Aliens: Dark Descent -pelistä saatiin uusi esittelyvideo Aliens-juhlapäivän kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Aliens: Dark Descent -pelistä saatiin uusi esittelyvideo Aliens-juhlapäivän kunniaksi

Aliens: Dark Descent

PAN Visionin jakelema ja Focus Interactiven yhteistyössä 20th Century Studiosin kanssa kesäkuussa julkaisema Alien-teemainen toimintapeli juhlistaa vuotuista Alien-päivää uudella esittelyvideolla.

Avaruusteemaisten hirviöelokuvien parhaimmistoon lukeutuva Alien – kahdeksas matkustaja on vuosikymmenten saatossa synnyttänyt kokonaisen Alien-universumin, joka on laajentunut elokuvista muun muassa sarjakuviksi ja peleiksi. Alkuperäisessä elokuvassa nähtävästä LV-426-kuusta sai päivämäärän myös Alien-teemapäivä. Sitä vietetään tänään 26. huhtikuuta, joka on amerikkalaisittain ilmaistuna 4.26.

tuo Aliens-elokuvasta tutut avaruussotilaat osaksi nopeatempoista reaaliaikastrategiaa. Toimintavetoinen taktisuus yhdistyy vikkelien ja neuvokkaiden ksenomorfihirviöiden kanssa käytäväksi yhteenotoksi, jossa nopeat reaktiot, strateginen viekkaus ja kylmät hermot ovat avainasemassa.

Vaihtelua tapahtumiin tuovat erilaiset yksiköt varusteineen ja erikoiskykyineen. Haasteita ja vaarallisia tilanteita löytyy paitsi pelin kentistä, myös karmivista hirviöistä, jotka osaavat tarjota pelaajille hiukset pystyyn nostattavia yllätyksiä. Lisää vaarantunnetta syntyy ohjattavien sotilaiden kohtalosta, sillä taistelussa kuollut avaruusjääkäri myös pysyy kuolleena.

Elokuvamaisella pelikampanjalla varustettu tarina tarjoaa pelaajalle jännittäviä hetkiä, yllättäviä käänteitä ja kiehtovaa hahmonkehitystä. Pelin ohjattavuus on tehty sulavaksi ja helposti opittavaksi niin hiirellä ja näppäimistöllä kuin pelikonsolien ohjaimellakin.

Aliens: Dark Descent julkaistaan 20. kesäkuuta sekä , , ja S sekä -pelikonsoleille että :lle.

Kommentoi

Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa jälleen ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa jälleen ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi

Tell Me Why

Suositun -pelisarjan kehittäneen studion yliluonnollinen seikkailupeli on jälleen ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamin ja Microsoft Storesta kautta pride-kuukauden kunniaksi.

Vuonna 2020 ilmestyneessä pelissä on kolme osaa, joissa kaksoset Tyler ja Alyson kohtaavat uudelleen vuosien jälkeen ja kohtaavat menneisyyden traumat. Luvassa on hahmovetoista draamaa ja yliluonnollista mysteeriä.

Tell Me Why -pelin kaikki kolme osaa ovat ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Microsoft Storesta aina heinäkuun 1. päivään asti.

Kommentoi

Street Fighter 6 -taistelupeli ilmestyi – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupeli ilmestyi – katso julkaisutraileri

Street Fighter 6

PAN Vision Finlandin jakelemassa ja Capcomin julkaisemassa -taistelupelissä pelaaja taistelee omalla tyylillään näyttävyydestä tinkimättä.

Taistelupelien pioneereihin lukeutuva Street Fighter -pelisarja tunnetaan paitsi sulavasta pelimekaniikastaan ja persoonallisista taistelijahahmoistaan, myös hurtista huumoristaan ja ajattomasta tyylikkyydestään. Tänään julkaistava Street Fighter 6 nostaa taistelupelikokemuksen uudelle tasolle, sillä nyt pelaaja pääsee luomaan oman tarinansa ja tyylinsä alusta alkaen. Samalla pelisarjan ikoniset taistelukonkarit ovat läsnä, ja jokainen tietenkin omalla taistelutyylillään.

Olipa kyse tarinavetoisesta yksinpelitilasta, kutkuttavista yksittäiskamppailuista kavereita vastaan tai kokonaisvaltaisesta kilpapelaamisesta verkkoturnauksissa, Street Fighter 6 tarjoaa pelattavaa moneen makuun, tyyliin ja tarpeeseen. Entistä monipuolisempi ohjausmekaniikka mahdollistaa myös uusien pelaajien sulavan pelaamisen. Koska ohjaustyylejä on useita, tämä helpottaa pelin oppimista ja monipuolisten yhdistelmähyökkäysten hallittavuutta.

Pelisarjan monet tutut taistelijahahmot tarjoavat runsaasti eri vaihtoehtoja eri pelitapoihin ja erilaisiin mieltymyksiin. Lennokkaat liikkeet ja vaikuttavat hahmoanimaatiot ovat upeaa koettavaa. Näiden lisäksi monipuoliset kenttävaihtoehdot ja hauskat sivuhaasteet tarjoavat paljon koettavaa ja tekemistä varsinaisten otteluiden ulkopuolella. Erityisesti oman hahmon luominen ja tuunaaminen on palkitsevaa puuhaa, kun soturinsa on voinut luoda alusta loppuun omin käsin ja oman mielensä mukaan.

Jokaiselle pelin 18 eri hahmosta löytyy myös vaihtoehtoinen asustekokonaisuus, jotka muistuttavat hahmojen värikkäästä historiasta pelisarjan parissa. Nämä vaihtoehtoiset asut saa käyttöönsä joko World Tour -pelimuotoa pelaamalla tai ostamalla ne erikseen pelin kaupasta Fighter Coin -valuutalla. Lisäksi on yhteistyössä Onitsuka Tigerin kanssa julkaissut peliin lisää vaatevaihtoehtoja. Pelaajat saavat käyttöönsä neljä ilmaista vaatetusvaihtoehtoa eli kaksi erilaista t-paitaa ja kahdet erilaiset kengät. Nämä voidaan ottaa käyttöön pelin Battle Hub -valikosta. Esineet ovat saatavilla ilmaiseksi 3. heinäkuuta saakka.

Halutessaan pelaaja voi ostaa itselleen erityisen Fighting Pass -kausikortin, jolla pelaaja saa käyttöönsä ainutlaatuisia premium-luokan vaihtoehtoja hahmojen räätälöintiin. Näitä ovat muun muassa erilaiset pelissä käytettävät lisävarusteet, hahmoanimaatiot, musiikkikappaleet, tarrat, taustakuvat ja valokuvakehykset.

Juhlistaakseen pelin julkaisua Capcom on julkaissut pelille oman Buckler's Boot Camp -sivuston täynnä kiehtovaa pelitietoa. Sivustolta pelaaja voi tarkistaa muun muassa omansa ja vastustajansa ottelutiedot, sijoituksen pistelistoilla ja kerhojäsenyydet. Lisäksi pelaaja voi tarkistaa hahmojen liikkeiden komennot, selata hahmojen asuvaihtoehtoja ja lukea pelisuunnittelijoiden vinkkejä. Lisäksi sivustolta löytyy tietoa pelitapahtumista, palkinnoista ja pelin päivtyksistä. Sivusto tarjoaa myös taukotekemistä otteluiden välille Pockest-minipelillä, jossa pelaaja voi valmentaa söpöjä otuksia taistelijoiksi. Uusi sivusto löytyy täältä.

Street Fighter 6 ilmestyy tänään 2. kesäkuuta , , ja S -konsoleille että :lle.

Kommentoi