Amazon kehittämässä omaa pelien streamauspalvelua Kommentit pois päältä artikkelissa Amazon kehittämässä omaa pelien streamauspalvelua

on kehittämässä omaa pilvipelaamispalvelua. Alustavien tietojen mukaan Googlen Project ja Microsoftin Project xCloudin kaltainen palvelu lanseerattaisiin aikaisintaan vuonna 2020. Muiden palveluiden tapaan Amazonin palvelu mahdollistaa laitevaatimuksiltaan korkeiden pelien pelaamisen esimerkiksi kännyköille, tableteilla, älytelkkareilla sekä kannettavilla.

on parhaillaan neuvottelemassa julkaisijoiden kanssa palveluun tulevista peleistä.

Kommentoi

Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Video -palvelussa heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Video -palvelussa heinäkuussa

James May: Our Man in Italy

Amazon on listannut leffat ja sarjat joita tullaan näkemään Prime Video -palvelussa heinäkuun aikana. Mukana on mm. Chris Prattin tähdittämä toimintatrilleri The Terminal List, Top Gear -sarjasta tutun James Mayn seikkailu saapasmaassa sekä draamakomedia Don’t Make Me Go.

1.7.2022

Jack Carrin bestseller-romaaniin perustuvassa The Terminal List -sarjassa seurataan James Reeceä (Chris Pratt), jonka Navy SEAL -ryhmä joutuu väijytetyksi tärkeän salatehtävän aikana. Reece palaa perheensä luo syyllisyyttä potevana ja hatarin muistikuvin siitä, mitä on tapahtunut. Kun tapauksesta alkaa paljastua uutta tietoa, Reece pääsee kärryille häntä vastaan toimivista pimeistä voimista, jotka uhkaavat paitsi hänen itsensä, myös hänen rakkaimpiensa henkeä.

Chris Prattin lisäksi sarjassa nähdään muun muassa Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole ja Alexis Louder.

James May: Our Man in Italy

15.7.2022

James Mayn uudella kaudella matkataan Italiaan. Matka taittuu koko maan pituudelta ja leveydeltä Sisilian auringonpaisteesta aina Alppien lumisille huipuille. Italia onkin Mayn yksi suosikkimaista eikä syyttä, sillä se on täynnä tyyliä, kauniita autoja, Nutellaa sekä kulttuuria yli kahdelta vuosituhannelta. Samalla se on täynnä ristiriitaisuuksia: yhtäältä se on edelläkävijä niin tieteessä, muodissa kuin tekniikassakin, mutta toisaalta mureneva infrastruktuuri, korruptio ja silmiinpistävän suuri julkinen velka saavat maan näyttämään paperilla kuin se olisi epäonnistumisen partaalla. ”Se muistuttaa minua Garibaldi-keksistä”, James kertoo. ”Sen ei pitäisi toimia, mutta silti se onnistuu olemaan suurenmoinen.” Ulkopuolisten näkökulmasta italialainen elämäntyyli voi herättää hämmennystä. Työ ei mene koskaan perheen tarpeiden ohi eikä hyvän viinin kanssa pidetä kiirettä. Mutta onko tämä totuus vai vain vanhentunut, romantisoitu stereotypia? Jamesin tehtävänä onkin löytää 2000-luvun Italia ja selvittää, mitä todella tarkoittaa olla italialainen.

Don’t Make Me Go

15.7.2022

Kun yksinhuoltajaisä Max (John Cho) kuulee parantumattomasta sairaudestaan, hän päättää panostaa jäljellä olevan aikansa teini-ikäisen tyttärensä Wallyn (Mia Isaac) tukemiseen. Ajo-opetusta antaessaan Max saa vakuutettua Wallyn lähtemään kanssaan roadtripille Kaliforniasta New Orleansiin. Määränpäänä on Maxin yliopiston 20. jälleennäkemistilaisuus, jossa hän salaa toivoo tapaavansa myös Wallyn äidin, joka jätti heidät kauan sitten. Tunteellisen matkan siivittämä omaperäinen Don’t Make Me Go kuvaa isän ja tyttären katkeamatonta sidettä sukupolvien välisen kuilun molemmilta puolilta sydämellisellä huumorilla höystettynä.

