2500 DOS-klassikkoa nyt pelattavissa selaimessa Kommentit pois päältä artikkelissa 2500 DOS-klassikkoa nyt pelattavissa selaimessa

MS-DOS x Errori.net

Internet Archive tunnetaan ehkä parhaiten vanhojen sivustojen selauksen mahdollistavana alustana. Mutta palvelusta löytyy myös paljon muutakin, kuten 2500 klassista PC-peliä. Mikä parasta, kaikki nämä ovat ilmaiseksi pelattavissa.

Mukana on ikonisia pelejä kuten , , , , , , Lemmings sekä .

Mikäli klassiset pelit kiinnostaa niin suuntaahan selaimesi tänne.

”Lumisotaa ja niskalenkkejä” – Maaliskuun kiinnostavimmat pelijulkaisut Kommentit pois päältä artikkelissa ”Lumisotaa ja niskalenkkejä” – Maaliskuun kiinnostavimmat pelijulkaisut


Maaliskuu tuo mukanaan useita odotettuja pelijulkaisuja, jotka tarjoavat viihdykettä pelaajille. Tulevat julkaisut kattavat monipuolisesti erilaisia genrejä ja tarjoavat jotain jokaiselle pelaajalle. Olipa kyseessä sitten toimintaseikkailu, roolipeli tai vaikkapa lumisotaa, maaliskuu tarjoaa runsaasti uutta pelattavaa. Tässä lyhyt katsaus kuukauden kiinnostavimpiin pelijulkaisuihin.

The Thaumaturge (PC)

Julkaisu: 4. maaliskuuta

on tarinavetoinen roolipeli sijoitettuna 1905-luvun Varsovaan, Puolassa. Pelissä ohjataan Wiktoria, jolla on kyky nähdä Salutor-nimisiä olentoja, joita normaalit ihmiset eivät voi nähdä. Peli sisältää isometrisen pelattavuuden, vuoropohjaisen taistelun, moraalisesti arveluttavien valintojen, ainutlaatuisen hahmokehitysominaisuuden ja tutkimusmekaniikan lisäksi paljon muutakin!

WWE 2K24 (PC, PS4/PS5, Xbox One, XSX/S)

Julkaisu: 8. maaliskuuta

on viimeisin osa pitkään jatkuneeseen pelisarjaan ja kymmenes WWE:n 2K-sarjaan kuuluva peli sekä kahdeskymmenesneljäs osa WWE-pohjaisessa pelisarjassa. Yli 200 pelattavan hahmon lisäksi peli sisältää erilaisia lisäyksiä pelisarjaan, kuten ”2K Showcase of Immortals” Wrestlemanian 40-vuotisjuhlan kunniaksi, uusia ottelutyylejä, kaksi uutta MyRISE kokemusta ja paljon muuta!

Unicorn Overlord (Switch)

Julkaisu: 8. maaliskuuta

on taktinen roolipeli, joka yhdistelee avoimen maailman tutkimisen ja innovatiivisen taisteluyhdistelmän ainutlaatuiseen eeppiseen fantasiakokemukseen Vanillafaren ikoniseen tyyliin.

Contra: Operation Galuga (PC, PS, Xbox, Switch)

Julkaisu: 12. maaliskuuta

Uusi lisäys legendaariseen Contra-pelisarjaan on täällä! on perusteellinen uudelleensovitus klassisesta 1980-luvun NES/Arcade ampumapelistä. Peli sisältää ajattoman pelattavuuden, modernit grafiikat ja äänet, uusia tasoja, uusia vihollisia ja pomovastustajia, uudet pelimekaniikat, ja intensiivistä yhteistaistelua jopa kahdelle pelaajalle tarinatilassa tai neljälle pelaajalle Arcade-tilassa!

GYLT (Switch)

Julkaisu: 14. maaliskuuta

Karmivaan ja melankoliseen maailmaan sijoittuvassa -videopelissä on aavemainen tarina, joka sekoittaa fantasiaa ja todellisuutta surrealistisessa paikassa, missä painajaisista voi tulla todellisuutta. Tämä Tequila Worksin kehittämä selviytymiskauhupeli julkaistaan nyt myös Nintendo Switchille!

Star Wars: Battlefront Classic Collection (PS5, XSX/S, Switch)

Julkaisu: 14. maaliskuuta

esittelee klassiset pelit uudelle pelaajasukupolvelle. Mukana on monia päivitettyjä ominaisuuksia, kuten esimerkiksi online-pelattavuus jopa 64 pelaajalle ja laajennuksia Hero Assault-tilaan sekä muuta bonussisältöä. Koe Episodi I-VI:n klassiset taistelut ja muita haasteita useammalla pelattavalla Star Wars-universumin hahmolla!

Hi-Fi Rush (PS5)

Julkaisu: 18. maaliskuuta

Tango Gameworksin kehittämä värikkäillä grafiikoilla totetutettu toimintaseikkailu julkaistaan nyt myös :lle.

Alone in the Dark (PC, PS5, XSX/S)

Julkaisu: 20. maaliskuuta

Vuonna 1992 julkaistu klassinen selviytymiskauhupeli saapuu nyt uusintaversiona uuden sukupolven pelaajille.

Horizon Forbidden West: Complete Edition (PC)

Julkaisu: 21. maaliskuuta

ilmestyy nyt PC:lle ja se sisältää luktsemattomat kuvataajuudet, mukautettavat grafiikka-asetukset,

Princess Peach: Showtime (Switch)

Julkaisu: 22. maaliskuuta

Prinsessa Peach ja ystävät saapuvat Sparkle Theater -teatteriin katsomaan esitystä, kun ilkeä Grape ja Sour Bunch -joukko saapuu yhtäkkiä tehden näyttävän saapumisensa ja valtaavat lavan itselleen. Täydellisestä näytös on muuttunut tragediaksi, ja Peachin tehtävänä on pelastaa näytelmä – ja päivä!

Dragon´s Dogma 2 (PS5, PC, XSX/S)

julkaisu: 22. maaliskuuta

Dragon's Dogman syvä, tutkimusmatkailtava fantasiamaailma.

Dragon's Dogma on yksinpelattava, tarinavetoinen toiminta-RPG, joka haastaa pelaajat luomaan oman pelikokemuksensa – Arisenin ulkonäöstä, kutsumuksesta, joukkueesta ja pelitavasta aina muihin valintoihin.

Matkallasi sinua seuraavat Pawn-hahmot, mystiset olennot toisesta maailmasta, jotka tekevät seikkailustasi ainutlaatuisen. Vaikka pelaat yksin, tunnet kuin olisit muiden pelaajien kanssa seikkailemassa.

Rise of the Ronin (PS5)

Julkaisu: 22. maaliskuuta

Uppoudu eeppiseen matkaan Team NINJAn, Nioh- ja NINJA GAIDEN -pelien kehittäjien, luomaan taistelupainotteiseen avoimen maailman toiminta-RPG:hen 1800-luvun sodan runtelemalla Japanissa.

Japani, 1863. Kolmen vuosisadan Tokugawa-shogunaatin sorron jälkeen lännen mustat laivat saapuvat maan rajoille ja maa ajautuu kaaokseen. Sodan, sairauksien ja poliittisen levottomuuden keskellä nimettömästä soturista tulee oman tiensä kulkija, joka pitää Japanin kohtalon käsissään.

The Legend of Legacy HD Remastered (PC, Switch, PS5, PS4) 

Julkaisu: 22. maaliskuuta

Monet ovat tulleet etsien rikkauksia, mainetta ja legendaarista aarretta, mutta lopulta kaikki ovat kadonneet, pimeyden nielemiksi. Kukaan ei ole päässyt katsomaan tämän ikuisesta unesta heränneen saaren sydämeen – myyttiseen Avalonin maahan.

Kätkevätkö sen syvyydet paratiisin portaat vai syvyyden portit?

