Zombie-apokalypsi valtaa italialaisen pikkukylän Game Over Carrara -mobiilipelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Zombie-apokalypsi valtaa italialaisen pikkukylän Game Over Carrara -mobiilipelissä

Game Over Carrara

Italialaisen yhden miehen kehittämä ilmaispelattava zombieseikkailupeli on saapumassa mobiililaitteille. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä aito ja historiallinen italialainen Carraran pikkukylä joutuu zombie-apokalypsin kohteeksi. Pelaajat tapaavat pelissä aitoja kaupunkilaisia.

Pelin kehittäjä Elvis Morelli kertoo pelin inspiraation lähteeksi Hideo Kojiman. Hän on pyrkinyt rikkomaan perinteisten pelien konseptin ja tarinankerronnan.

Peli pääsi myös Discovery -kilpailun finalistiksi marraskuussa järjestettävään NGDC Season V Grand Finals -tapahtumaan.

”Luettuani pelillistämisen esimerkkejä, koukuin heti ajatukseen, että peli voisi tehdä jotain muutakin kuin katsojan viihdyttämistä. Tavoitteeni on esitellä Carrara mahdollisimman monille ihmisille ja olisi unelma tietää, että eräänä päivänä joku haluaisi vierailla siellä pelattuaan peliäni.”

Pelin kehittäjä Elvis Morelli

Pelin ensimmäiset kaksi jaksoa ovat parhaillaan pelattavissa Android -laitteilla ja piakkoin myös iOS -laitteilla. Pelin kolmas jakso on parhaillaan kehitteillä ja ilmestyy ensi vuoden alussa. Peli on tulossa myös PC:lle Steam -palvelun kautta.

Kommentoi

Rainbow Six Siege -toimintapelin uusi pelikausi alkaa ilmaisviikonlopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -toimintapelin uusi pelikausi alkaa ilmaisviikonlopulla

Rainbow Six Siege

Siege -toimintapeli on nyt saatavana ilmaiseksi 6. joulukuuta asti sekä PC:llä ja konsoleilla. Lisätietoja ilmaisviikonlopusta löytyy täältä.

High Calibre -pelikausi laajentaa operaattorivalikoimaa irlantilaisella Thorn-puolustajalla. Samalla pelilaajennus esittelee uudistetun Outback-taistelukartan. Kuudennen pelivuoden neljäs kausi tuo myös mukanaan muutoksia pelin käyttöliittymään sekä muita pienempiä uudistuksia.

Thorn on puolustava sotilas, jonka erikoisvälineenä ovat heitettävät Razorbloom Shell -ajastinräjähteet. Mikäli räjähdealueelta ei pääse ajoissa karkuun sytyttimen käynnistyttyä, Razorbloom Shell tekee lähialueella oleville operaattoreille massiivista vahinkoa. Viisaasti sijoitettuna nämä räjähteet ovat äärimmäisen tehokkaita puolustuslaitteita, varsinkin muiden operaattorien omien hidasteiden ja esteiden kanssa yhdessä käytettynä.

Keskinopealla vauhdilla liikkuva ja keskiraskaalla panssarilla suojattu Thorn voi valita aseikseen joko M870-taisteluhaulikon tai täysin uudenlaisen UZK50Gi-konepistoolin. Pienestä koostaan huolimatta tämä isokaliiberinen ase on tehokas ja kykenee jopa lattioiden ja seinien tuhoamiseen. Käsiasevaihtoehtoina Thornilla on joko 1911 TACOPS- tai C75-AUTO -pistooli.

Uuden operaattorin lisäksi uusi pelikausi tarjoaa pelaajille uusitun Outbreak-kentän. Sekä alueen päärakennus että sen ulkoiset alueet ovat kokeneet melkoisia kohennuksia, mikä tekee kentän taisteluista entistä dynaamisempia ja liikkumisesta sujuvampaa. Tiellä olevaa romua on vähennetty ja hyökkääjien reittimahdollisuuksia on lisätty, mikä tekee kentän taisteluista entistäkin tiiviimpiä ja jännittävämpiä. Myös yleinen sisustus on muuttunut aiemmasta.

Siege on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Se on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi

Koneoppimispeli while True: learn() ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Koneoppimispeli while True: learn() ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

while True: learn()

Store jakaa tällä viikolla myös toista peliä. Kyseessä on pulmanratkontaa ja simulaatiota yhdistelevä while True: learn().

Pelissä päästään tutustumaan koneoppimisen, neuroverkkojen, massadatan sekä tekoälyn maailmaan. Mutta kaiken tämän takana on se, että haluat tuntea kissasi paremmin.

Pelissä olet koodaaja, jonka kissa on koodivelho, mutta ei ymmärrä ihmisten kieltä. Sinun tehtäväsi on käyttää koneoppimista ja visuaalista ohjelmointia auttaaksesi ymmärtämään kissaasi paremmin.

Peli soveltuu niille jotka haluavat oppia ymmärtämään koneoppimista ja siihen liittyviä komponentteja.

Voit ladata while True: learn() -pelin ilmaiseksi :lle Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi