Yhdysvaltalaisia hemmotellaan kuutiomaisella aamupalalla: Kellogg’s tuo Yhdysvaltojen markkinoille Minecraft-murot Kommentit pois päältä artikkelissa Yhdysvaltalaisia hemmotellaan kuutiomaisella aamupalalla: Kellogg’s tuo Yhdysvaltojen markkinoille Minecraft-murot

Aamupala, joka saisi varmasti jokaisen -fanin virkeänä sängystä, ilmestyy Yhdysvaltojen kauppahyllyille elokuussa. Kellogg’s tuo lähes kuutiomaiset muronsa yksinomaan jenkeille.

Ainoa mitä muualla asuvana voimme tehdä, on kuvitella kuinka kanelimurojen seassa pilkistävät, vihreät vaahtokarkit täyttävät aamuisen nälän tunteen. Creeper Crunch-muroja ilmestyy kahdessa eri pakkauskoossa, ja niiden sisuksista löytyy koodi -peliä varten. Koodilla voi hankkia erilaisia vaatetuksia, kuten viittoja ja takkeja.

Mikäli koronaepidemia pian rauhoittuu, ja mikäli matka Yhdysvaltoihin on suunnitteilla lähitulevaisuudessa, voi kirjata to do -listaan aamumurojen oston. Tai sitten voi aina toivoa, että Kellogg’s ymmärtää tarjoilla aamupalaa muuallekin.

Kommentoi