8BitDo lanseerasi NES-henkisen hiiren Kommentit pois päältä artikkelissa 8BitDo lanseerasi NES-henkisen hiiren

8BitDo N30

Oletko vannoutunut -fani tai muuten vaan retrohenkinen ja langatonta hiirtä vailla? Lisälaitevalmistaja on lanseerannut NES-henkisen langattoman N30 hiiren.

Hiiren suunnitteli alunperin Daniel Jansson jo vuonna 2008, jolloin hän teki hiirestä pelkän vaahtomuovimallin. Nyt kuitenkin 8BitDo on konkretisoinut Janssonin suunnitelman fyysiseksi tuotteeksi.

8BitDo N30
Hiiren muotokieli on kuin suoraan 80-luvulta.

Hiiri tukee 2.4 GHz taajuutta ja siinä on vierittämiselle tarkoitettu kosketusalusta, kaksi painiketta ja d-pad navigoimiseen. Muotokieli on kuin suoraan 80-luvulta ja voisi hyvinkin olla Nintendo -konsolin lisälaite.

8BitDo N30 voi tilata firman sivuilta hintaan 22,65 €.

8bitDo on tehnyt jälleen taikojaan – uusi kuusinäppäiminen Xbox -ohjain on retropelaajien märkä uni Kommentit pois päältä artikkelissa 8bitDo on tehnyt jälleen taikojaan – uusi kuusinäppäiminen Xbox -ohjain on retropelaajien märkä uni


on tuomassa markkinoille uuden -ohjaimen, 8BitDo M30 Wired Controllerin, joka on virallisesti Microsoftin lisenssoima. Ennakkotilaukset ovat käynnistyneet, ja ohjaimen odotetaan saapuvan markkinoille 22. joulukuuta 2023.

Ohjain on suunniteltu muistuttamaan vanhojen SEGA Mega Drive / SEGA Genesis -ohjainten kuusinäppäimistöversioita, ja 8BitDo kertoo sen sopivan erityisesti taistelupelien ja muiden klassikoiden pelaamiseen.

Ohjainta markkinoidaan kaikkien aikojen parhaana kuusinäppäimisenä ohjaimena, ja siinä on USB-C-kaapeli, jonka kerrotaan tarjoavan lähes viiveetöntä yhteyttä.

Ohjain on virallisesti lisenssoitu Xboxille ja se on yhteensopiva Xbox Series X|S:n, Xbox Onen ja Windowsin kanssa.

8BitDo M30 Wired Controllerin ennakkotilaukset ovat jo käynnissä esimerkiksi Saksan Amazonissa hintaan 39,99€.

Kaikkien aikojen parhaimpana pidetty Super Mario-peli saa mahdollisen remaken? Kommentit pois päältä artikkelissa Kaikkien aikojen parhaimpana pidetty Super Mario-peli saa mahdollisen remaken?

Uusimpana huhumyllyjä maailmalta kerrotaan, että saattaa harkita legendaarisen Bros. 3:n uusioversiota. Vastikään ilmestyneen Super Mario Bros. Wonderin jälkeen huhumylly on lähtenyt käymään varsin kuumana.

Super Mario Bros. 3 tunnetaan yhtenä parhaimmista 2D Super Mario -peleistä, ja se valloitti sydämet jo vuonna 1990 Pohjois-Amerikassa. Sittemmin Nintendo on tuonut sen takaisin muun muassa SNES:lle (Super Mario All-Stars -paketin osana) ja Game Boy Advancelle. Nyt huhutaan kuitenkin täydellisestä uusioversiosta, joka sopisi tämän päivän laitteille.

Huhu saapui vuotajalta nimeltä Zippo, joka on aiemmin osunut oikeaan Nintendo-tietojen kanssa. Vaikka Nintendo ei ole vielä päättänyt, toteutuuko uusi uusioversio, huhun mukaan japanilainen pelijätti käy ”vakavia keskusteluja” projektista.

On kuitenkin syytä muistaa, että nämä ovat vasta huhuja, joten suhtautukaa niihin varauksella. Vaikka huhu osoittautuisi todeksi, Nintendo ei vaikuta vielä edes aloittaneen Super Mario Bros. 3:n mahdollisen uusioversion kehitystä. Joten, vaikka toiveet heräisivät, saatamme joutua odottamaan vielä vuosia ennen kuin pääsemme nauttimaan tästä mahdollisesta mestariteoksesta. Ja kuka tietää, taustalla voi tapahtua ties mitä ennen kuin projekti näkee päivänvalon. Pidetään peukkuja!