Amnesia: A Machine For Pigs ja Kingdom: New Lands ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Amnesia: A Machine For Pigs ja Kingdom: New Lands ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Kingdom: New Lands

on jälleen viikottaiseen tapaan paljastanut seuraavat ilmaispelinsä. Tällä kertaa vuorossa ovat kauhupeli sekä selviytymistä, seikkailua ja tukikohdan rakentamista yhdistelevä .

Amnesia: A Machine For Pigs

Alunperin vuonna 2013 ilmestynyt Amnesia: A Machine For Pigs on Frictional Gamesin ensimmäisen persoonan kauhupeli. Peli kuuluu samaan peliuniversumiin kuin pari vuotta aiemmin ilmestynyt -peli. Frictional on myös julkaisemassa ensi viikolla uutta -peliä. Voit ladata pelin täysin ilmaiseksi Epic Games Storesta.

Kingdom: New Lands

Kingdom: New Lands on puolestaan alunperin vuonna 2015 ilmestyneen pelin uusittu versio. Pelissä sinun täytyy rakentaa tukikohta ja puolustaa sitä öisin metsän pahoja olentoja vastaan. Peli yhdistelee nerokkaasti selviytymistä, seikkailua ja tukikohdan rakentamista. Voit ladata pelin täysin ilmaiseksi Epic Games Storesta.

Kommentoi

Europa Universalis II ladattavissa ilmaiseksi GOGista Kommentit pois päältä artikkelissa Europa Universalis II ladattavissa ilmaiseksi GOGista

Europa Universalis II

Suurstrategiapeli Europa Universalis II on nyt ladattavissa ilmaiseksi GOG -kauppapaikalta.

Vuonna 2001 ilmestyneessä pelissä tehtävänäsi on päästä hallitsemaan maailmaa synkältä keskiajalta vuodesta 1419 aina Napoleonin aikakaudelle 1820 vuoteen.

Voit hallita maan sisäisiä ja ulkoisia poliittisia suhteita, uskontoja, sekä lähettää tutkimusmatkailijoita löytämään uutta maailmaa. Voi lähettää kaapparilaivat merille, palkkamurhaajat puolustamaan maatasi sekä lähetyssaarnaajat levittämään uskontoasi.

Europa Universalis II on ladattavissa ilmaiseksi GOG -kauppapaikalta :lle aina lokakuun 24. päivään asti.

Kommentoi

Football Manager 2021 ilmestyy marraskuussa – näin peli uudistuu Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2021 ilmestyy marraskuussa – näin peli uudistuu

Football Manager 2021

Sports Interactive ja Sega ovat ilmoittaneet tuleva Football Manager 2021 uudet ominaisuudet. Peli ilmestyy marraskuun 24. päivä ja Steam -palveluiden kautta.

Pelaajilla tulee olemaan uudessa pelissä enemmän mahdollisuuksia joukkueen hallitsemiseen kentällä ja sen ulkopuolella. Tämän mahdollistavat uudet pelimekaniikat, tarkemmat analyysit sekä lisätiedot ja lisäresurssit.

Pelaajien kanssa on enemmän vuorovaikutusmahdollisuuksia, mikä tekee pelistä entistä realistisemman. Pelipäivään tehdyt visuaaliset parannukset ja kuulutusten parannukset tekevät kokemuksesta entistä todentuntuisemman. Myös uusien pelaajien värväämiseen on tuotu uusia mahdollisuuksia ja kauden lopulla voi juhlistaa onnistumisia.

Kaikki uudet ominaisuudet voi lukea pelin viralliselta sivulta.

Football Manager 2021 ilmestyy marraskuun 24. päivä Epic Games Store ja Steam -palveluiden kautta :lle ja OSX:lle.

Kommentoi