Alien Isolation saapuu mobiililaitteille joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Alien Isolation saapuu mobiililaitteille joulukuussa

Alien: Isolation

Kauhuselviytymispeli Isolation on saapumassa joulukuun 16. päivä ja Android -mobiililaitteille. Voit katsoa pelin julkaisutrailerin alta.

Pelin mobiiliversiossa on laitteille varta vasten suunnitellut kosketusnäyttöohjaimet sekä täysin muokattava käyttöliittymä. Pelaajat voivat hioa peliä haluamalleen pelityylille. Pelata voi myös erillisellä peliohjaimella.

Pelin mukana tulevat kaikki seitsemän lisäosaa kuten Last Survivor sekä Crew Expendable.

saapuu ja Android -mobiililaitteille joulukuun 16. päivä. Alunperin vuonna 2014 ilmestynyt peli on saatavilla parhaillaan 3, Playstation 4, Xbox One, Xbox 360 ja Switch -konsoleille, :lle, Linuxille sekä :lle.

Kommentoi

Kotimainen Supremacy Games julkaisee ensimmäisen pohjoismaisen NFT-mobiilipelin Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimainen Supremacy Games julkaisee ensimmäisen pohjoismaisen NFT-mobiilipelin

Race Team Rivals NFT Garage

Helsinkiläinen julkisti ensimmäisen Suomessa kehitetyn mobiilipelin, jossa on integroitu NFT-toiminto. Race Rivals NFT Garage on ilmainen mobiilipeli, joka on saatavilla maailmanlaajuisesti, Kiinaa lukuun ottamatta.

Race Rivals tuo ainutlaatuisen kokoelman NFT-autoja, joita voidaan käyttää kilpailemiseen Race Team Rivals -mobiilipelissä. Peliä voi pelata myös ilman NFT-autoja, mutta NFT-omistus tarjoaa lisäetuja, kuten erityisen VIP-ajotilan. NFT-autot tulevat saataville 9. joulukuuta 2021, ja NFT-toiminnot ovat saatavilla pelissä vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä.

Race Rivals NFT Garage SERIES 1 on yksinoikeudellinen rajoitettu sarja, vain 2500 Series 1 -autoa tulee koskaan saataville. Autoja on keräiltävissä neljällä eri harvinaisuudella ja 25 eri tehotasolla. Autot eivät ole satunnaisesti luotuja, vaan ne on valmistettu huolella ja ne osoittavat tiimin autoihin liittyvää asiantuntemusta ja intohimoa.

Race Rivals NFT Garage -autot tulevat myyntiin 9. joulukuuta 2021 OpenSea-kauppapaikalla ja myynti vaatii Ethereum Walletin. Valikoima autoja ja lisätietoja on nyt saatavilla täällä.

”Suomi on johtava mobiilipelien kehityskeskus, ja olemme iloisia voidessamme yhdistää tämän asiantuntemuksen lohkoketju-osaamiseemme luodaksemme NFT-pelejä, jotka ovat hauskoja ja palkitsevia pelata. Tiimi on työskennellyt monien korkean profiilin IP:ihin pohjautuvien pelien, kuten Top Gearin, parissa, ja tämä innostus autoja ja ajopelejä kohtaan näkyy Race Rivals NFT Garagessa”.

kommentoi Supremacy Gamesin toimitusjohtaja Jari Pauna

Supremacy Games paljasti myös, että heillä on valmisteilla useita NFT-pelejä ja rajoitetun erän toiminnallisia token-kokoelmia, jotka liittyvät maailmanlaajuisiin brändeihin.

”Työskentely valtavien globaalien tuotemerkkien kanssa on jännittävää, emmekä malta odottaa, että pääsemme julkistamaan kaikki valmisteilla olevat nimikkeemme. Pyrimme luomaan pelejä, joissa NFT-toiminnallisuus antaa pelaajille todellista lisäarvoa ja sopii täydellisesti yhteen tuotemerkkien kanssa”.

sanoi Supremacy Gamesin toimitusjohtaja Jari Pauna

Race Rivals NFT Garage -pelin voi ladata App Storesta, ja Android-versio on tulossa saataville pian.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

Antstream on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, Bubble Bobble sekä monia muita.

Antstream toimii PC, Linux, OSX, Amazon Fire, Nvidia Shield sekä Atari VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi