2500 DOS-klassikkoa nyt pelattavissa selaimessa Kommentit pois päältä artikkelissa 2500 DOS-klassikkoa nyt pelattavissa selaimessa

MS-DOS x Errori.net

Internet Archive tunnetaan ehkä parhaiten vanhojen sivustojen selauksen mahdollistavana alustana. Mutta palvelusta löytyy myös paljon muutakin, kuten 2500 klassista -peliä. Mikä parasta, kaikki nämä ovat ilmaiseksi pelattavissa.

Mukana on ikonisia pelejä kuten Alone in the Dark, Wipeout, Flight Simulator, The Elder Scrolls: Redguard, Cannon Fodder, Descent, Lemmings sekä Ultima Underworld.

Mikäli klassiset pelit kiinnostaa niin suuntaahan selaimesi tänne.

Kommentoi

Scifiajopeli Flashout 3D ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifiajopeli Flashout 3D ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Flashout 3D: Enhanced Edition

Vuonna 2013 ilmestynyt scifiajopeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä. Kyseessä on pelin paranneltu Enhanced Edition -versio.

on tyylinen scifiajopeli, jossa painovoimaa vastaan taistelevat ja äärimmäisen nopeat ajoneuvot ottavat kilpaa värikkäillä radoilla.

Mukana on myös erilaisia aseita ja raketteja, joilla voi vaikuttaa kilpailun kulkuun. Pelaajat voivat myös päivittää aluksiaan erilaisten osien avulla.

Peliä jaetaan ilmaiseksi, sillä se saa jatkoa uuden Flashout 3 -pelin muodossa syyskuun 22. päivä.

Voit ladata Flashout 3D: Enhanced Edition -pelin ilmaiseksi PC:lle täältä.

Kommentoi

Alone In The Dark saa jatkoa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Alone In The Dark saa jatkoa – katso uusi traileri

Alone in the Dark

Kuten viime viikolla uutisoimme, kauhupelisarja Alone in the on saamassa jatkoa uuden pelin myötä. Voit katsoa ensimmäisen trailerin alta.

Kyseessä on uusinto vuoden 1992 ensimmäisestä pelisarjan osasta ja se sijoittuu 1920-luvun New Orleansiin ja Lovecraft -henkisiin maisemiin.

Pelin kehittäjänä toimii ruotsalainen Pieces Interactive, joka tunnetaan parhaiten 2 sekä Titan Quest: Atlantis -peleistä.

Alone in the Dark -pelisarja sai alkunsa vuonna 1992 ja sen jatko-osat 2 ja 3 ilmestyivät seuraavina vuosina. Pelisarja käynnistettiin uudelleen vuonna 2001 Alone in the Dark: The New Nightmare -pelin myötä ja viimeisimmät osat Alone in the ilmestyi vuonna 2008 ja viimeisin Alone in the Dark: Illumination vuonna 2015.

Alone in the on tulossa ja sekä S -konsoleille, että :lle.

Kommentoi