8BitDo lanseerasi NES-henkisen hiiren Kommentit pois päältä artikkelissa 8BitDo lanseerasi NES-henkisen hiiren 53

8BitDo N30

Oletko vannoutunut -fani tai muuten vaan retrohenkinen ja langatonta hiirtä vailla? Lisälaitevalmistaja on lanseerannut -henkisen langattoman N30 hiiren.

Hiiren suunnitteli alunperin Daniel Jansson jo vuonna 2008, jolloin hän teki hiirestä pelkän vaahtomuovimallin. Nyt kuitenkin 8BitDo on konkretisoinut Janssonin suunnitelman fyysiseksi tuotteeksi.

8BitDo N30
Hiiren muotokieli on kuin suoraan 80-luvulta.

Hiiri tukee 2.4 GHz taajuutta ja siinä on vierittämiselle tarkoitettu kosketusalusta, kaksi painiketta ja d-pad navigoimiseen. Muotokieli on kuin suoraan 80-luvulta ja voisi hyvinkin olla Nintendo -konsolin lisälaite.

8BitDo N30 voi tilata firman sivuilta hintaan 22,65 €.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Tältä näyttää uudelleenmasteroitu Command & Conquer Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää uudelleenmasteroitu Command & Conquer 74

Command & Conquer Remastered

Tällähetkellä vanhojen pelien uusiminen moderneille pelialustoille on muotia. Tästä kertovat hiljattain ilmestyneet Link’s Awakening ja MediEvil -uusinnat tai vaikkapa tuleva System Shock -pelin henkiinherätys. Myös strategiapelien aateli Command & Conquer on saamassa uudelleenkäsittelyn ja uusinnan kohteina ovat pelisarjan ensimmäinen osa Command & Conquer: Tiberian Dawn ja tämän esiosa Command & Conquer: Red Alert.

Pelin aitouden säilyttämiseksi uusintojen kehittäjät Petroglyph Games ja Lemon Sky Studios ovat vain päivittäneet bittikartat tarkemmiksi. Puristit voivat myös kääntää parannellut grafiikat pois päältä ja nauttia alkuperäisistä 320×200 resoluution grafiikoista. Parannetut grafiikat tukevat 4K eli 3840×2160 resoluutiota. Uusintoversioissa on myös mahdollisuus zoomata pelikenttää.

Command & Conquer Remastered -paketin julkaisuajankohta ja mille alustoille se ilmestyy on vielä täysin pimennossa.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Doom saatiin toimimaan pikaruokaketjun vanhalla kassalaitteella Kommentit pois päältä artikkelissa Doom saatiin toimimaan pikaruokaketjun vanhalla kassalaitteella 113

Doom x McDonalds

Vanha kunnon Doom on saatu toimimaan McDonaldsin vanhalla kassalaitteella. Twitter-käyttäjä Ry kertoi aiheest julkaisemassa viestissään kuvien kera.

Vaikkakin kyseessä on pitkälti PC on kyseinen temppu silti mainitsemisen arvoinen ihan vain senkin takia, että näitä laitteita harvemmin kantautuu tavallisten pulliaisten käyttöön.

Doom on ollut yksi niistä peleistä, joita on kautta aikojen yritetty ja onnistuneesti saatukkin toimimaan jos jonkinmoisilla laitteilla. Aina digikameroista, valtaviin mainostauluihin ja tulostimista pankkiautomaatteihin.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Lyhytpeli Minit ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Lyhytpeli Minit ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta 81

Minit

Kriitikoiden ylistämä lyhytpeli Minit on nyt ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta. Pelin kehittämiseen on osallistunut Kitty Calis, Jan Willem Nijman, Jukio Kallio, Dominik Johann sekä julkaisija Devolver Digital.

Hykähdyttävän retroilla grafiikoilla varustettua peliä pelataan 60 sekunnin sykleissä auttaen kanssaeläviä, paljastaen salaisuuksia ja taltuttaen pahuutta. Päämääränä on nostaa kirous, joka päättää jokaisen päivän yhteen minuuttiin.

Minit -pelin voi ladata nyt Epic Games Storesta aina lokakuun 10. päivään asti.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi