Zorro miekkailee perheystävällisessä toimintapelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Zorro miekkailee perheystävällisessä toimintapelissä

Zorro The Chronicles

Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema Zorro The Chronicles -toimintaseikkailupeli on nyt saatavana PC:lle ja konsoleille.

on jännittävä ja toiminnantäyteinen toimintaseikkailupeli, joka on tehty suositun samannimisen animaatiosarjan pohjalta. Perheystävällinen peli tarjoaa huikeita seikkailuja, joissa yhdistyvät kiivaat miekkataistelut, jännittävän pelimaailman tutkiminen ja hermoja vaativa hiipiminen.

tarjoaa pelaajille monenlaisia hahmoja, mukaan lukien päähenkilö Diego eli Zorro ja hänen sisarensa Ines. Jokaisella sankarilla on erityiskykyjä, joita he voivat käyttää tuodakseen oikeutta 1800-luvun espanjanlaiseen Kaliforniaan.

Ennen jokaista tehtävää pelaajat voivat valita kartalta aloituspaikan, mikä vaikuttaa suoraan pelin tyyliin. Paikka voi johtaa varovaiseen hiipimiseen tai suoraan taisteluun. Zorro voi käyttää erilaisia tekniikoita voittaakseen pahat Monasterion sotilaat. Näitä keinoja ovat muun muassa äänen käyttäminen hämäyksenä, korkeille paikoille singahtaminen kuuluisan ruoskan avulla tai ympäristön hyödyntäminen monin eri tavoin. Kokemuspisteitä voi ansaita jokaisesta onnistuneesta torjunnasta ja liikeyhdistelmästä samalla, kun riisuu vihollisia aseista.

Pelin päähenkilö on teini-ikäinen Don Diego eli Zorro, joka kohtaa elämänsä suurimmat haasteet taistellessaan oikeuden puolesta lukuisia häikäilemättömiä ja hyvin aseistettuja sortajia vastaan. Toimintaa täynnä oleva peli sisältää roistojen ilkeitä juonia sekä Zorron ovelia temppuja ja hänen huumoriaan.

Zorro The Chronicles -peli on tehty Cyber Group Studiosin samannimisestä suositusta animaatiosarjasta, joka on tuotettu yhteistyössä Zorro Productions Inc:n kanssa. Menestyssarja on myyty yli 100 maahan ja sitä on tehty kaikkiaan 26 jaksoa.

on saatavilla PlayStation 5, ja Series X ja S, Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi

Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo

Saints Row

Saints Row -pelisarjan rebootti ilmestyy elokuun 23. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Tulevassa pelissä voit muokata lähes kaikkea aina pelihahmon hampaista syntymämerkkeihin sekä prosteettisista jaloista aina emojeihin joilla hahmojen sukupuolielimet peitetään. Pelissä voi muokata myös vahvasti aseita ja ajoneuvoja.

Alkuperäinen Saints Row peli ilmestyi vuonna 2006 ja se sai jatkoa kolmen pelin verran, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2013. puolestaan sai uusinnon PS4, ja PC -alustoille viime vuonna.

Saints Row ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4,  ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle elokuun 23. päivä 2022.

Kommentoi

Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla

Rainbow Six Siege

Tom Clancy’s on yksi pelatuimpia ja seuratumpia kilpaurheilupelejä. Sen Major-peliturnauksissa kohtaavat lajin huiput ottaessaan toisistaan mittaa taktisissa, mutta nopeatempoisissa peliotteluissa. Tämän kesän Six Major -kisat pelataan Berliinissä 15.-21. elokuuta. Mukana on 16 parasta joukkuetta neljältä eri alueelta ympäri maailmaa. Mukana on myös suomalaisväriä, kun Juhani ”Kantoraketti” Toivonen pelaa turnauksessa Rogue-tiimissä.

Ensimmäisenä on vuorossa ryhmävaihe, joka kisataan 15.-17. elokuuta suljettujen ovien takana. Näistä otteluista kahdeksan parasta tiimiä jatkaa pudotuspeleihin, jotka pelataan yleisön edessä Berliinin sydämessä, kuuluisalla Theater am Potsdamer Platz -tapahtumapaikalla. Paikan päälle oleville faneille on otteluiden ohella tarjolla joukkuetapaamisia, demoalueita, oheistarvikemyyntiä ja paljon muuta. Kisatapahtumassa julkistetaan myös pelin seitsemännen pelivuoden kolmannen kauden uudistukset 21. elokuuta.

Six Berlin Major -turnaus alkaa 15. elokuuta kello 10.45 Suomen aikaa ja on katsottavissa suorana lähetyksenä täältä. Kattava joukkuelistaus ja tapahtumaohjeistus löytyvät täältä.

Rainbow Six Siege on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle. Peli on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi