Aliens: Dark Descent -pelistä saatiin uusi esittelyvideo Aliens-juhlapäivän kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Aliens: Dark Descent -pelistä saatiin uusi esittelyvideo Aliens-juhlapäivän kunniaksi

Aliens: Dark Descent

PAN Visionin jakelema ja Focus Interactiven yhteistyössä 20th Century Studiosin kanssa kesäkuussa julkaisema Alien-teemainen toimintapeli juhlistaa vuotuista Alien-päivää uudella esittelyvideolla.

Avaruusteemaisten hirviöelokuvien parhaimmistoon lukeutuva Alien – kahdeksas matkustaja on vuosikymmenten saatossa synnyttänyt kokonaisen Alien-universumin, joka on laajentunut elokuvista muun muassa sarjakuviksi ja peleiksi. Alkuperäisessä elokuvassa nähtävästä LV-426-kuusta sai päivämäärän myös Alien-teemapäivä. Sitä vietetään tänään 26. huhtikuuta, joka on amerikkalaisittain ilmaistuna 4.26.

tuo Aliens-elokuvasta tutut avaruussotilaat osaksi nopeatempoista reaaliaikastrategiaa. Toimintavetoinen taktisuus yhdistyy vikkelien ja neuvokkaiden ksenomorfihirviöiden kanssa käytäväksi yhteenotoksi, jossa nopeat reaktiot, strateginen viekkaus ja kylmät hermot ovat avainasemassa.

Vaihtelua tapahtumiin tuovat erilaiset yksiköt varusteineen ja erikoiskykyineen. Haasteita ja vaarallisia tilanteita löytyy paitsi pelin kentistä, myös karmivista hirviöistä, jotka osaavat tarjota pelaajille hiukset pystyyn nostattavia yllätyksiä. Lisää vaarantunnetta syntyy ohjattavien sotilaiden kohtalosta, sillä taistelussa kuollut avaruusjääkäri myös pysyy kuolleena.

Elokuvamaisella pelikampanjalla varustettu tarina tarjoaa pelaajalle jännittäviä hetkiä, yllättäviä käänteitä ja kiehtovaa hahmonkehitystä. Pelin ohjattavuus on tehty sulavaksi ja helposti opittavaksi niin hiirellä ja näppäimistöllä kuin pelikonsolien ohjaimellakin.

Aliens: Dark Descent julkaistaan 20. kesäkuuta sekä , , ja S sekä -pelikonsoleille että :lle.

Warhammer-maailmaan sijoittuva Space Marine 2 -toimintapeli ilmestyy syyskuussa 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer-maailmaan sijoittuva Space Marine 2 -toimintapeli ilmestyy syyskuussa 2024

Warhammer 40000 Space Marine 2

Space Marine 2 tarjoaa vauhdikasta toimintaa sekä yksinpelinä että yhteistyössä tai muita pelaajia vastaan. Warhammer 40,000 -universumin synkkää tunnelmaa henkivä peli sijoittaa pelaajat avaruusjalkaväen eliittisotilaiden saappaisiin taistelemaan ihmiskunnan vihollisia vastaan.

Moninpelipuolella pelaajat voivat valita puolensa joko Imperiumia tukevien Space Marinejen tai kaaoksen nimissä taistelevien Chaos Space Marinejen joukoista. Pelaajat jaetaan kahden kuuden hengen tiimiin ja ottelevat toisiaan vastaan kolmessa eri pelimuodossa: suoraviivaisessa Annihilationissa, taktisemmissa Seize Ground- ja Capture & Control -tiloissa.

Yhteistyöpeliä kaipaavat voivat puolestaan lyöttäytyä kavereiden kanssa kolmen hengen joukkueeksi ja taistella hirviömäisiä vihollisia vastaan Operations Mode -pelitilassa.

Monipuolisuutta peliin tuovat kuusi erilaista hahmoa, joista jokaisella on omat erikoisominaisuutensa ja varusteensa. Hahmoja voi myös muokata mieleisekseen erilaisten panssarivaihtoehtojen ja värien avulla. Lisäksi erikseen hankittava kausikortti tuo mukanaan uusia kosmeettisia vaihtoehtoja ja pelattavaa, kuten uusia tehtäviä, aseita ja vihollisia.

Space Marine 2 ilmestyy 9. syyskuuta 2024 :lle, /S:lle ja :lle. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Warhammer 40 000: Gladius – Relics of War -strategiapeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer 40 000: Gladius – Relics of War -strategiapeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Warhammer 40 000: Gladius – Relics of War

Vuoropohjainen strategiapeli Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War on jälleen ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä ja Epic Games Storesta.

Alunperin vuonna 2018 ilmestyneessä pelissä pelaajat pääsevät taistelemaan yhdellä neljästä ryhmittymästä: Space Marines, Astra Militarum, Orks sekä Necrons.

Pelissä taistellaan Gladius Prime planeetan herruudesta laajentaen valtakuntaa, halliten resursseja, kehittäen uusia teknologioita sekä rakentaen voimakkaita armeijoita.

Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Epic Games Storesta.