Assassin’s Creed -trilogia saapui Nintendo Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed -trilogia saapui Nintendo Switchille

Assassin's Creed: The Ezio Collection

Maailman suosituimpiin toimintapelisarjoihin lukeutuva Assassin’s Creed on laajentanut massiivista tarinaansa lukemattomille eri pelialustoille vuosien varrella. Pelisarjan maineikkaat varhaisosat ovat kuitenkin olleet nykypelaajien ulottumattomissa, sillä uudemmilla pelilaitteilla ei näitä pelejä ole voinut pelata.

Assassin’s Creed The Ezio Collection -pelikokoelma sisältää kolme täysimittaista peliä Switch -pelikonsolille. Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood ja Assassin’s Creed Revelation tuovatkin pelisarjan rakastetut osat päivitettynä myös Nintendo-pelaajien ulottuville. Pelien lisäksi kokoelma sisältää kaksi Assassin’s Creed -lyhytelokuvaa. Alkuperäisteoksille kunniaa tekevän uudelleenkäsittelyn ansiosta pelikokoelma tukee pelaamista sekä pelikonsolin omalta näytöltä että televisioruudulta. Pelit tukevat myös Nintendo Switchin tärinäominaisuuksia ja kosketusnäyttöä. Myös pelin käyttöliittymä on suunniteltu uusiksi.

Pelien pääosassa nähdään legendaarinen mestarisalamurhaaja Ezio Auditore da Firenze. Assassin’s Creed II -pelissä ensiesiintymisensä tekevä Ezio vie pelaajan renessanssiajan Italiaan, jonka myötä tulevat tutuksi Firenze ja Venetsia. Kiehtova tarina vie vallanpitäjien, salaliittojen ja kostontäyteisen tarinan pariin. Ezio kohtaa matkallaan haasteita, joita ratkotaan niin neuvokkuuden ja erilaisten varusteiden kuin myös aseiden avulla. Varustepuolen suunnittelusta on vastannut maineikas keksijä Leonardo de Vinci, mikä tuokin seikkailuun kutkuttavia yllätyksiä hyödyntäen aikakauden huipputason tekniikkaa. Pelikampanjaa on täydennetty tarinallisella lisäosalla.

Assassin’s Creed Brotherhood syventää ja laajentaa Ezion seikkailua uusin tarinankääntein. Vastaansa Ezio saa pahamaineisen ja voimakkaan temppeliherrojen järjestön, jonka seurauksena Ezio matkaa Roomaan. Italian hallinnollinen ja kulttuurillinen keskus on myös ahneuden ja korruption tyyssija, minkä Ezio saa karvaasti kokea. Ezion ei kuitenkaan tarvitse taistella kokonaista järjestöä vastaan yksin, sillä hän saa johdettavakseen kokonaisen veljeskunnan taistelussa vihollista vastaan. Myös Brotherhoodin tarinalle on jatko-osanaan oma tarinavetoinen lisäosa.

Ezio-trilogian päätösosa on Assassin’s Creed Revelation, jonka myötä Ezio joutuu hylkäämään entisen elämänsä. Hän ottaa suunnakseen seurata maineikkaan assassiinin, Altaïrin, jälkiä. Matka vie Ezion ottomaani-imperiumin keskukseen, Konstantinopoliin, jossa Ezio kohtaa temppeliherrojen uudet suunnitelmat. Ezio on estettävä vallanjanoinen kaappaus keinolla millä hyvänsä. Pelin lisäosa laajentaa tarinaa uusin kääntein ja sisältyy pelikokoelmaan muiden laajennusosien lailla.

Pelien ohella mukana olevat Assassin’s Creed Lineage- ja Assassin’s Creed Embers -lyhytelokuvat syventävät Ezion tarinaa entisestään.

Assassin’s Creed The Ezio Collection on nyt saatavilla Switch -pelikonsolille.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Beyond a Steel
  • Alfred Hitchcock –
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

ilmestyy syyskuun 9. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle Steamin kautta.

Kommentoi