Arrowhead: ”Haluamme olla seuraava Blizzard tai FromSoftware” Kommentit pois päältä artikkelissa Arrowhead: ”Haluamme olla seuraava Blizzard tai FromSoftware”

Johtoportaan muutoksen ja :n valtavan myyntimenestyksen jälkeen peliyhtiön tavoitteet ovat korkealla. Yhtiön kehittäjät haluavat viedä studion aivan uudelle tasolle ja nousta inspiroivien pelijättien, World of Warcraftista ja Dark Soulsista tunnettujen Blizzardin ja FromSoftwaren, rinnalle.

”Olemme ylpeitä siitä, että olemme itsenäinen studio”, sanoo Arrowheadin entinen toimitusjohtaja ja nykyinen luova johtaja Johan Pilestedt. ”Emme suunnittele tulevaisuutta myynnin kautta. Haluan nähdä, kuinka korkealle pystymme lentämään. Shamsin tulo mukaan tiimiin antaa meille hyvät mahdollisuudet saavuttaa tavoitteemme ja nousta seuraavaksi FromSoftwareksi tai Blizzardiksi.”

Shams Jorjani, Arrowheadin uusi toimitusjohtaja, jatkaa: ”Studion tavoitteena on tehdä todella hienoja yhteistyöpelejä. Haluamme tehdä Arrowheadista lippulaivastudion, josta ihmiset jotka haluavat tehdä tällaisia pelejä, sanovat: 'Haluan töihin Arrowheadille.' Kun olimme nuoria, haaveilimme töistä Blizzardilla. Se oli yksi unelmatyöpaikoista. Uskon, että Arrowheadilla on potentiaalia olla samanlainen.”
Helldivers 2, Arrowhead

Arrowheadin kasvaminen on väistämätöntä, sillä Helldivers 2 myi 12 miljoonaa kappaletta 12 viikossa ja nousi kaikkien aikojen nopeimmin myydyksi PlayStation-peliksi. Pilestedt ja Jorjani kuitenkin vakuuttavat, että Arrowhead haluaa keskittyä ”hallittuun kasvuun” eikä suunnittele listautumista pörssiin.

”Meillä on hyvät mahdollisuudet saavuttaa tavoitteemme ja nousta seuraavaksi FromSoftwareksi tai Blizzardiksi,” Pilestedt sanoo. ”Emme pyöritä liiketoimintaa rahallisen voiton takia. Ainoa syymme on halu tehdä upeita pelejä.”

Helldivers 2:n menestyksen myötä Arrowhead on joutunut käsittelemään myös suurta määrää negatiivista palautetta pelin jatkuvaa kehitystä tehdessään. Tämän vuoksi studio aikoo jatkossa käyttää enemmän aikaa päivitysten hiomiseen, jotta ne saataisiin varmasti toimimaan oikein.

Helldivers 2, Arrowhead

”Suurin ero nyt, mikä on kauhistuttavaa, on uhkausten ja töykeän käytöksen määrä, jota studiossa työskentelevät ihmiset saavat osakseen yhteisön todella paskamaisilta henkilöiltä”, Arrowheadin luova johtaja Johan Pilestedt kertoo GamesIndustry.bizille. ”Tämä on uutta, minkä kanssa meidän on opittava pärjäämään.”

Pelin julkaisua varjostivat merkittävät serveriongelmat, jotka tekivät pelaamisen mahdottomaksi monelle. Vaikka ongelmat saatiin pääosin ratkaistua, on Arrowhead joutunut kuulemaan valituksia kaikesta aseen tasapainosta, aina Premium Warbondijen vähäisiin vaikutuksiin.

Suurin myräkkä syntyi kuitenkin Sonyn kiistanalaisesta päätöksestä pakottaa PC-pelaajat linkittämään pelitilinsä PlayStation Network -tiliin. Sony perääntyi lopulta päätöksestä, mutta ei ennen kuin Helldivers 2 pommitettiin negatiivisilla arvioinneilla Steamissä. Arrowheadin yhteisömanagerit kertovat PSN-päätöksen aiheuttaneen viikon mittaisen selvitystyön studion työntekijöille.

”Pelin räätälöinti yhteistyökokemukselle, jossa pelaajat arvostavat tarkoituksellista turhautumista, saattaa myös ruokkia laajemman pelaajakunnan toksisuutta,” Pilestedt pohtii. ”Ilman näitä kuoppia ei voi kokea huippuja.”

Lähde: IGN

Trailerivuoto paljasti peruutetun Spider-Man moninpelin The Great Web Kommentit pois päältä artikkelissa Trailerivuoto paljasti peruutetun Spider-Man moninpelin The Great Web

Insomniac Gamesilta peräisin oleva materiaali tarjoaa vilauksen moninpelikokemuksesta, jossa Miles Morales ja taistelevat ikonisia pahiksia, kuten Sinister Sixiä, vastaan.

Varhaiset tiedot viittaavat siihen, että oli viiden pelaajan moninpeli, jossa oli live service -malli, samankaltainen kuin Naughty Dogin hylätty The Last of Us -verkkotarjonta. Moniulotteisuus näyttää vaikuttaneen merkittävästi hahmojen mukauttamiseen.

Vaikka peliä ei koskaan virallisesti julkaistu, vuotanut traileri viittaa siihen, että The Great Web oli vielä konseptivaiheessa. Sen peruutus linjautuu 'n hiljattaiseen siirtymiseen pois live service -peleistä, vaikka menestystä :n kaltaisilla peleillä olisikin ollut.

Insomniacin syitä The Great Webin peruuttamiseen ei ole selvitetty. Kuitenkin heidän tiekarttansa osoittaa useita tulevia projekteja, mukaan lukien useita Marvel-pelejä. selitti aiemmin vastaavan päätöksensä The Last of Us Online -hankkeen kanssa, vedoten tarpeeseen priorisoida yksinpelitarinat live service -pelien resurssivaatimusten yli.

Lähde: IGN Nordic

Helldivers 2 -pelin tulevia lisäyksiä on päässyt vuotamaan internetin ihmeelliseen maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Helldivers 2 -pelin tulevia lisäyksiä on päässyt vuotamaan internetin ihmeelliseen maailmaan

-pelaajat saavat kurkistuksen tulevaisuuteen kiitos sarjan pelivuotojen, jotka esittelevät vaikkapa esimerkiksi tulevat mech-ajoneuvot.

Yhdessä vuodossa pelaaja nähdään poistuvan ja ohjaavan mechia, jossa on voimakas automaattikanuuna. Videon vuodosta voit ottaa haltuun alta. Mikäli upotus ei näy, voit tarkastaa sen täältä.

Pelaajat puhuvat myös potentiaalisista uusista stratagemeista, mukaan lukien yhden, joka kutsuu tekoälysotilaita ja toisen, joka käynnistää tuhoisan meteoriniskun. Viimeaikaisten palvelinongelmien ratkaisun myötä kehittäjä voi nyt keskittyä jälkijulkaisusuunnitelmiinsa ja paljastaa mahdollisesti lisää yksityiskohtia tulevasta sisällöstä pian.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.