Yli 3 000 huijaria on saanut kenkää Escape From Tarkov -pelistä Kommentit pois päältä artikkelissa Yli 3 000 huijaria on saanut kenkää Escape From Tarkov -pelistä

Escape From Tarkov

on antanut kenkää jo yli 3 000 huijarille suositusta -MMO räiskintäpelistä. Kehittäjä kertoi aiheesta Twitter -tilillään.

Peli on noussut suureen suosioon viime kuukausina ja on Twitch -sivuston yksi striimatuimmista peleistä. Suuri suosio tuo mukanaan myös lieveilmiöt, kuten suuret määrät huijareita.

Escape From Tarkov ei ole ainoa huijareista kärsivä peli, suositusta -moninpelistä on kitketty huijareita jo useampaan otteeseen isolla kädellä. Myös on antanut bannit yli 9 000 -huijarille tänään virallisesti ilmestyvästä -pelistä.

Kommentoi

Valorantin uusi Elderflame -skinipaketti muuttaa aseet lohikäärmeiksi Kommentit pois päältä artikkelissa Valorantin uusi Elderflame -skinipaketti muuttaa aseet lohikäärmeiksi

Valorant - Elderflame

on ilmoittanut julkaisevansa ensimmäisen skinipaketin suosiota niittäneeseen -moninpeliinsä.

Paketti kulkee nimellä Elderflame ja muuntaa pelin neljä asetta Operator, Vandal, Frenzy ja Judge tulta syökseviksi lohikäärmeiksi. Pakettiin kuuluu myös tuliteemainen puukko.

Paketin voi hankkia pelissä 9 900 Valorant Pointsilla, joka vastaa noin 90 euroa. Skinit voi hankkia myös erikseen 2,475 VP:llä.

Valorant on parhaillaan saatavilla ilmaiseksi PC:lle.

Kommentoi

Call of Duty: Warzone tukee nyt 200 pelaajan matseja Kommentit pois päältä artikkelissa Call of Duty: Warzone tukee nyt 200 pelaajan matseja

Call of Duty: Warzone

Infinity Ward julkaisi eilen sekä Call of Duty: Modern Warfarea ja Warzonea koskevan Season 4 Reloaded -päivityksen. Päivitys on nyt saatavilla sekä Playstation 4:lle, Xbox Onelle että PC:lle. Mittava 22-36-gigabittinen päivitys tuo Warzoneen 200 pelaajan rähinät.

Päivityksen uusi 200 pelaajan Quads-pelimuoto tarjoaa 50 joukkueen taistelut voittopaikasta. Neljän hengen joukkueiden massiivinen mittelö on pelattavissa vain rajoitetun ajan, mutta sen päättymispäivää ei ole vielä ilmoitettu. Päivitys toi lisäksi kumpaankin Infinity Wardin uuteen räiskintään esimerkiksi ase- ja karttamuutoksia. Tarkempi lista muutoksista löytyy esimerkiksi täältä.

Kommentoi