Yli miljoona huijaria sai kenkää Pokémon GO -pelistä Kommentit pois päältä artikkelissa Yli miljoona huijaria sai kenkää Pokémon GO -pelistä

Pokémon GO

Kehittäjä on antanut yli miljoonalle huijarille kenkää suositusta -pelistä viime vuoden aikana.

Yrityksen julkaisemassa blogiviestissä. avattiin myös miten poistettujen huijareiden lisäksi yli viisi miljoonaa pelaajaa on saanut pelissä jonkun asteisen rangaistuksen.

Niantic kertoi myös varoittaneensa pelaajia etukäteen ja yli 90% viestin saaneista oli lopettanut huijaamisen. Niantic ei ole aiemmin avautunut huijareiden vastaisista toimista, sillä se kokee kyseisten tietojen auttavan huijareiden toimintaa.

Pelissä on monia mahdollisuuksia huijareille, kuten harvinaisten Pokémonien sijaintien jakaminen sekä oman sijaintinsa huijaaminen.

Pokémon GO -kehittäjältä tulossa NBA -aiheinen peli Kommentit pois päältä artikkelissa Pokémon GO -kehittäjältä tulossa NBA -aiheinen peli

NBA All World

-kehittäjä on ilmoittanut julkaisevansa koripalloaiheisen -pelin mobiililaitteille.

Kehittäjän mukaan pelissä yhdistyvät NBA elämäntyyli sekä oikean maailman metaversumi. Peli toimii kuitenkin kuin kehittäjän muutkin tekeleet. Kartta täyttyy kiinnostavista kohteista ja voit esimerkiksi täyttää pelihahmosi kestävyyttä läheisessä ostoskeskuksessa tai hankkia uudet kengät läheisestä urheilukaupasta.

Pelissä voi luonnollisesti myös pelata muita pelaajia vastaan koripalloa. Tämä vastaa Pokémon GO -pelin saliominaisuutta. Pelissä voi myös kerätä oikean maailman NBA -pelaajia.

NBA All World on tulossa ja -laitteille.

Pokémon Go -kehittäjän seuraava peli on Tamagotchi-henkinen Peridot Kommentit pois päältä artikkelissa Pokémon Go -kehittäjän seuraava peli on Tamagotchi-henkinen Peridot

Peridot

Suursuositun -pelin kehittäjä on lanseerannut seuraavan AR-peliprojektinsa, joka on nimeltään .

Peridot yhdistelee Pokémon Go -pelin AR-elementtejä sekä -tyyppistä hahmon kasvattamista. Peridotissa pelaajien täytyy suojella maagisia otuksia sukupuutolta valmentaen, ruokkien ja leikkien niiden kanssa.

Pelissä jokainen otus on uniikki ja niillä on oma ”DNA”, joka simuloi oikean elämä DNA:ta. Pelaajat etsivät oikeasta maailmasta pesiä, joissa olennot pesivät. Pelaajat voivat myös lenkittää otuksia ja etsiä niiden lempiruokaa maastosta.

Peridot ilmestyy huhtikuussa valikoiduilla markkinoilla ja -laitteille.