Anno 1800 -strategiapelin neljäs kausi on alkanut Kommentit pois päältä artikkelissa Anno 1800 -strategiapelin neljäs kausi on alkanut

Anno 1800

on julkaissut Anno 1800 -strategiapelille neljännen kausipassin, joka tuo mukanaan lisää pelattavaa.

Uusi pelikausi sisältää kolme ladattavaa lisäosaa, jotka julkaistaan vuoden 2022 aikana. Näistä jokainen laajentaa peliä omalla osa-alueellaan ja tuo pelaajien käyttöön sekä uusia rakennuksia ja yksiköitä että uudenlaisia mahdollisuuksia ja lisää tekemistä oman kansankuntansa kasvattamiseen.

Ensimmäisenä on vuorossa Seeds of Change, joka tuo käyttöön vaihtoehtoisia tapoja maanviljelyyn ja mahdollistaa maatilojen kartanoiden rakentamisen. Entistä monipuolisempi maanviljely mahdollistaa uudenlaisen sadon tuottamisen ja näin uusien tuotteiden tuomisen markkinoille. Lisäksi lisäosa tuo uudenlaisia koristeita rakennettavaksi. Seeds of Change aloittaa neljännen pelikauden 12. huhtikuuta uuden kausikortin myötä.
Kesällä julkaistava Empire of the Skies laajentaa Anno 1800 -pelin imperiumia yläilmoihin. Lisäosa tuo mukanaan postin ja tuotteiden ilmakuljetukset sekä valtion ilmavoimat taisteluineen. Myös ilmailuun liittyvät rakennukset ja muut tekijät tuodaan peliin lisäosan myötä.

Neljännen pelikauden kolmas ja viimeinen osa julkaistaan vuoden loppupuolella. Tällöin on vuorossa New World Rising -lisäosa, joka kasvattaa kansakunnan asukasmäärää ja lisää uuteen maailmaan enemmän saaria. Tarkemmat lisätiedot ja pelilaajennuksen julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Uuden kausikortin myötä Anno 1800 -peli tulee myyntiin kahtena uudenlaisena versiona. Pelin Complete Edition Year 4 -versio sisältää peruspelin sekä sen Deluxe-paketin ja pelin kaikki neljä kausikorttia lisäosineen. Gold Edition Year 4 -painos sisältää peruspelin, Deluxe-paketin ja neljännen pelikauden kausikortin.

Anno 1800 on monipuolinen ja yksityiskohtainen strategiapeli, jossa pelaaja keskittyy suunnittelemaan ja rakentamaan omaa valtakuntaansa rakennuksista infrastruktuuriin avoimessa pelimaailmassa. Erilaiset tontit, rakennelmat ja katuverkostot ovat pelaajan suunniteltavissa. Näiden lisäksi diplomatia, tutkimusmatkat, kaupankäynti ja jopa mahdollinen sodankäynti ovat pelaajien päätettävissä. Yksinpelin lisäksi Anno 1800 sisältää pelisarjan klassisen moninpelitilan.

Anno 1800- ja Anno 1800: Complete Edition -pelit sekä kausikortit ovat saatavilla digitaalisesti Store- ja Epic Games -kauppapaikoista :lle.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös OSX:llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta NBA 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä NBA 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

NBA 2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi