Zombieparkourpeli Dying Light 2 ilmestyy keväällä 2020 Kommentit pois päältä artikkelissa Zombieparkourpeli Dying Light 2 ilmestyy keväällä 2020

Dying Light 2

Puolalaisen Techlandin uusi 2 -peli on saanut julkaisuajankohdan -messuilla – peli ilmestyy keväällä 2020. Peli sai myös samalla uuden trailerin.

Pelin päähahmona nähdään Aiden Caldwell, joka yrittää selviytyä post-apokalyptisessä The City -nimisessä kaupungissa. Pelin tapahtumat sijoittuvat 15 vuotta jälkeen aiemman pelin tapahtumia.

Zombit ovat edelleen isossa roolissa, mutta vaikuttavat enemmän yöaikaan. Päiväsaikaan pelaajan murheenkryyninä ovat erityyppiset ryhmittymät joiden kanssa kanssakäymistä voi harjoittaa väkivallalla tai ilman. Pelissä tehdyillä valinnoilla on suuri merkitys ja voivat vaikuttaa radikaalisti peliympäristöön.

Alkuperäinen Dying Light -peli ilmestyi vuonna 2015 ja tätä edeltävät Dead Island -pelit ovat myöskin Techlandin käsialaa.

Kommentoi

Dying Light 2 -peli ensimmäinen lisäosa Bloody Ties ilmestyi – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Dying Light 2 -peli ensimmäinen lisäosa Bloody Ties ilmestyi – katso traileri

Dying Light 2

Dying Light 2 -zombieparkourpeli on saanut ensimmäisen lisäosansa nimeltään Bloody Ties. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Lisäosan myötä peli saa uuden alueen Carnage Hal -ooperatalon, josta on muovattu taisteluareena. Pelaajat pääsevät ottamaan mittaa erittäin haastavista vastustajista.

Mukana on myös uusia NPC-hahmoja kuten Carnage Hallin showvetäjä Astrid, nuori taistelija Ciro sekä areenan raakalainen Skullface.

Mitä olisi päivitys ilman uutta loottia? Mukana on myös uusia näyttäviä ja tehokkaita aseita kuten Carnage Manica, joka on erityinen suoja kovia iskuja vastaan.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia vastustajia kuten Gorilla Demolisher, Cataclysm sekä molotoveja heittelevä Grenadier.

Dying Light 2 ja Bloody Ties lisäosa on saatavilla Playstation 5, Series X ja S, sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle. Switch -konsolille peli ilmestyy myöhemmin.

Kommentoi

Dying Light -pelin kehittäjältä tulossa fantasiaroolipeli Kommentit pois päältä artikkelissa Dying Light -pelin kehittäjältä tulossa fantasiaroolipeli

Techland

Dying Light -pelien kehittäjä Techland on ilmoittanut kehittävänsä avoimeen fantasiamaailmaan sijoittuvaa roolipeliä.

Parhaillaan studio jatkokehittää joulukuussa 2021 ilmestynyttä 2 -peliä, jonka on tarkoitus saada lisäsisältöä vielä viiden vuoden ajan.

Samalla kuitenkin studiolla on kehitteillä täysin uusi pelinimike, joka tulee olemaan täysin uuden sukupolven konsoleille suunniteltu.

Pelin parissa työskentelee mm. Bloody Baron tehtävän The 3: Wild Hunt -peliin suunnitellut Karolina Stachyra. Mukana on myös Deathloop, ja Horizon Zero Dawn -pelien parissa työskennelleitä henkilöitä.

Kommentoi