Amazonin ilmaispelattava Crucible -räiskintä ilmestyy toukokuun 20. päivä Kommentit pois päältä artikkelissa Amazonin ilmaispelattava Crucible -räiskintä ilmestyy toukokuun 20. päivä

Crucible

Amazon Gamesin tuleva ilmaispelattava moninpeliräiskintä on vihdoin saanut julkaisuajankohdan – peliä päästään kokeilemaan toukokuun 20. päivä.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo maaliskuussa, mutta se viivästyi monen muun pelin tapaan koronaviruksen takia. Pelin taustalla on Seattlessa sijaitseva , jota johtaa Westwood Studiosin perustaja Louis Castle.

Crucible on joukkuepohjainen ja siinä joukkueet taistelevat selviytymisestä ja alueiden hallinnasta. Muiden pelaajien lisäksi pelaajien täytyy selviytyä planeetan haasteista.

Pelattavia hahmoja on yhteensä 10 ja jokaisella on ominaiset aseet ja taidot. Pelitiloja on kolme: Heart of the Hives, jossa neljän joukkueissa pelaajat taistelevat kentälle ilmestyviä loppuvastuksia vastaan, Harvester Command, jossa kaksi kahdeksan pelaajan joukkuetta valtaavat ja hallitsevat harvestereita ja Alpha Huters, jossa kahdeksan kahden pelaajan joukkuetta taistelevat toisiaan vastaan.

Crucible ei ole Amazonin ainoa peliprojekti. Tulossa on myös MMO nimeltään New World ja oma pilvipelipalvelu nimeltään Project Tempo.

Crucible ilmestyy :lle -palvelun kautta toukokuun 20. päivä.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.