8BitDo lanseerasi NES-henkisen hiiren Kommentit pois päältä artikkelissa 8BitDo lanseerasi NES-henkisen hiiren

8BitDo N30

Oletko vannoutunut -fani tai muuten vaan retrohenkinen ja langatonta hiirtä vailla? Lisälaitevalmistaja on lanseerannut NES-henkisen langattoman N30 hiiren.

Hiiren suunnitteli alunperin Daniel Jansson jo vuonna 2008, jolloin hän teki hiirestä pelkän vaahtomuovimallin. Nyt kuitenkin 8BitDo on konkretisoinut Janssonin suunnitelman fyysiseksi tuotteeksi.

8BitDo N30
Hiiren muotokieli on kuin suoraan 80-luvulta.

Hiiri tukee 2.4 GHz taajuutta ja siinä on vierittämiselle tarkoitettu kosketusalusta, kaksi painiketta ja d-pad navigoimiseen. Muotokieli on kuin suoraan 80-luvulta ja voisi hyvinkin olla Nintendo -konsolin lisälaite.

8BitDo N30 voi tilata firman sivuilta hintaan 22,65 €.

Kommentoi

Kadonnut SimRefinery -peli löydettiin ja on nyt pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Kadonnut SimRefinery -peli löydettiin ja on nyt pelattavissa

SimRefinery

Kauan kadonnut SimRefinery opetuspelistä on löydetty vihdoin kopio ja sen sisällöt on ladattu Internet Archive -palveluun, jossa se on pelattavissa selaimessa tai ladattavissa.

Peli tuotettiin 90-luvulla SimCityn suosion jälkimainingeissa Chevronin öljynjalostamon työntekijöille opetusmateriaaliksi. Kopion pelistä sen lataaja oli saanut eläköityneeltä kemiantekniikan insinööriltä.

Voit pelata SimRefineryä selaimessasi tai ladata sen Internet Archivesta.

Kommentoi

Katso kuinka NES-ohjain muuntautuu arcade-kabinetiksi Kommentit pois päältä artikkelissa Katso kuinka NES-ohjain muuntautuu arcade-kabinetiksi

Tarkemmin sanottuna pelejä on mukana neljä kappaletta ja niiden valitsemiseksi ohjaimeen on jouduttu lisäämään muutamia näppäimiä. Varsinaiset pelit saatiin napattua suosituista miniatyyriarcade-peleistä. Start ja select-näppäimet saivat puolestaan lähteä LCD-näytön tieltä.

No oliko tässä projektissa nyt kauheasti järkeä, kun pelit olisi voinut jättää pelattavaksi alkuperäiseen miniatyyrikabinettiinsa? Luultavasti vain -ohjaimen muotokieli tai nostalgia-arvo puhuttelevat enemmän.

Kommentoi