Ympäristöystävällinen täsmäviljely saapui Farming Simulator 22 -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Ympäristöystävällinen täsmäviljely saapui Farming Simulator 22 -peliin

Farming Simulator 22

Suosittu Farming Simulator 22 -peli laajeni täsmäviljelyyn uudella ilmaisella lisälaajennuksella. Vuonna 2020 John Deere -yhtiön aloittama ja Euroopan teknologiainstituutin rahoittama projekti on saapunut osaksi peliä nyt julkaistun lisäosan myötä.

Täsmäviljelyyn erikoistuva laajennusosa tarjoaa pelaajille mahdollisuuden ottaa maaperänäytteitä, joiden perusteella kullekin maaperälle voidaan valita omanlaisensa lannoitus. Tämä on sekä entistä ympäristöystävällisempää että myös kustannustehokkaampaa maatilalle. Seurauksena on entistä terveempi ja tuottavampi maatila.

Mikäli pelaaja ei halua tehdä maaperänäytteitä itse, niitä voidaan myös ostaa ulkopuolisilta toimijoilta. Tämä säästää aikaa, mutta vastaavasti maksaa rahaa. Kokonaisvaltaiset analyysit ja erilaiset maaperätyypit tekevät pelistä astetta monipuolisemman ja paremmin nykyaikaista viljelyä mallintavan pelikokemuksen.

Täsmäviljelyn ohella peliin on julkaistu tähän erikoistuneita työkoneita, kuten maaperänäytteiden ottamiseen tarkoitettu ISARIA Scout sekä tyyppipitoisuutta mittaavat ISARA PRO Active- ja PRO Compact -laitteet. Muita uutuuksia ovat rikkaruohoja vähentävä John Deere R732i sekä lannoituksessa auttavat John Deere Gator ja Kotte Garant PTR 30.000.

Lisäksi pelin päivitysversio 1.4 tuo mukanaan kaikkiaan seitsemän uutta konetta ja ajoneuvoa pelaajien käyttöön. Pelipäivitys on ilmainen ja se vaaditaan täsmäviljelyominaisuuden tuomiseksi osaksi peliä.

on saatavilla PlayStation 5, Xbox Series X ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja :llä. Lisätietoa FSL-liigasta voi lukea täältä.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi