Amazonin pelipalvelu Project Tempo myöhästyy ensi vuoteen Kommentit pois päältä artikkelissa Amazonin pelipalvelu Project Tempo myöhästyy ensi vuoteen

Crucible

Amazonin tulevan pilvipelipalvelu julkaisu viivästynee ainakin ensi vuoteen koronaviruksen vuoksi. Palvelun ensimmäisen version piti käynnistyä jo tänä vuonna.

Palvelu kantaa työnimeä ja se tulee kilpailemaan suoraan Google Stadia, ja GeForce NOW -palveluiden kanssa. on käyttänyt palvelun kehittelyyn satoja miljoonia dollareita.

Project Tempon lisäksi Amazonilla on oma Lumberyard -pelimoottori, tuleva scifiaiheinen moninpeliräiskintä Crucible, sekä -peli New World. Peli on Amazonin ensimmäinen oma pelisarja ja sitä on ollut työstämässä yrityksen sisäinen pelistudio.

on joukkuepohjainen ja siinä joukkueet taistelevat selviytymisestä ja alueiden hallinnasta. Muiden pelaajien lisäksi pelaajien täytyy selviytyä planeetan haasteista. Pelin pitäisi ilmestyä toukokuussa.

puolestaan on -roolipeli, joka sijoittuu 1600-luvulle ja siinä tarkoitus on asuttaa kuvitteellinen maanosa Atlantin valtamerellä. Pelaajat keräävät materiaaleja, tehdä esineitä ja tietenkin taistella muita pelaajia vastaan. New Word ilmestyy myös toukokuussa.

Kommentoi

Assassin’s Creed Valhalla sai uuden ilmaisen pelimuodon Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Valhalla sai uuden ilmaisen pelimuodon

Assassin's Creed Valhalla

Toimintaseikkailua, roolipelaamista ja aarteenetsintää toisiinsa yhdistävä Assassin’s Creed Valhalla on laajentunut uudella ilmaiseksi ladattavalla lisäosalla. Forgotten Saga -pelimuoto vie pelaajansa Nifelheimiin, viikinkitarinoiden kuolleiden valtakuntaan, jossa pelaajaa odottaa roguelite-pelityylin seikkailu. Se huipentuu itsensä Hel-jumalattaren kohtaamiseen.

Kuten roguelite-pelityyliin kuuluu, matka on tehtävä kuolematta eli yhdellä yrityksellä. Pelihahmon kuoleman myötä seikkailu alkaa uudestaan aloitusalueelta. Tämä onkin osa roguelite-pelien viehätystä, sillä jokainen pelikerta avaa pelimaailmaa ja sen salaisuuksia yhä enemmän. Näin tulevat pelikerrat helpottuvat, kun yllätyksiin ja haasteisiin osaa varautua aiempien pelikertojen perusteella.

Nifelheim on täynnä haarautuvia reittejä, jotka tekevät manalassa matkaamisen arvaamattomaksi ja vaaralliseksi. Polun valitsemisen jälkeen taakse jäänyt silta luhistuu eikä paluuta aiempaan voi tehdä. Nifelheimissa on kuitenkin muitakin kuin pelkkiä vihollisia, kuten aseita, riimuja ja erikoiskykyjä myyviä kauppiaita. Näille onkin hyvä kiikuttaa matkan varrella noukittuja kolikoita, joiden avulla voidaan tehostaa Odin-jumalan voimia. Osa näistä on kuitenkin vihollisten vartioimia tai vaativat jonkinlaisen tehtävän suorittamista. Myös aseita löytyy matkan varrelta, mutta uuden aseen poimiminen tuhoaa automaattisesti aiemman aseen.

Kuoleman myötä pelaajahahmo palaa eloon Forgotten Sagan keskusalueella, jossa voi myös vaihtaa ja kohentaa varusteita. Muutaman kuoleman jälkeen Odin tulee kohtaamaan myös muita asgardilaisia, jotka eivät ole ilahtuneita Odinin sodanjulkistuksesta.

Forgotten Saga on aloitettavissa niillä hahmoilla, jotka ovat saavuttaneet Asgardin itse Assassin’s Creed Valhallan tarinassa.

Assassin’s Creed Valhalla on saatavilla 5, PlayStation 4 Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta PC:llä. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Stadia -pelipalveluista.

Kommentoi

Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Video -palvelussa heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Video -palvelussa heinäkuussa

James May: Our Man in Italy

Amazon on listannut ja sarjat joita tullaan näkemään Prime Video -palvelussa heinäkuun aikana. Mukana on mm. Chris Prattin tähdittämä toimintatrilleri The Terminal List, Top Gear -sarjasta tutun James Mayn seikkailu saapasmaassa sekä draamakomedia Don’t Make Me Go.

The Terminal List

1.7.2022

Jack Carrin bestseller-romaaniin perustuvassa The Terminal List -sarjassa seurataan James Reeceä (Chris Pratt), jonka Navy SEAL -ryhmä joutuu väijytetyksi tärkeän salatehtävän aikana. Reece palaa perheensä luo syyllisyyttä potevana ja hatarin muistikuvin siitä, mitä on tapahtunut. Kun tapauksesta alkaa paljastua uutta tietoa, Reece pääsee kärryille häntä vastaan toimivista pimeistä voimista, jotka uhkaavat paitsi hänen itsensä, myös hänen rakkaimpiensa henkeä.

Chris Prattin lisäksi sarjassa nähdään muun muassa Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole ja Alexis Louder.

James May: Our Man in Italy

15.7.2022

James Mayn uudella kaudella matkataan Italiaan. Matka taittuu koko maan pituudelta ja leveydeltä Sisilian auringonpaisteesta aina Alppien lumisille huipuille. Italia onkin Mayn yksi suosikkimaista eikä syyttä, sillä se on täynnä tyyliä, kauniita autoja, Nutellaa sekä kulttuuria yli kahdelta vuosituhannelta. Samalla se on täynnä ristiriitaisuuksia: yhtäältä se on edelläkävijä niin tieteessä, muodissa kuin tekniikassakin, mutta toisaalta mureneva infrastruktuuri, korruptio ja silmiinpistävän suuri julkinen velka saavat maan näyttämään paperilla kuin se olisi epäonnistumisen partaalla. ”Se muistuttaa minua Garibaldi-keksistä”, James kertoo. ”Sen ei pitäisi toimia, mutta silti se onnistuu olemaan suurenmoinen.” Ulkopuolisten näkökulmasta italialainen elämäntyyli voi herättää hämmennystä. Työ ei mene koskaan perheen tarpeiden ohi eikä hyvän viinin kanssa pidetä kiirettä. Mutta onko tämä totuus vai vain vanhentunut, romantisoitu stereotypia? Jamesin tehtävänä onkin löytää 2000-luvun Italia ja selvittää, mitä todella tarkoittaa olla italialainen.

Don’t Make Me Go

15.7.2022

Kun yksinhuoltajaisä Max (John Cho) kuulee parantumattomasta sairaudestaan, hän päättää panostaa jäljellä olevan aikansa teini-ikäisen tyttärensä Wallyn (Mia Isaac) tukemiseen. Ajo-opetusta antaessaan Max saa vakuutettua Wallyn lähtemään kanssaan roadtripille Kaliforniasta New Orleansiin. Määränpäänä on Maxin yliopiston 20. jälleennäkemistilaisuus, jossa hän salaa toivoo tapaavansa myös Wallyn äidin, joka jätti heidät kauan sitten. Tunteellisen matkan siivittämä omaperäinen Don’t Make Me Go kuvaa isän ja tyttären katkeamatonta sidettä sukupolvien välisen kuilun molemmilta puolilta sydämellisellä huumorilla höystettynä.

Anything’s Possible

22.7.2022

Billy Porterin ohjaama ja Ximena Garcia Lecuonan käsikirjoittama Anything’s Possible on ihastuttavan moderni tarina Z-sukupolven aikuistumisesta. Elokuvassa seurataan itsevarman transtytön Kelsan lukiovuotta, jonka aikana hänen luokkatoverinsa Khalin ihastuu häneen ja kerää rohkeuttaan pyytääkseen häntä ulos mahdollisesta draamasta huolimatta. Se, mitä tapahtuu on nuorten välinen tulinen romanssi täynnä rakkauden iloa, hellyyttä mutta myös tuskaa.

29.7.2022

Kulkiessaan tavanomaista jakelureittiään Halloweenin jälkeisenä aamuna vuonna 1988 neljä lehiten jakelijaa, Erin, Mac, Tiffany ja KJ, päätyvät taistelevien aikamatkustajien ristituleen. Hetki muuttaa heidän elämänsä pysyvästi: tulevaisuuteen joutuneiden tyttöjen on keksittävä keino palata takaisin menneisyyteen. Tulevaisuudessa heidän on kohdattava aikuiset versiot itsestään, joiden elämät ovat kaikkea muuta, kuin he menneisyydessä olivat kuvitelleet. Samalla militantti aikamatkustajaryhmä Old Watch on heidän kannoillaan. Ryhmä on kieltänyt aikamatkustuksen pysyäkseen itse kiinni vallan kahvassa. Selviytyäkseen tyttöjen on voitettava erimielisyytensä ja opittava luottamaan toisiinsa mutta myös itseensä. Paper Girls perustuu Brian K. Vaughanin kirjoittamiin ja Cliff Chiangin kuvittamiin suosittuihin graafisiin romaaneihin. Sarjan pääosia tähdittävät Camryn Jones (Tiffany Quilki), Riley Lai Nelet (Erin Tieng), Sofia Rosinsky ( Coyle) ja Fina Strazza (KJ Brandman). Lisäksi sarjassa näyttelevät Ali Wong, Nate Corddry ja Adina Porter.

Muita Prime Videoon heinäkuussa saapuvia sarjoja ja elokuvia:

The Mummy (2017), 1. heinäkuuta
The Book Of Eli, 3. heinäkuuta
House of Gucci, 4. heinäkuuta
Snakes On A Plane, 10. heinäkuuta
Bruno, 11. heinäkuuta
Child 44, 12. heinäkuuta
Divergent, 18. heinäkuuta
Unchained, 27. heinäkuuta

Kommentoi