2500 DOS-klassikkoa nyt pelattavissa selaimessa Kommentit pois päältä artikkelissa 2500 DOS-klassikkoa nyt pelattavissa selaimessa

MS-DOS x Errori.net

Internet Archive tunnetaan ehkä parhaiten vanhojen sivustojen selauksen mahdollistavana alustana. Mutta palvelusta löytyy myös paljon muutakin, kuten 2500 klassista -peliä. Mikä parasta, kaikki nämä ovat ilmaiseksi pelattavissa.

Mukana on ikonisia pelejä kuten Alone in the Dark, Wipeout, Flight Simulator, The Elder Scrolls: Redguard, Cannon Fodder, Descent, sekä Ultima Underworld.

Mikäli klassiset pelit kiinnostaa niin suuntaahan selaimesi tänne.

Kommentoi

Microsoft Flight Simulator suuntasi Italiaan ja Maltaa uudella päivityksellä Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft Flight Simulator suuntasi Italiaan ja Maltaa uudella päivityksellä

Microsoft Flight Simulator

on tuonut suosittuun Microsoft Flight Simulator -lentosimulaatioon yhdeksännen päivityksen, joka suuntaa Italiaan ja Maltan saarelle.

Päivitys tuo tarkasti näkyville mm. Rooman, Napolin, Venetsian ja Milanon kaupungit sekä Vatikaanin. Yhteensä tarkasti mallinnettuja kaupunkeja on yli 20.

Mukana on myös neljä lentokenttää Palermo (LICJ), Sondrio (LILO), Marina di Campo (LIRJ) sekä Bolanza (LIPB). Myös yli sataa muuta kenttää on tarkennettu.

 on saatavilla :lle ja  Series X sekä S ja Xbox One -konsoleille. 

Kommentoi

Turtle Beachin lentosimulaatio-ohjain saapui myyntiin Suomessa Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin lentosimulaatio-ohjain saapui myyntiin Suomessa

Turtle Beach VelocityOne Flight

Turtle Beach hyppäsi lentosimulaatio-ohjainten maailmaan uuden VelocityOne Flight -ohjausjärjestelmän myötä ja sen ensimmäiset kappaleet myytiin nopeasti loppuun. Nyt laite on saapunut myyntiin Xboxille ja :lle myös Suomessa.

Ilmailuinsinöörien ja lentäjien kanssa yhteistyössä kehitetty VelocityOne Flight tarjoaa intuitiivisia ja realistisia ohjauskontrolleja. Eri tasoiset käyttäjät voivat kokea lennon todellisen jännityksen kaiken kattavalla järjestelmällä.

Erityisesti Flight Simulator -peliä varten suunnitellusta järjestelmästä löytyvät 180° yoke-ohjain sisäänrakennetulla peräsinsäädöllä. Mukana on myös modulaarinen kaasuohjain, jolla voi erikseen säätää neljän moottorin tehoja.

VelocityOne Flight on saatavilla nyt 399 euron hintaan.

Kommentoi