Amazonin pelipalvelu Project Tempo myöhästyy ensi vuoteen Kommentit pois päältä artikkelissa Amazonin pelipalvelu Project Tempo myöhästyy ensi vuoteen

Crucible

Amazonin tulevan pilvipelipalvelu julkaisu viivästynee ainakin ensi vuoteen koronaviruksen vuoksi. Palvelun ensimmäisen version piti käynnistyä jo tänä vuonna.

Palvelu kantaa työnimeä ja se tulee kilpailemaan suoraan , ja -palveluiden kanssa. on käyttänyt palvelun kehittelyyn satoja miljoonia dollareita.

Project Tempon lisäksi Amazonilla on oma Lumberyard -pelimoottori, tuleva scifiaiheinen moninpeliräiskintä , sekä MMO-peli . Peli on Amazonin ensimmäinen oma pelisarja ja sitä on ollut työstämässä yrityksen sisäinen pelistudio.

Crucible on joukkuepohjainen ja siinä joukkueet taistelevat selviytymisestä ja alueiden hallinnasta. Muiden pelaajien lisäksi pelaajien täytyy selviytyä planeetan haasteista. Pelin pitäisi ilmestyä toukokuussa.

New World puolestaan on MMO-roolipeli, joka sijoittuu 1600-luvulle ja siinä tarkoitus on asuttaa kuvitteellinen maanosa Atlantin valtamerellä. Pelaajat keräävät materiaaleja, tehdä esineitä ja tietenkin taistella muita pelaajia vastaan. New Word ilmestyy myös toukokuussa.

Kommentoi

Uplay+ on nyt Ubisoft+ – palvelu saapuu Google Stadiaan ja Amazonin Lunaan Kommentit pois päältä artikkelissa Uplay+ on nyt Ubisoft+ – palvelu saapuu Google Stadiaan ja Amazonin Lunaan

Ubisoft+

Ubisoft on nimennyt Uplay+ -tilauspalvelunsa uudelleen Ubisoft+ -palveluksi. Samalla palvelu saapuu osaksi ja Luna -pilvipelipalveluita marraskuun 10. päivä.

PC:llä palvelu pysyy ennallaan ja pelaajat voivat pelata kaikkia yli 100 Ubisoftin peliä. Stadia ja Luna -palveluiden avulla näistä peleistä pääsee nauttimaan missä tahansa. PC:n ja pilvipelipalveluiden välillä toimii myös ristiineteneminen.

Ubisoft+ käynnistyy beta-versiona marraskuun 10. päivä kaikille nykyisille UPlay+ -tilaajille. Hintaa palvelulle kertyy 14,99 euroa kuukaudessa.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 -pelin julkaisu viivästyy joulukuulle Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -pelin julkaisu viivästyy joulukuulle

Cyberpunk 2077 Keanu Reeves

Jo useampaan otteeseen myöhästynyttä Cyberpunk 2077 -peliä joudutaan odottamaan vielä hieman pidempään. Peli ilmestyy nyt joulukuun 10. päivä.

Alunperin pelin oli määrä ilmestyä huhtikuussa, mutta sitä viivästettiin syyskuulle. Sittemmin pelin julkaisu siirrettiin marraskuulle, mutta sitä joudutaan nyt odottamaan 21 päivää enemmän. Syyksi viivästymiselle on monille eri alustoille toimittamisesta johtuvat haasteet.

Vain kuukausi sitten pelin kehittäjä CD Projekt Red myönsi että työntekijät paiskivat töitä pelin parissa kuusi päivää viikossa julkaisupäivään asti. Se myös vakuutteli aiemmin, että pelin julkaisua ei tulla enää viivästyttämään.

Cyberpunk 2077 ilmestyy joulukuun 10. päivä Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series ja Xbox One -konsoleille, PC:lle Epic Games Store ja GOG -kauppapaikkojen kautta sekä -pelipalveluun.

Kommentoi