Zombieparkour jatko-osa Dying Light 2 sai uuden pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Zombieparkour jatko-osa Dying Light 2 sai uuden pelivideon

Dying Light 2

Dead Island -pelisarjan ja ensimmäisen Dying Light -pelin luoja puolalainen on julkaissut uuden pelivideon 2 -pelilleen. Pelivideossa pureudutaan pelin mekaniikkaan ja mehustellaan entistä kehittyneemmällä parkour-liikkeillä.

Pelissä zombit ovat edelleen isossa roolissa, mutta vaikuttavat enemmän yöaikaan. Päiväsaikaan pelaajan murheenkryyninä ovat erityyppiset ryhmittymät joiden kanssa kanssakäymistä voi harjoittaa väkivallalla tai ilman.

Avoimen maailman pelissä tekemilläsi valinnoilla on merkitystä. Valinnat voivat vaikuttaa radikaalisti peliympäristöön ja valinnoilla voi myös muovata ympäristöstä halutunlaisen.

Pelisarjan ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 2015. Jatko-osan julkaisuajankohtaa ei ole vielä ilmoitettu.

Kommentoi

Dying Light -pelin kehittäjältä tulossa fantasiaroolipeli Kommentit pois päältä artikkelissa Dying Light -pelin kehittäjältä tulossa fantasiaroolipeli

Techland

Dying Light -pelien kehittäjä Techland on ilmoittanut kehittävänsä avoimeen fantasiamaailmaan sijoittuvaa roolipeliä.

Parhaillaan studio jatkokehittää joulukuussa 2021 ilmestynyttä Dying Light 2 -peliä, jonka on tarkoitus saada lisäsisältöä vielä viiden vuoden ajan.

Samalla kuitenkin studiolla on kehitteillä täysin uusi pelinimike, joka tulee olemaan täysin uuden sukupolven konsoleille suunniteltu.

Pelin parissa työskentelee mm. Bloody Baron tehtävän 3: Wild Hunt -peliin suunnitellut Karolina Stachyra. Mukana on myös Deathloop, ja Horizon Zero Dawn -pelien parissa työskennelleitä henkilöitä.

Kommentoi

Dying Light 2 -pelin ensimmäinen lisäosa myöhästyy syyskuulle Kommentit pois päältä artikkelissa Dying Light 2 -pelin ensimmäinen lisäosa myöhästyy syyskuulle

Dying Light 2

2 -zombieparkourpelin ensimmäinen lisäosa tulee myöhästymään alkuperäisestä julkaisuajankohdasta syyskuulle.

Syyksi viivästymiselle kehittäjä Techland on kertonut tarvitsevansa lisää aikaa lisäosan viimeistelyyn. Kehittäjä on tuonut peliin uusia ominaisuuksia kuten sisältöpäivityksiä, New Game+ -tilan, FOV-säädön konsoleille sekä muita parannuksia.

Kesäkuussa peli on saamassa uuden kauden nimeltään Footsteps of a Nightrunner, joka sisältää uutta sisältöä, tapahtumia sekä kovasti odotetun kuvaustilan.

2 on saatavilla Playstation 5, ja S, sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle. Nintendo Switch -konsolille peli ilmestyy myöhemmin.

Kommentoi