Yksin kotona tähti nähdään tulevalla American Horror Story -kaudella Kommentit pois päältä artikkelissa Yksin kotona tähti nähdään tulevalla American Horror Story -kaudella

American Horror Story 10

Pitkään odotettu -sarjan kymmenes kausi starttaa tänä vuonna ja sen näyttelijäkaartiin on saatu yllätysvieras. Kaudella nähdään nimittäin alkuperäisten -elokuvien tähti Macaulay Culkin.

Sarjan ohjaaja Ryan Murphy julkaisi Instagram -tilillään kuvan, jossa nähdään Culkinin lisäksi sarjan seitsemännestä kaudesta vakionäyttelijänä nähty Leslie Grossman.

American Horror Story 10

Kymmennen kauden teemasta ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta huhujen mukaan se saattaisi liittyä puritaanit ja vuosi 1620.

American Horror Story on -kanavan tuottama kauhusarja, jossa jokainen kausi kattaa eri teeman kuten murhatalo, mielisairaala ja noitapiiri. Sarjan ensimmäinen kausi nähtiin vuonna 2011 ja viimeisin yhdeksäs kausi 1984 nähtiin vuonna 2019.

Welcome to Wrexham saa neljännen kauden Kommentit pois päältä artikkelissa Welcome to Wrexham saa neljännen kauden

Welcome to Wrexham

paljasti tänään, että :n Emmy-palkittu menestysdokumenttisarja on saanut tilauksen neljännelle kaudelle, joka saa ensi-iltansa ensi vuonna. Uutisesta ilmoitti tänään FX Entertainmentin johtaja Nick Grad.

Wrexham AFC nousi hiljattain Englannin jalkapalloliigan League Oneen (3. sarjataso), mistä kerrotaan sarjan kolmannella kaudella. Tämä oli joukkueen toinen perättäinen nousu kahden vuoden sisällä.

”Wrexham AFC on ylittänyt kaikki kentällä ja fanien odotukset. Rob ja Ryanin johdolla joukkue on noussut kaksi sarjaporrasta putkeen ja pelaa nyt ensi kaudella League Onea”, Grad sanoo.
”Welcome to Wrexham on myös ollut menestys, voittanut viisi Emmy®-palkintoa ja jatkaa neljännellä kaudella, joka dokumentoi joukkueen uskomatonta matkaa sekä sen vaikutusta Wrexhamin yhteisöön ja kasvavaan fanijoukkoon maailmanlaajuisesti.”

Kolmas kausi jatkuu yksinoikeudella Disney+-palvelussa perjantaina 17. toukokuuta jaksolla 4, ”Riskialtista bisnestä”. Pääomistajien Rob McElhenneyn ja Ryan Reynoldsin syntymäpäiväsodasta tulee aiempaa rajumpi, kun Wrexhamille muistutetaan kaupungin elpymisen hauraudesta sekä kentällä että sen ulkopuolella.

Welcome to Wrexham

(”It's Always Sunny in Philadelphia”) ja (”Deadpool”) pyörittävät maailman kolmanneksi vanhinta ammattilaisjalkapalloseuraa. Welcome to Wrexham on dokumenttisarja, joka seuraa työläiskaupungin Wrexhamin unelmia ja huolia Pohjois-Walesissa, Isossa-Britanniassa, kun kaksi Hollywood-tähteä ohjaavat historiallisen seuran tulevaisuutta.

Vuonna 2020 Rob ja Ryan yhdistivät voimansa ostaakseen viidennellä sarjatasolla pelanneet Red Dragonsit toivoen muuttavansa seuran koko maailman kannattamaksi altavastaajatarinaksi. Maailma kiinnitti huomiota, ja muutoksen tuulet puhaltavat. 15 tuskallisen kauden jälkeen National Leaguessa seura nousi vihdoin takaisin Englannin jalkapalloliigaan. Panokset eivät ole koskaan olleet korkeammat, sillä League Two tuo uuden tason intensiteettiä, ja seuraa vaivaavat edelleen loukkaantumiset ja takaiskut. Omistautunut henkilökunta ja kannattajat juhlivat kaupungin paluuta loistoon samalla kun varautuvat uusiin haasteisiin, joita nousu EFL:ään tuo tullessaan. Pärjääkö Wrexham AFC haasteelle ja nouseeko jälleen?

Samaan aikaan Wrexhamin AFC:n naistenjoukkue, joka nousi tappiottoman kauden jälkeen Walesin Adran Premier Leageen, osoittaa edelleen, miksi naiset ovat syntyneet jalkapalloilijoiksi. Uusilla pelaajilla, uudella kentällä ja aivan uudella kilpailutasolla, voivatko he jatkaa dominointia ja tehdä itsensä tunnetuksi sarjan huipulla?

Ensimmäistä kertaa kolmannella kaudella ”Welcome to Wrexham” -sarjan kamerat saavat ennennäkemättömän pääsyn kentälle, kun joukkue ottaa paikkansa EFL:ssä. Katsojat pääsevät pukukoppiin ja pelaajien rinnalle, kun toimintaa kuhisee joissakin Wrexham AFC:n historian suurimmissa otteluissa.

Nämä sarjat ja dokumentit nähdään Disney+ -palvelussa toukokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat ja dokumentit nähdään Disney+ -palvelussa toukokuussa

Errori.net

Toukokuu tuo mukanaan pidempiä ja lämpimämpiä päiviä. Samalla Disney+ tuo mukanaan suuret määrät uutta viihdettä, joka houkuttelee palvelun äärelle.

Odotettu Original-sarja Shardlake saapuu katsottavaksi tässä kuussa. C. J. Sansomin romaaneihin perustuvan murhamysteerin tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1536. Asianajaja Matthew Shardlake lähetetään tutkimaan epäilyttävää kuolemantapausta Scarnsean syrjäiseen luostariin. 

The Kardashians palaa 5. kauden jaksoin ja lupaa roppakaupalla lisää rakkautta, naurua, muotia ja perhedraamaa. Tästä sarjasta et halua missata sekuntiakaan! 

Toukokuussa Disney+ -palvelussa keskitytään musiikkiin kolmen uuden dokumentin voimin. Camden -sarjassa useat musiikkilegendat kertovat, miten tämä alue Lontoossa on vaikuttanut heidän uraansa. Lisäksi katsottavissa ovat Let It Be ja , joiden kautta avautuu ennennäkemätön yhteys maailman suosituimpiin lukeutuviin muusikoihin.  

Kuukauden muihin kohokohtiin lukeutuu rakastetun  -komediasarjan paluu 3. kauden 1. osalla. Eikä tule unohtaa, että uusi Tohtori on täällä Doctor Who -sarjan uudella kaudella.

FX'S WELCOME TO WREXHAM S3  – Original-sarja 

Vuonna 2020 ja ostivat yhdessä Wrexham Football Club -joukkueen toiveenaan luoda altavastaajatarina, jota koko maailma voisi kannustaa. Viidentoista tuskallisen kauden jälkeen joukkue on viimein taistellut tiensä takaisin Englannin liigaan. Voiko Wrexham AFC vastata uusiin haasteisiin ja nousta jälleen?  Kaksi jaksoa heti katsottavissa 3. toukokuuta.

DOCTOR WHO – Disney+ Original -sarja 

Tohtori ja hänen kumppaninsa Ruby Sunday matkustavat läpi ajan ja avaruuden – Englannin Sijaishallitsijoiden ajalta aina sodan runtelemiin tulevaisuuden maailmoihin saakka. Puhelinkoppia muistuttavalla ja ajassa matkustavalla TARDIS-aluksella seikkaillessaan he kohtaavat uskomattomia ystäviä ja vaarallisia vihollisia, kuten karmaiseva mörkö sekä Tohtorin voimakkain vastustaja tähän mennessä. Kolme jaksoa heti katsottavissa 11. toukokuuta.

SHARDLAKE – Original-sarja 

Vuosi on 1536. Asianajaja Matthew Shardlaken elämä kääntyy päälaelleen, kun Thomas Cromwell lähettää hänet tutkimaan epäilyttävää kuolemantapausta syrjäiseen Scarnsean luostariin. Luostarissa vallitseva petollisuus ja korruptio tulee ilmi, kun selviää, ettei murha ollut ensimmäinen. Shardlake joutuu valheiden verkkoon, joka uhkaa sekä hänen kunniallisuuttaan että henkeään. Tämä mukaansatempaava murhamysteeri perustuu C.J. Sansomin kansainvälisesti menestyneisiin Tudorien aikaan sijoittuviin romaaneihin. Kaikki jaksot katsottavissa 1. toukokuuta

THE KARDASHIANS S5 – Original-sarja

Juuri kun luulit, ettei elämä voi vauhdikkaampaa Kardashian Jenner -perheessä, he pistävät sen ylikierroksille. Valkokankailta vauvahurmioon – perhe jatkaa odotusten uhmaamista kaikilla rintamilla. Kamerat ovat taas käynnissä, ja katsojat pääsevät jälleen seuraamaan Krisin, Kourtneyn, Kimin, Khloén, Kendallin ja Kylien henkilökohtaisia ja yksityisiä hetkiä suosikkimatriarkka Krisin valvovan silmän alla. Alkaa 23. toukokuuta. Uusi jakso joka viikko.

ABBOTT ELEMENTARY S3 OSA 1 – Original-arja

Työpaikkakomedia joukosta omistautuneita, intohimoisia opettajia – ja rehtorista, jolla on taipumus tulkita kaikki omalla tavallaan – heidän luoviessaan Philadelphian julkisessa koulujärjestelmässä. Todennäköisyydet ovat heitä vastaan, mutta he haluavat auttaa oppilaitaan menestymään elämässä. Ja vaikka nämä uskomattomat kansan palvelijat ovatkin alivoimaisia ja alirahoitettuja, he pitävät työstään – joskaan eivät koulupiirin vähemmän kuin loistavasta asenteesta lasten kouluttamista kohtaan. Kuusi uutta jaksoa katsottavissa 8. toukokuuta.

STAR WARS: TALES OF THE EMPIRE – Original-sarja 

Star Wars: Tales of the Empire on kuuden jakson mittainen matka pelkoa herättävään Galaktiseen Imperiumiin kahden eriävillä poluilla kulkevan soturin näkökulmasta. Menetettyään kaiken, nuori Morgan Elsbeth suunnistaa laajentuvan imperiumin maailmassa kohti koston tietä, kun taas entinen Jedi-ritari Barriss Offee tekee kaikkensa selvitäkseen nopeasti muuttuvassa galaksissa. Kaksikon tekemät valinnat määrittelevät heidän kohtalonsa. Kaikki jaksot katsottavissa 4. toukokuuta.

TUPLA-ANNOS MUSIIKKIDOKUMENTTEJA 

Let it Be – Katsottavissa 8. toukokuuta alkaen.

The Beach Boys –  Katsottavissa 24. toukokuuta alkaen

TULOSSA MYÖS TOUKOKUUSSA 

FX:n : Delicate S12 Osa 2 – Heti katsottavissa
Running Wild with Bear Grylls: The Challenge S2 – Katsottavissa 8. toukokuuta alkaen
Marvelin Spidey ja hänen mahtavat ystävänsä S2 E17-23 – Katsottavissa 8. toukokuuta alkaen
S1 – Katsottavissa 10. toukokuuta alkaen
Grown-ish S6 Osa 1 – Katsottavissa 15. toukokuuta alkaen
S20 & 21 – Katsottavissa 15. toukokuuta alkaen
Uncle Samsik S1 – Katsottavissa 15. toukokuuta alkaen
Hamsteri & Kerttu S1 E16-30 – Katsottavissa 15. toukokuuta alkaen
S7 Osa 2 – Katsottavissa 16. toukokuuta alkaen
S1 – Katsottavissa 22. toukokuuta alkaen
S2 E14-18 – Katsottavissa 22. toukokuuta alkaen
Haamu ja Molly McGee S2 E7-10 – Katsottavissa 22. toukokuuta alkaen
FX:n Mayans M.C S5 – Katsottavissa 29. toukokuuta alkaen
Jim Henson: Idea Man – Katsottavissa 31. toukokuuta alkaen
Camden S1 – Tulossa toukokuussa