Yhdysvaltain armeija tavoittelee nuorten kiinnostusta: armeijalle oma e-urheilun tiimi Kommentit pois päältä artikkelissa Yhdysvaltain armeija tavoittelee nuorten kiinnostusta: armeijalle oma e-urheilun tiimi

Yhdysvaltain armeija pyrkii herättämään nuorten kiinnostusta toimintaansa, joten se perustaa e-urheilulle oman tiimin. Tiimin värvääjä Ryan Meaux kertoi Stars and Stripes -sivustolle tiimistä, joka tulee edustamaan Yhdysvaltojen armeijaa pelikisoissa sekä tuo armeijan lähemmäksi nyky-yhteiskuntaa.

Armeijan kiinnostus on ollut vähäistä, ja kuluvana vuonna se jäi värväystavoitteestaan noin 7 500 sotilaan verran. Tilanteen tajunnut sihteeri Marshall Williams sanoi, että on aika heittää vanhat keinot syrjään, sillä nykyiset potentiaalit ovat hyvin erilaisia aiempaan verrattuna. E-urheilun oman tiimin perustaminen lisää armeijalle toivoa saavuttaa nykyiset oikeat osaajat.

Meaux kommentoi, että sotilaat ovat osoittaneet kiinnostustaan edustaa armeijaa pelikisoissa. He haluavat näyttää itsestään puolen, jota monet nuoret eivät osaa odottaa. Sotilaista tulee näkyvämpiä ja heihin on helpompi samaistua. Armeijan uskoo, että sotilaiden myötä nuoret näkevät heidät eri valossa ja ymmärtävät kuinka armeijassa voi olla hyvin monipuolisia rooleja.

”Soldiers have expressed a strong desire to represent the Army in competitive gaming. They have shown Army leaders how gaming can help us connect to young people and show them a side of soldiers they may not expect. This initiative will help make our soldiers more visible and relatable to today's youth … They will be in a support role to help young people see soldiers in a different light and understand the many different roles people can have in the Army.”

Yhdysvaltain armeija saa kaksi tiimiä e-urheilun saralla, jotka molemmat matkustavat kilpailuihin edustaen armeijaa. Toinen tiimeistä tulee painottamaan perinteisempään toiminnalliseen kuntoiluun. E-urheilun jäsenet osallistuvat myös eri armeijan sovellusten ja simulaatioiden betatestaukseen.

Jotta armeijan e-urheiluun voi hakeutua, tulee henkilön olla aktiivinen sekä reserviläinen tai veteraanisotilas. Tiimiin ei voi hakeutua siviilinä tai kansalliskaartina. Hakuaika on parhaillaan käynnissä ja ensimmäiset karsintaturnajaiset järjestetään joulukuun 8. päivä, jolloin hakijat mittelöivät 7 -pelin parissa. Voittaja tulee edustamaan armeijaa tammikuussa PAX South -kisoissa.


Armeijan suunnitelmissa on pelatuttaa tiimillä mm. Call of Dutya, Battlefieldiä, Fortnitea, Tekkeniä, Leagua of Legendsiä, :ta, Overwatchia, FIFAa, Maddenia sekä :ta. Myös toistuu armeijan e-urheilun Facebook-sivun päivityksissä. Armeija ei poissulje mitään e-urheilun peliä, vaan he ovat valmiita testaamaan niitä ennakkoluulottomasti.

Meaux tähdentää, että kaikki sotilaat saavat saman palkan ja edut kuin muut saman tason sotilaat. Lisäksi tiimin jäsenille kustannetaan vaadittavat sertifikaatit, kisat ja muut asiat, jotka vaaditaan työnkuvassa.

Metallica valtaa Fortniten juhannuksena – luvassa ”eeppistä paahdetta” Kommentit pois päältä artikkelissa Metallica valtaa Fortniten juhannuksena – luvassa ”eeppistä paahdetta”

Huomio kaikille Fortnitea pelaaville -faneille! Valmistaudu kääntämään volumet kaakkoon, sillä Metallica valtaa saaren massiivisessa päivityksessä tänä juhannuksena! Kyseessä ei ole pelkästään vain konsertti, vaan täydellinen Metallica-festarikausi, joka alkoi 13. kesäkuuta Fortniten versiossa v30.10.

Valmistaudu moshpittaamaan ikonisen M72 World Tour -teemaisella Battle Royale -kartta-alueella tai kokeile vauhtia Rocket Racen uudella radalla. Mutta eipä tässä vielä kaikki!

Koe Metallica entistä upeammin

Valmistaudu upottavaan musiikkikokemukseen, jota Fortnite ei ole koskaan aiemmin nähnyt: , ei ole pelkästään vain musiikin kuuntelua, vaan matka läpi kuutta Metallica-klassikkoa, jossa pelattavuus mukautuu musiikin intensiteetin mukaisesti.

Näe Master of Puppets livenä (virtuaalisesti!)

