20 vuotta vanha pelimoottori elää ja voi hyvin – Wrath: Aeon of Ruin -retroräiskintä ilmestyy tänä kesänä Kommentit pois päältä artikkelissa 20 vuotta vanha pelimoottori elää ja voi hyvin – Wrath: Aeon of Ruin -retroräiskintä ilmestyy tänä kesänä

Muun muassa Duke Nukem, Prey ja peleistä tunnettu 3D Realms on herättämässä henkiin 90-luvun räiskintäpelit uudella Wrath: Aeon Of Ruin -pelillä tänä kesänä. Erikoisen siitä tekee sen pelimoottori, joka samainen jota käytettiin vuonna 1996 ilmestyneessä Quake -pelissä.

Pelissä omaksutaan Outlanderin rooli ja seikkaillaan muinaisilla raunioilla ja tuhotaan kaikki mitä eteen tulee. Mikäli Doom, Quake, Duke Nukem 3D, Blood, ja Hexen -pelit ovat tuttuja niin tämä on varmasti jotain mihin kannattaa tutustua.

Nopeatempoisen pelin (ruudunpäivitys on rajattu 666 ruutuun sekunnissa) äänimaailmasta vastaa Andrew Hulshult (Quake Champions, Rise of the Triad, Dusk and Amid Evil) sekä Bjorn Jacobson (CyberPunk 2077, Hitman, EVE Online).

Kommentoi

Duke Nukem -elokuva tulossa Cobra Kai -tekijöiltä Kommentit pois päältä artikkelissa Duke Nukem -elokuva tulossa Cobra Kai -tekijöiltä

Duke Nukem Forever

90-luvun alun suosittu pelisarja on saamassa oman elokuvansa ja sen teosta tulevat olemaan Cobra Kai -sarjan tekijät.

Elokuvan taustalla tulee häärimään elokuvan tekijätaho Legendary Entertainment, joka omistaa parhaillaan oikeudet Duke Nukem -elokuvaan.

Elokuvan tuottajina tulee toimimaan Josh Heald, Jon Hurwitz sekä Hayden Schlossberg, jotka tunnetaan Netflixin Cobra Kai -sarjasta.

Duke Nukem -elokuvan tuotanto on vasta alkutekijöissään ja projektilla ei ole vielä käsikirjoittajaa tai ohjaajaa.

Pelisarja sai alkunsa vuonna 1991 Duke Nukem -tasohyppelypelillä ja sai jatkoa vuonna 1993 II -pelin myötä. Vuonna 1996 ilmestyi suursuosioon noussut Duke Nukem 3D -peli, joka vei pelisarjan ensimmäiseen persoonaan. Pelisarjan viimeisin ja neljäs osa ilmestyi vuonna 2011.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun pelisarjasta yritetään tehdä leffaa. Vuonna 2018 lanseerattiin elokuva, jonka pääosaa olisi näytellyt John Cena. Projekti kuitenkin kuihtui kasaan.

Kommentoi

Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin

Starfield

Bethesda on julkaissut kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu vihdoin ensimmäinen traileri. Voit katsoa sen alta.

Trailerilla esitellään alkuosan taistelemista hylätyllä avaruusasemalla. Mukana on myös 100 tähtijärjestelmää, joissa on yhteensä yli 1000 eri maailmaan tutkittavaksi.

Pelissä voi myös rakentaa omia tukikohtia, värvätä niihin työntekijöitä sekä rakentaa omia lennettäviä avaruusaluksia erilaisine ominaisuuksineen.

Pelin tarina sijoittuu vuoteen 2330 ja siinä pelaajat liittyvät ryhmittymään nimeltään Constellation, jotka ovat universumin viimeisimpiä avaruuden tutkijoita. Ryhmittymä etsii muukalaisten kadonneita aarteita.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo marraskuussa 2022, mutta julkaisua on sittemmin siirretty ensi vuoden alkuun.

ilmestyy :lle sekä Xbox Series X -konsolille, sekä tulee olemaan saatavilla Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi