Animekauhua ja söpöä rogueliteä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Animekauhua ja söpöä rogueliteä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Lost Castle

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta peliä: kauhuroolipeliä sekä rogueliteä .

Doki Doki Literature Club Plus!

Doki Doki Literature Club Plus! saattaa ensisilmäyksellä vaikuttaa tavalliselta lukioaikojen romanssi visuaaliselta romaanilta. Liityt kirjallisuuskerhoon ja tapaat värikkään tyttöjen joukon, joilla on ainutlaatuiset persoonallisuudet ja kirjalliset mieltymykset. Runoja jaetaan, ystävyyssuhteet kukoistavat ja sydämet lepattavat.

Tämä näennäisen viaton ulkokuori peittää alleen häiritsevän psykologisen kauhun käänteen, joka saa sinut kyseenalaistamaan itse todellisuuden. Valmistaudu epämiellyttäviin virheisiin, meta-narratiiviseen manipulointiin ja teemoihin, jotka tutkivat masennusta, itsemurhaa ja itsetuhoisuutta. Muista, että Doki Doki Literature Club Plus! ei sovellu heikkohermoisille. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Lost Castle

Lost Castle puolestaan heittää sinut viehättävään, mutta haastavaan beat-'em-up-seikkailuun. Tutki satunnaisesti luotuja luolia, jotka ovat täynnä hurmaavia mutta tappavia vihollisia ja omalaatuisia pomovastuksia.

Kerää uusia voimia, aseita ja kykyjä ja liity jopa kolmen ystävän kanssa kaaottiseen seikkailuun. Ole kuitenkin varuillasi, sillä ”söpöt” grafiikat voivat pettää. Jokainen kierros linnassa on ainutlaatuinen ja vaatii nopeat refleksit ja strategista ajattelua selviytyäkseen. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.