Voita kilpailu tai hallitse moshpittiä! Metallica: Fuel. Fire. Fury -show'lla on useita esitysaikoja kahden päivän aikana:

  • Lauantai 22. kesäkuuta: klo 14.00 ET, 17.00 ET, 23.00 ET
  • Sunnuntai 23. kesäkuuta: klo 10.00 ET, 14.00 ET, 17.00 ET

Jokainen show kestää 30 minuuttia ja näkyy Fortniten Discover-näytössä. Ota mukaan joukkueesi (maksimissaan neljä pelaajaa) ja koe legendaarinen bändi livenä (virtuaalisesti)!

League of Legends -fanit hämillään Faker-tribuuttikokoelman hinnasta Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends -fanit hämillään Faker-tribuuttikokoelman hinnasta

Ahri, League of Legends

-pelaajat hierovat silmiään uuden bundlen hinnan takia, joka on huimat 450 dollaria eli noin 410 euroa.

Nipun sisältö on teemautettu legendaarisen pelaajan Lee ”” Sang-hyeokin ympärille, ja se julkaistiin samalla kun uutisoitiin Fakerin päässeen Riot Gamesin Hall of Legendsiin. Julkaisussaan Riot kertoo tehneensä yhteistyötä esports-legendan kanssa juhlistamassa hänen uraansa tapahtumapassilla. Juhlallisuuksiin kuuluu kolme uutta -kokoelmaa, joiden hinnat ovat saaneet pelaajat äimistymään.

Kukin paketti on kalliimpi kuin edellinen. Halvin on Risen Legend Collection, joka maksaa 5430 RP:tä eli noin 40 euroa. Siihin sisältyy Pass, Takedown Counter Taunt -liike, ikoni, emote, banneri sekä Ahri ainutlaatuisella oranssinpunavalkoisella skinillä. Seuraavaksi kallein on Immortalized Legend Collection, joka maksaa 32430 RP:tä eli noin 250 euroa. Se sisältää kaiken Risen Collectionista sekä valikoiman eksklusiivisia skinejä, finisher-liikkeitä, Immortalized Ahri -skinin ja paljon muuta.

Faker, League of Legends

Kallein on Signature Immortalized Legend Collection, joka maksaa 59260 RP:tä eli noin 450 euroa. Siihin sisältyy Immortalized Collectionin sisältö sekä ”Final Boss Faker” -titteli, Faker-teemainen erikoisliike ja rakennusviimeistelyliike, eksklusiivinen reunus, banneri, 100 tapahtumatasoa ja paljon muuta. Sisältöä on runsaasti, mutta myös hinta on poikkeuksellisen korkea. Ei siis ole ihme, että pelaajat ovat kommentoineet hinnoittelua rajusti, eritoten koska Faker itse ei käytä skinejä pelatessaan.

”On hullua, että Faker, joka tunnetaan anteliaisuudestaan ja vuosien varrella pienentämästään palkasta Koreassa pysymistä varten, yhdistetään nyt näihin hullun kalliisiin paketteihin, joissa perusskiniä ei voi edes muuntaa”, sanoi eräs Reddit-käyttäjä. ”Katselin kahta ”valas” pakettia ja odotin niiden sisältävän oikean Ahri-patsaan, mutta ne sisälsivät vain muutaman finisher-liikkeen ja erikoisemoten. Aivan älytöntä.”

”Luulin ensin, että 59 000 RP on typo”, sanoi toinen Reddit-käyttäjä.

Riot Games puolustaa hinnoittelua sivustollaan julkaistussa FAQ-osiossa:

Hall of Legends, League of Legends

”Olipa sitten uusi fani, pitkäaikainen diehard-fani tai haluat vain liittyä juhlintaan, pidimme tärkeänä, että jokaiselle löytyy jotakin – kaikille – kun juhlistamme ensimmäistä Hall of Legends -jäsentämme. Satunnaisille faneille tarjoamme tähän mennessä joitain parhaista paketeistamme.

Hall of Legends Pass sisältää useita skinejä (mukaan lukien Risen Legend LeBlanc), emoteja ja muuta, kun taas Risen Legend Collection tarjoaa uuden Risen Legend Ahri -skinin keräilijöille.

Ne, jotka haluavat näyttää fanitustaan, voivat valita Immortalized Legend Collectionin ja Signature Immortalized Legend Collectionin, jotka sisältävät vaikuttavia lisäyksiä, kuten kehittyvän Immortalized Legend Ahri -skinin. Vaikka nämä versiot ovat kalliimpia, ne on tarkoitettu erityisen muistoisiksi, ja niissä on ennennäkemättömiä ominaisuuksia, joita emme malta odottaa näkevämme Summoner's Riftillä.”

Kokoelmat saapuvat osana League of Legendsin Hall of Legends -tapahtumaa. Tapahtumaa pelataan 12. kesäkuuta – 8. heinäkuuta välisenä aikana, eikä ole varmaa, julkaistaanko kokoelmaa uudelleen tulevaisuudessa. Lisää Hall of Legends -tapahtumia on suunniteltu juhlistamaan yhteisön muita tähtipelaajia vuosittain.

Lähde: IGN