AMD mullistaa markkinaosuuksia uusilla Ryzen -suorittimilla Kommentit pois päältä artikkelissa AMD mullistaa markkinaosuuksia uusilla Ryzen -suorittimilla 141

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, on aloittanut vahvasti uusien Ryzen 3000 -suorittimien myynnin. Valmistajien markkinaosuudet ovat kääntyneet päälaelleen vain yhdessä kuukaudessa.

AMD toi myyntiin kolmannen sukupolven Ryzen 3000 -sarjan suorittimensa heinäkuussa. Uudet suorittimet perustuvat ensimmäistä kertaa seitsemän nanometrin tuotantoprosessiin, joka tuo monia hyötyjä tietokoneharrastajille. Nyt AMD tarjoaa entistä enemmän ja tehokkaampia prosessoriytimiä erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Uuden Zen 2 -arkkitehtuurin ja seitsemän nanometrin tuotantoprosessin avulla AMD tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn hyötyohjelmissa sekä erittäin kilpailukykyisen suorituskyvyn peleissä. Uuteen Ryzen-suorittimeen päivittäessä kannattaa myös huomioida kokoonpanon muistit, koska Zen 2 -arkkitehtuuri hyötyy entistä enemmän korkeammista muistien kellotaajuuksista sekä alhaisemmista latensseista.

”Aiemmin suoritinmyyntimme on nojannut voimakkaasti Intelin suuntaan. Noin 80 prosenttia suoritinmyynnistämme on aiemmin ollut Intelin hallussa ja loput 20 prosenttia on mennyt AMD:lle. Nyt tilanne on kääntynyt päälaelleen vain yhdessä kuukaudessa!”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”AMD on selvästi onnistunut uusien Ryzen 3000 -suorittimien julkaisussa, sillä samansuuntaisia myyntilukuja olemme saaneet myös emoyhtiöltämme Saksasta. AMD:llä on nyt selvä etumatka Inteliin niin myyntimäärissä kuin teknisestikin ja onkin mielenkiintoista nähdä miten suoritinmarkkinat kehittyvät tulevana syksynä.”

AMD Ryzen 3000 -tuotteet

Jimm’s PC-Storella on myynnissä kattava valikoima AMD Ryzen 3000 -tuotteita. Näihin lukeutuvat pelkkien suorittimien ja niiden tarvikkeiden lisäksi kokonaisvaltaiset päivityspaketit ja Jimm’s-tietokoneiden uudet mallit. Koko Ryzen 3000 -tuotevalikoiman löydät täältä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Hikoaako takamus? – Noblechairs Black Edition tarjoaa ratkaisun Kommentit pois päältä artikkelissa Hikoaako takamus? – Noblechairs Black Edition tarjoaa ratkaisun 92

Noblechairs

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, on tuonut myyntiin hengittävät ja hiostamattomat noblechairs Black Edition -pelituolit.

”Noblechairs Black Edition on menestykkään noblechairs-malliston kruununjalokivi”, kommentoi Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Noblechairs on onnistunut määrittämään huipputason pelituolien pelikentän uusiksi yli puolella miljoonalla myydyllä tuolillaan.”

Noblechairs Black Edition -pelituolien myötä ICON-, EPIC- ja HERO-mallistot päivittyvät sekä visuaalisen ilmeensä että materiaaliensa puolesta. Ainutlaatuinen verhoilu on uuden sukupolven hengittävää istuinmateriaalia. Tämä Saksassa kehitetty hybridimateriaali koostuu nerokkaasta vinyylin ja polyuretaanin sekoituksesta, jossa yhdistyy molempien parhaimmat puolet. Tuloksena on ensiluokkaisen pehmeä pintamateriaali, joka on samalla erittäin kestävä. Myös pelituolien ensiluokkainen ilme on saanut päivityksen käsinojien parannellulla muotoilulla ja säätövipujen teräksisillä kahvoilla.

Innovatiiivinen keinonahka tarjoaa täydellisen istuinmukavuuden ja parannetun kestävyyden. Verhoilussa käytetään pelkästään liuotinvapaita raaka-aineita sekä korkealuokkaisia, vesiliukoisia PU-yhdisteitä ja pintakäsittelyaineita. Valmistusprosessissa tapahtuvan, vallankumouksellisen kemiallisen reaktion ansiosta materiaalin sisään syntyy mikrohuokosia, jotka päästävät lävitseen sekä ilmaa että vesihöyryä. Tämän ansiosta istuinmukavuus pitkällä aikavälillä on täysin omaa luokkaansa. Pinta on suunniteltu tarttumattomaksi ja miellyttävän tuntuiseksi riippumatta siitä, miten pitkään tuolilla istuu. Lisäksi pinta on ensiluokkaisen kestävä, joten se näyttää hyvältä vielä vuosienkin käytön jälkeen. Verhoilu on repäisyluja ja kestää myös kovaa hankausta. Lisäksi se on erittäin helppo pitää puhtaana.

Noblechairs Black Edition -pelituolit ovat väritykseltään täysin mustia ja istuinosien kaikki pinnat, selkänoja mukaan lukien, on verhoiltu huippulaadukkaalla ja kestävällä keinonahalla. Saksassa kehitetty ja valmistettu keinonahkalaatu on erityisen pehmeää. Mikrohuokoinen rakenne maksimoi ilmankierron, joten hengittävän ja pehmeän keinonahan ja huokoisen kylmävaahtomuovipehmusteiden yhdistelmä mahdollistaa ainutlaatuisen istuinmukavuuden myös pitkien pelisessioiden ajaksi.

Korkealuokkaisten valmistusmateriaalien ja huolellisen muotoilun ansiosta noblechairs-pelituolit tekevät istumisesta miellyttävää ja tervettä. Samalla pelituolit myös tuovat silmäniloa upealla muotoilullaan. Urheiluautojen istuimista innoituksensa saaneet noblechairs-pelituolit korostavat hyvää ergonomiaa, oikeanlaista istuma-asentoa, huippulaadukkaita materiaaleja ja eleganttia näyttävyyttä. Kaikkien tuolien selkäosat tukevat hyvin istumista ja ovat samalla tyylikkäitä. Nelisuuntaisesti säädettävät käsinojat takaavat aina sopivan tuen. Istuinosien kestävät pehmusteet tukevat vartaloa erinomaisesti.

Noblechairs-pelituolit eivät ole pelkästään pelaajien suosiossa, vaan niitä käyttävät myös muut paljon istumatyötä tekevät, jotka arvostavat työtuolin ensiluokkaista mukavuutta ja ergonomiaa.

Voit tutustua Black Edition -pelituoleihin täältä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi