-urheilun jäsenet osallistuvat myös eri armeijan sovellusten ja simulaatioiden betatestaukseen.

Jotta armeijan e-urheiluun voi hakeutua, tulee henkilön olla aktiivinen sekä reserviläinen tai veteraanisotilas. Tiimiin ei voi hakeutua siviilinä tai kansalliskaartina. Hakuaika on parhaillaan käynnissä ja ensimmäiset karsintaturnajaiset järjestetään joulukuun 8. päivä, jolloin hakijat mittelöivät 7 -pelin parissa. Voittaja tulee edustamaan armeijaa tammikuussa PAX South -kisoissa.


Armeijan suunnitelmissa on pelatuttaa tiimillä mm. Call of Dutya, Battlefieldiä, Fortnitea, Tekkeniä, Leagua of Legendsiä, :ta, Overwatchia, FIFAa, Maddenia sekä :ta. Myös toistuu armeijan e-urheilun Facebook-sivun päivityksissä. Armeija ei poissulje mitään e-urheilun peliä, vaan he ovat valmiita testaamaan niitä ennakkoluulottomasti.

Meaux tähdentää, että kaikki sotilaat saavat saman palkan ja edut kuin muut saman tason sotilaat. Lisäksi tiimin jäsenille kustannetaan vaadittavat sertifikaatit, kisat ja muut asiat, jotka vaaditaan työnkuvassa.

Kommentoi

Supercell ja OGN Esports yhteistyöhön Clash Royale -liigassa Kommentit pois päältä artikkelissa Supercell ja OGN Esports yhteistyöhön Clash Royale -liigassa 39

Supercell ja OGN Esports ovat tehneet yhteistyösopimuksen piakkoin alkavalle seuraavalle Clash Royale -liigan kaudelle. Vuoden kestävä sopimus kattaa CRL Aasia sekä CRL West -alueet. West kattaa joukkueita Pohjois-Amerikasta, Euroopasta sekä Latinalaisesta Amerikasta.

OGN Esports on eteläkorealainen esportsiin keskittynyt yritys, jonka erikoisalaa ovat mm. StarCraft, Starcraft 2 sekä .

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Kiinan PUBG Mobile korvattiin ”rauhan pelillä” Kommentit pois päältä artikkelissa Kiinan PUBG Mobile korvattiin ”rauhan pelillä” 48

Kiinan tiukentuneet rajoitukset peleille on pakottanut Tencentin vetämään PlayerUnknown’s Battlegrounds -mobiilipelin markkinoilta. Yhtiö on kuitenkin lanseerannut samaisen battle royale -pelin eri nimellä onnistunut saamaan sen läpi maan peliseulan läpi.

Game For Peace on käytännössä identtinen :in kanssa, mutta pelissä ei nähdä verta eikä ruumiita. Kuolevat viholliset sen sijaan vilkuttavat ja yksinkertaisesti katoavat.

Tencent kertoo myös ”uuden” pelin sisältävän terrorisminvastaista tematiikkaa ja että peli olisi Kiinalaisille patriottisempi kuin edeltäjänsä.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Apex Legends saapuu kilpailijoidensa tapaan mobiililaitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Apex Legends saapuu kilpailijoidensa tapaan mobiililaitteille 38

Suuren suosioon nopeasti kasvanut battle-royale peli Apex Legends julkaistaan piakkon myös puhelimille ja tableteille. Pelin julkaisija Electronic Arts on myös neuvottelemassa pelin viemisestä Kiinan markkinoille.

Apex Legendsin pahimmilla kilpailijoilla Fortnitella ja :lla on jo mobiiliversiot, joten ei tule yllätyksenä että myös EA haluaa näille markkinoille.

Apex Legends on ollut tähän asti EA:n historian nopeiten kasvava peli ja se on saavuttanut jo yli 50 miljoonaa pelaajaa.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi