2500 DOS-klassikkoa nyt pelattavissa selaimessa Kommentit pois päältä artikkelissa 2500 DOS-klassikkoa nyt pelattavissa selaimessa

MS-DOS x Errori.net

Internet Archive tunnetaan ehkä parhaiten vanhojen sivustojen selauksen mahdollistavana alustana. Mutta palvelusta löytyy myös paljon muutakin, kuten 2500 klassista PC-peliä. Mikä parasta, kaikki nämä ovat ilmaiseksi pelattavissa.

Mukana on ikonisia pelejä kuten , , , , , , Lemmings sekä .

Mikäli klassiset pelit kiinnostaa niin suuntaahan selaimesi tänne.

Kauhupeli Alone In The Darkin julkaisu viivästyy ensi vuoden puolelle Kommentit pois päältä artikkelissa Kauhupeli Alone In The Darkin julkaisu viivästyy ensi vuoden puolelle

Alone in the Dark

Uudelleen käynnistyvää -kauhupelisarjaa joudutaan odottamaan hieman pidempään sillä peli ilmestyy tammikuun 16. päivä 2024.

Pelin piti aiemmin ilmestyä jo lokakuussa, mutta julkaisijat ovat päättäneet siirtää sitä muiden suurten pelien julkaisujen alta.

Alone In The Dark on uusinto vuoden 1992 ensimmäisestä pelisarjan osasta ja se sijoittuu 1920-luvun New Orleansiin ja Lovecraft -henkisiin maisemiin.

Pelin kehittäjänä toimii ruotsalainen , joka tunnetaan parhaiten sekä -peleistä.

Alone in the Dark -pelisarja sai alkunsa vuonna 1992 ja sen jatko-osat 2 ja 3 ilmestyivät seuraavina vuosina. Pelisarja käynnistettiin uudelleen vuonna 2001 Alone in the Dark: The New Nightmare -pelin myötä ja viimeisimmät osat Alone in the Dark ilmestyi vuonna 2008 ja viimeisin Alone in the Dark: Illumination vuonna 2015.

Alone in the Dark ilmestyy tammikuun 16. päivä 5 ja sekä S -konsoleille, että :lle.

Rakastettua PlayStation-klassikkoa voi nyt pelata omalla verkkoselaimellasi – ryhtyykö Sony vastatoimiin? Kommentit pois päältä artikkelissa Rakastettua PlayStation-klassikkoa voi nyt pelata omalla verkkoselaimellasi – ryhtyykö Sony vastatoimiin?

Aivan alkuperäisen WipEoutin Phantom Edition -PC-porttauksen jälkilöylyissä, seuraavana voimme nyt kokea Psygnosisin legendaarisen antigravitaatiokilpa-autopelin omissa verkkoselaimissamme. Kiitos tästä kuuluu ohjelmoija Dominic Szablewskinille.

Szablewski selittää prosessin erittäin informatiivisessa blogikirjoituksessaan ja myöntää olevansa tyytyväinen, jos Sony tulee ja sulkee projektin, mutta vain yhdellä ehdolla.

”Jos joku Sonylla lukee tätä, harkitkaa, että teillä on (minun mielipiteeni mukaan) kaksi yhtä hyvää vaihtoehtoa: joko antakaa sen olla tai sulkekaa tämä projekti ja tehkää kunnollinen uusintaversio”, Szablewski sanoo.

Vuonna 1995 julkaistu liittyen PlayStationin julkaisuun saa ansion siitä, että se teki Sonyn konsolista houkuttelevan coolin ansiosta sen häikäisevien 3D-grafiikoiden ja sykkivän tekno-soundtrackin – joka oli täynnä useita lisensoituja artisteja, kuten The Chemical Brothers ja Orbital. Voit lukea sen luomisesta täältä.

Siitä syntyi sarja jatko-osia, mukaan lukien WipEout 2097, Wip3out ja WipEout 2048. Sarjan viimeisin osa on vuoden 2021 mobiilipeli WipEout Merge.

WipEoutin verkkoselainverisota pääset kokeilemaan tämän linkin kautta, vielä ennen kuin Sony puuttuu asiaan.