Anything’s Possible

22.7.2022

Billy Porterin ohjaama ja Ximena Garcia Lecuonan käsikirjoittama Anything’s Possible on ihastuttavan moderni tarina Z-sukupolven aikuistumisesta. Elokuvassa seurataan itsevarman transtytön Kelsan lukiovuotta, jonka aikana hänen luokkatoverinsa Khalin ihastuu häneen ja kerää rohkeuttaan pyytääkseen häntä ulos mahdollisesta draamasta huolimatta. Se, mitä tapahtuu on nuorten välinen tulinen romanssi täynnä rakkauden iloa, hellyyttä mutta myös tuskaa.

29.7.2022

Kulkiessaan tavanomaista jakelureittiään Halloweenin jälkeisenä aamuna vuonna 1988 neljä lehiten jakelijaa, Erin, Mac, Tiffany ja KJ, päätyvät taistelevien aikamatkustajien ristituleen. Hetki muuttaa heidän elämänsä pysyvästi: tulevaisuuteen joutuneiden tyttöjen on keksittävä keino palata takaisin menneisyyteen. Tulevaisuudessa heidän on kohdattava aikuiset versiot itsestään, joiden elämät ovat kaikkea muuta, kuin he menneisyydessä olivat kuvitelleet. Samalla militantti aikamatkustajaryhmä Old Watch on heidän kannoillaan. Ryhmä on kieltänyt aikamatkustuksen pysyäkseen itse kiinni vallan kahvassa. Selviytyäkseen tyttöjen on voitettava erimielisyytensä ja opittava luottamaan toisiinsa mutta myös itseensä. perustuu Brian K. Vaughanin kirjoittamiin ja Cliff Chiangin kuvittamiin suosittuihin graafisiin romaaneihin. Sarjan pääosia tähdittävät Camryn Jones (Tiffany Quilki), Riley Lai Nelet (Erin Tieng), Sofia Rosinsky (Mac Coyle) ja Fina Strazza (KJ Brandman). Lisäksi sarjassa näyttelevät Ali Wong, Nate Corddry ja Adina Porter.

Muita Prime Videoon heinäkuussa saapuvia sarjoja ja elokuvia:

The Mummy (2017), 1. heinäkuuta
The Book Of Eli, 3. heinäkuuta
House of Gucci, 4. heinäkuuta
Snakes On A Plane, 10. heinäkuuta
Bruno, 11. heinäkuuta
Child 44, 12. heinäkuuta
Divergent, 18. heinäkuuta
Django Unchained, 27. heinäkuuta

Kommentoi

Tulevasta Forza Motorsport -pelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevasta Forza Motorsport -pelistä saatiin kaksi uutta traileria

Forza Motorsport

Seuraavasta Forza Motorsport -pelistä on saatu ensimmäiset trailerit, jotka voit katsoa alta. Pelin on määrä ilmestyä ensi vuoden keväällä :lle ja Series X sekä S -konsoleille.

Järjestyksessään kahdeksas Forza Motorsport -peli kantaa pelkästään nimeä ilman numeroa 8. Pelisarjalle ominaisesti kyseessä on enemmän simulaatiopohjainen peli verrattuna -henkiseen Forza Horizon -sarjaan.

Peli tukee laatua 60 fps:n ruudunpäivitysnopeudella. Mukana on erittäin realistiset heijastukset, auton hajoamiset sekä vaihtuva päivänvalo. Pelissä pelaajat pääsevät myös hallitsemaan tankkauksia ja renkaiden vaihtoa.

Pelissä on myös täysin uusittu fysiikanmallinnus ja ajoon vaikuttavat nyt myös asiat kuten radan pinnan lämpötila, joka puolestaan vaikuttaa pitoon. Pelissä myös sää voi vaihtua ja renkaista irtoava kumi kasautuu radalle, vaikuttaen ajoon.

Mukana on autoja kuten Audi RS E-Tron GT, Brabham ST62, Chevrolet Corvette Stingray, Koenigsegg Jesko, Porsche 911 GT3, Acura ARX-05 DPi, Audi R8 LMS GT3, Chevrolet Corvette C8 R sekä Mazda 787B.

Forza Motorsport ilmestyy Series X ja S -konsoleille sekä :lle keväällä 2023.

Kommentoi