Alkuperäisen Mortal Kombatin NES demake sai uutta eloa Kommentit pois päältä artikkelissa Alkuperäisen Mortal Kombatin NES demake sai uutta eloa

Projekti nimeltään Arkade Edition, on ollut kehityksen alla jo jonkin aikaa. Se nousi kuitenkin laajempaan tietoisuuteemme vasta äskettäin, kun kehitystiimin jäsen Fox Cunning julkaisi pelistä videodemon YouTubessa.

Peli on parannettu versio Hummer Teamin NES/Famicom-portista Mortal Kombatista (joka sekoittavasti nimettiin Mortal Kombat II:ksi). Uusi versio tuo mukanaan uuden musiikin, grafiikan sekä mahdollisuuden pelata ilmataisteluja vihollisia vastaan.

Fox Cunningin julkaisemassa puolentoista minuutin videossa esitellään uusi aloitusnäyttö, hahmolista sekä akrobaattinen ottelu Scorpionin ja Sub-Zeron välillä.

Projekti kehitystä voi seurata romhacking.net -sivustolla.

Kaikkien aikojen parhaimpana pidetty Super Mario-peli saa mahdollisen remaken? Kommentit pois päältä artikkelissa Kaikkien aikojen parhaimpana pidetty Super Mario-peli saa mahdollisen remaken?

Uusimpana huhumyllyjä maailmalta kerrotaan, että saattaa harkita legendaarisen Bros. 3:n uusioversiota. Vastikään ilmestyneen Super Mario Bros. Wonderin jälkeen huhumylly on lähtenyt käymään varsin kuumana.

Super Mario Bros. 3 tunnetaan yhtenä parhaimmista 2D Super Mario -peleistä, ja se valloitti sydämet jo vuonna 1990 Pohjois-Amerikassa. Sittemmin Nintendo on tuonut sen takaisin muun muassa SNES:lle (Super Mario All-Stars -paketin osana) ja Game Boy Advancelle. Nyt huhutaan kuitenkin täydellisestä uusioversiosta, joka sopisi tämän päivän laitteille.

Huhu saapui vuotajalta nimeltä Zippo, joka on aiemmin osunut oikeaan Nintendo-tietojen kanssa. Vaikka Nintendo ei ole vielä päättänyt, toteutuuko uusi uusioversio, huhun mukaan japanilainen pelijätti käy ”vakavia keskusteluja” projektista.

On kuitenkin syytä muistaa, että nämä ovat vasta huhuja, joten suhtautukaa niihin varauksella. Vaikka huhu osoittautuisi todeksi, Nintendo ei vaikuta vielä edes aloittaneen Super Mario Bros. 3:n mahdollisen uusioversion kehitystä. Joten, vaikka toiveet heräisivät, saatamme joutua odottamaan vielä vuosia ennen kuin pääsemme nauttimaan tästä mahdollisesta mestariteoksesta. Ja kuka tietää, taustalla voi tapahtua ties mitä ennen kuin projekti näkee päivänvalon. Pidetään peukkuja!

”Kumpi vs. kampi?”: Onko vuoden 1995 Mortal Kombat -elokuva parempi kuin vuoden 2021-versio? Kommentit pois päältä artikkelissa ”Kumpi vs. kampi?”: Onko vuoden 1995 Mortal Kombat -elokuva parempi kuin vuoden 2021-versio?

on yksi tunnetuimmista taistelupelisarjoista, jolle on tälle syksyä saapumassa odotettua jatkoa uuden Mortal Kombat 1-pelin muodossa. Sarjan suosio ei rajoitu kuitenkaan vain videopelimaailmaan. Sarja on inspiroinut myös useita elokuvia, ja tässä artikkelissa keskitymme kahteen erityisesti erottuvaan elokuvaan: Mortal Kombat vuodelta 1995 ja Mortal Kombat vuodelta 2021. Kumpi näistä elokuvista on parempi? Kumpi saa kunnian suorittaa fatalityn toiselleen? Äänestä lopussa ja päätä itse, onko aika kullannut muistot, vai jopa parantanut niitä?

Mortal Kombat (1995)

Mortal Kombat vuodelta 1995 oli yksi ensimmäisistä yrityksistä tuoda videopelimaailma suurille valkokankaille. Ohjaajana toimi Paul W.S. Anderson ja päärooleissa nähtiin muun muassa Robin Shou (Liu Kang), Linden Ashby (Johnny Cage) ja Bridgette Wilson (Sonya Blade). Elokuva keskittyy Outworldin ja Earthrealmin väliseen taisteluun. Liu Kang, Johnny Cage ja Sonya Blade ovat Earthrealmin taistelijoita, jotka pyrkivät estämään pahan Shang Tsungin suunnitelmat.

Vaikka elokuva ei saanut kriitikoilta erityisen suotuisaa vastaanottoa, se on saavuttanut kulttimaineen ja on monille 90-luvun lapsille rakas muisto. Ja ne musiikit….

Mortal Kombat (2021)

Vuoden 2021 Mortal Kombat on ohjaaja Simon McQuoidin ensimmäinen pitkä elokuva. Elokuvassa näyttelevät muun muassa Lewis Tan (Cole Young), Jessica McNamee (Sonya Blade) ja Josh Lawson (Kano).Toisin kuin edeltäjässään, tämä elokuva keskittyy enemmän yksittäisten hahmojen taustoihin ja motiiveihin. Elokuva esittelee myös uuden hahmon, Cole Youngin, joka on MMA-taistelija ja Scorpionin jälkeläinen. Edellä mainittu hahmo kuitenkin herätti etenkin pelisarjan faneissa suuria soraääniä. Elokuva sai sekalaista palautetta, mutta se on kiitelty erityisesti uskollisuudestaan alkuperäiselle pelisarjalle ja realistisemmista taistelukohtauksistaan.

Äänestä nyt!

Kumpi elokuva on mielestäsi parempi? Onko 90-luvun versio säilyttänyt viehätyksensä, vai viekö uudempi versio voiton nykyaikaisemmalla otteellaan? Äänestä alla ja näytä, kumpi Mortal Kombat-elokuva on sinun suosikkisi!

Kumpi Mortal Kombat on suosikkisi?