Tämä on tarina tuntemattomasta totuudesta, jonka juuret ovat muinaisten jumalten perinnöissä.

Palia (Steam) 

Julkaisu: 25. maaliskuuta

on värikäs uusi maailma, luotu juuri sinulle. Valmista ruokaa, kalasta, viljele ja askartele ystäviesi kanssa eläen unelmiesi elämää. Matkasi varrella kohtaat värikkäitä hahmoja ja mysteerin, joka odottaa selvittämistä.

South Park: Snow Day! (PC, PS5, XSX/S, Switch)

Julkaisu: 26. maaliskuuta

Liity Cartmanin, Stanin, Kylen ja Kennyn seuraan kolmiulotteisessa seikkailussa viettämään lumoavinta päivää jokaisen lapsen elämässä – vapaapäivää koulusta lumisateen takia! Kova lumimyräkkä on sysännyt kaupungin kaaokseen ja koulu on suljettu.

Pepper Grinder (PC, Switch)

Julkaisu: 28. maaliskuuta

on vauhdikas merirosvoseikkailu, jonka pääosassa on Pepper, merillä seikkaileva kullanetsijä, jolla on superpora nimeltä Grinder.

Pepper kokee haaksirikon ja menettää kaikki aarteensa. Nyt hänen on aktivoitava luotettava poransa ja kaivettava takaisin ilkeiden Narlingien varastamat aarteet. Grinderin avulla Pepper voi kaivaa maan ja veden läpi, hallita koneita ja murskata kaikki tielleen osuvat viholliset, jotka yrittävät estää häntä saamasta varastettuja aarteitaan takaisin – korkojen kera!

Microsoft Flight Simulator laajentaa seikkailuaan Dune-elokuvan maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft Flight Simulator laajentaa seikkailuaan Dune-elokuvan maailmaan

-peliin on juuri saapunut jännittävä uudistus, joka vie pelaajat -elokuvien maailmaan. Wiressa julkaistun tiedotteen mukaan Microsoft Flight Simulator – Dune Expansion -päivitys on nyt ladattavissa ilmaiseksi kaikille pelin omistajille, mukaan lukien Xbox Game Pass- ja Game Pass -pelaajat.

Dune-laajennuksen myötä pelaajat pääsevät lentämään legendaarisen Royal Atreides Ornithopter -aluksen kyydissä Arrakis-planeetan aavikoilla ja kanjoneilla. Ornithopter kuljettaa pelaajat kolmen tutorial-komennon ja kuuden aktiviteetin pariin, jotka tarjoavat unohtumattomia lentokokemuksia. Luvassa on muun muassa aika-ajoja ja jännittävä pelastusretki, jossa pelaajan on saattava lennonopettajansa turvaan ennen massiivisen hiekkamyrskyn iskemistä. Arrakis-planeetan lentoreitit ovat myös historiallinen merkkipaalu, sillä tämä on ensimmäinen kerta, kun Microsoft Flight Simulator vie pelaajansa seikkailemaan fiktiiviseen maailmaan!

Mutta uutiset eivät pääty tähän. Dune-laajennuksen julkaisun kunniaksi Xbox on esitellyt maailman ensimmäisen leijuvan langattoman Xbox-ohjaimen, kustomoidun Dune-teemaisen -konsolin sekä Ornithopter-alusta muistuttavan konsolijalustan. Pelaajilla on nyt mahdollisuus voittaa tämä ainutlaatuinen laitteisto osallistumalla Xboxin viralliseen arvontaan, jota voi seurata X:ssä ja jakamalla Xboxin virallinen arvontatwiitti. Lisäksi Xbox tarjoaa runsaasti kuvamateriaalia Dune-elokuvasta inspiroituneista Xbox-laitteista.

Kaikki Microsoft Flight Simulatorin uutiset ja päivitykset ovat saatavilla Xbox Wire -blogista. Pysy ajan tasalla seuraamalla Microsoft Flight Simulatoria X:ssä ja valmistaudu nousemaan lentoon Dune-elokuvan lumoavassa maailmassa!