Alkuperäistä Doom -peliä voi pelata nyt myös raskaustestillä Kommentit pois päältä artikkelissa Alkuperäistä Doom -peliä voi pelata nyt myös raskaustestillä

Doom

Alkuperäinen vuoden 1993 on saatu toimimaan lukuisilla eri laitteilla aina kassalaitteista pankkiautomaatteihin ja digikameroihin. Nyt eräs ohjelmoija on saanut sen toimimaan myös raskaustestillä.

Kyseessä ei kuitenkaan ole aivan pakasta vedetty testi, vaan käyttäjä Foone on vaihtanut siihen näytön ja mikro-ohjaimen.

Kommentoi

Klassiset Konamin pelit saapuvat PC:lle ja GOG -palveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Klassiset Konamin pelit saapuvat PC:lle ja GOG -palveluun

Metal Gear

Konami on herättänyt henkiin klassisia Metal Gear, Contra sekä Castlevania pelejä. Pelit ovat parhaillaan saatavilla PC:lle GOG -palvelun kautta.

Saatavilla olevien pelien joukossa on kolme Metal Gear -pelisarjan peliä: Vuoden 1987 Metal Gear, vuoden 1998 Metal Gear Solid sekä vuoden 2002 Metal Gear Solid 2: Substance.

Contra ja Castlevania pelien faneille on puolestaan luvassa Konami Collector’s Series: Castlevania & Contra –paketti, joka sisältää Castlevania, Castlevania II: Simon’s Quest, Castlevania III: Dracula’s Curse, Contra sekä Super C -pelit

Kommentoi

Microsoft osti Bethesdan omistavan ZeniMaxin – Fallout ja Doom -pelisarjat yksinoikeudella Xboxille Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft osti Bethesdan omistavan ZeniMaxin – Fallout ja Doom -pelisarjat yksinoikeudella Xboxille

Bethesda Softworks

Microsoft on ostanut Bethesdan omistavan ZeniMax -yhtiön 7,5 miljardilla dollarilla. Bethesdan tuotantoon kuuluvat mm. Fallout, ja The Elder Scrolls -pelisarjat.

Bethesdan lisäksi kauppaan kuuluvat mm. id Software, ZeniMax Online Studios, Arkane Studios, MachineGames, Tango Gameworks, Alpha Dog ja Roundhouse Studios.

Bethesdan tulevista peleistä yksinoikeudella Playstation 5 -konsolille tulevat ilmestymään Deathloop ja Ghostwire: Tokyo. Jatkossa firman pelejä aiotaan julkaista PC:lle ja Xboxille, sekä muille konsoleille tilanteen mukaan.

Microsoftin uudet Xbox Series X ja Xbox Series S -konsolit ilmestyvät marraskuun 10. päivä.

Kommentoi