Amazon lanseerasi oman pilvipelipalvelunsa Lunan Kommentit pois päältä artikkelissa Amazon lanseerasi oman pilvipelipalvelunsa Lunan

Amazon Luna

on lanseerannut oman -pilvipelipalvelunsa. Palvelu on aiemmin kulkenut nimellä .

Pelejä palvelusta tulee löytymään aluksi n. 100 kappaletta ja nimikkeinä ovat mm. Resident Evil 7, Control, Panzer Dragoon, A Plague Tale: Innocence, The Surge 2, Yooka-Laylee, GRID, Abzu sekä Brothers: A Tale of Two Sons. Palvelu hinta tulee olemaan aluksi n. 6 dollaria kuukaudessa.

Palvelun ohella on myös lanseerattu Luna Controller -ohjain, joka yhdistyy suoraan pilveen Cloud Directin avulla, mahdollistaen Bluetooth-yhteyttä nopeamman yhteyden. Ohjaimen hinnaksi on arvioitu 50 dollaria.

Amazon Luna Controller

Luna tulee olemaan myös vahvasti yhdistettinynä Amazonin omistamaan Twitch-striimauspalveluun. Striimaamisen ja pelaamisen välillä vaihtelu onnistuu nopeasti.

Palvelulla ei vielä ole tarkkaa julkaisuajankohtaa, mutta se tulee olemaan saatavilla :lle, :lle, :lle sekä -laitteille. Palvelu saapuu myöhemmin myös -laitteille. Palvelu lanseerataan ensin Yhdysvalloissa, jossa Early Access -ilmoittautuminen on jo alkanut.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin seuraava Snowy Escape -lisäosa sai uuden pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin seuraava Snowy Escape -lisäosa sai uuden pelivideon

The Sims 4: Snowy Escape

Suositun The Sims 4 -pelin seuraava Snowy Escape -laajennus on saanut uuden pelivideon. Laajennuksen myötä pelaajat pääsevät Japanin lumisiin maisemiin.

Lisäosa tuo peliin uuden sijainnin Komorebi -vuoren muodossa. Uusi sijainti tarjoaa mm. kylpylän, kävelyreittejä meditoimiseen sekä toiminnantäyteistä laskettelua tai vuorikiipeilyä.

Sijainti tarjoaa paikat niin omille uusille taloille sekä myös vuokrakohteita, mikäli haluaa vain vierailla. Uusia somisteita lisäosa tuo yhteensä 130 kappaletta. Saatavilla on perinteisiä ja moderneja huonekaluja. Näihin kuuluvat mm. shoji-ovet, tatamimatot sekä paperilyhdyt.

Lisäosa tuo peliin myös elämäntyylit ja näkemykset, joilla voi syventää Simien suhteita ja persoonallisuutta.

The Sims 4: Snowy Escape -lisäosa ilmestyy marraskuun 13. päivä :lle Steamin ja Origin kautta, sekä Xbox One ja Playstation 4 -konsoleille.

Kommentoi

No Man’s Sky saa 4K-laadun ja nopeammat latausajat seuraavan sukupolven konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky saa 4K-laadun ja nopeammat latausajat seuraavan sukupolven konsoleille

No Man's Sky

Hiljattain Origins päivityksen saanut avaruussimulaatio No Man’s Sky on saamassa uudistuksen seuraavan sukupolven Playstation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleiden ilmestyessä.

Marraskuun 10. ja 12. päivä ilmestyvät uudet versiot mahdollistavat 4K-laadun, 60 fps:n ruudunpäivitysnopeuden sekä 5-10 kertaa nopeammat latausajat. Pelin nykyisille konsoliversioille omistavat saavat sen ilmaiseksi uusille konsoleille.

Playstation 5 -konsolilla peli tukee DualSense -ohjaimen haptista ohjausta sekä Pulse 3D teknologiaa. Pelistä tulee löytymään myös ristiinpelaamismahdollisuus.

Luonnollisesti myös pelin grafiikoita tullaan parantamaan uusien konsoleiden myötä. Nämä päivitykset saapuvat myös :lle. Uusilla konsoleilla peli tulee tukemaan myös 32 pelaajan moninpeliä.

No Man’s Sky on parhaillaan saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Peli ilmestyy Xbox Series X ja S -konsoleille marraskuun 10. päivä ja Playstation 5 -konsolille marraskuun 12. päivä.

Kommentoi