Assassin’s Creed Valhalla -pelin uudella esittelyvideolla perehdytään viikinkien arkeen Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Valhalla -pelin uudella esittelyvideolla perehdytään viikinkien arkeen

Assassin’s Creed Valhalla

Marraskuussa julkaistava Assassin’s Creed Valhalla tarjoaa pelaajalle eeppisen viikinkisaagan täynnä hurjia taisteluita, valloitusretkiä ja kiehtovia käänteitä. Mielenkiintoisen tarinan siivittämä toimintaroolipeli on koettavissa mies- tai naispuolisen viikinkisoturin silmin. Matka kahinoiden täyttämästä Norjasta Englantiin ei ole ongelmaton, mutta perillä odottavat vehreät viljelysmaat ja suuret rikkaudet. Erilaiset liittoumat avaavat uusia tehtäväpolkuja ja sivuaktiviteetteja, jotka pitävät pelaajan kiireisenä. Englanti on myös täynnä upeita maisemia ja upeita paikkoja tutkittavaksi.

Pelin uusin esittelyvideo käy läpi pelin erilaisia ominaisuuksia ja tekemisiä. Esittelyssä ovat myös Eivor-päähahmon erilaiset taisteluvaihtoehdot ja erilaisia taitoja avaava kykypuu. Samalla sivutaan pelihahmon joukkoihin lukeutuvia läheisiä hahmoja, joiden taidoilla voidaan parantaa jo olemassa olevia resursseja, kuten esimerkiksi pelaajan viikinkilaivaa.

Samalla julkisti pelin -version minimivaatimukset ja suosituskokoonpanon pelitietokoneelle pelin pelaamiseen. Nämä tiedot löytyvät yksityiskohtaisesti täältä.

Assassin’s Creed Valhalla julkaistaan 10. marraskuuta 2020 -, Xbox Series S-, - ja -pelikonsoleille sekä sekä - ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta PC:llä. Lisäksi peli tulee saataville UPLAY+- ja -pelipalveluihin. Peli julkaistaan myös PlayStation 5 -pelikonsolille sen julkaisun yhteydessä.

Kommentoi

Europa Universalis II ladattavissa ilmaiseksi GOGista Kommentit pois päältä artikkelissa Europa Universalis II ladattavissa ilmaiseksi GOGista

Europa Universalis II

Suurstrategiapeli Europa Universalis II on nyt ladattavissa ilmaiseksi GOG -kauppapaikalta.

Vuonna 2001 ilmestyneessä pelissä tehtävänäsi on päästä hallitsemaan maailmaa synkältä keskiajalta vuodesta 1419 aina Napoleonin aikakaudelle 1820 vuoteen.

Voit hallita maan sisäisiä ja ulkoisia poliittisia suhteita, uskontoja, sekä lähettää tutkimusmatkailijoita löytämään uutta maailmaa. Voi lähettää kaapparilaivat merille, palkkamurhaajat puolustamaan maatasi sekä lähetyssaarnaajat levittämään uskontoasi.

Europa Universalis II on ladattavissa ilmaiseksi GOG -kauppapaikalta :lle aina lokakuun 24. päivään asti.

Kommentoi

Uusi Xbox -sovellus mahdollistaa etäpelaamisen mobiililaitteilla Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Xbox -sovellus mahdollistaa etäpelaamisen mobiililaitteilla

Xbox Remote Play

Microsoft on päivittänyt Xbox -sovelluksen, joka mahdollistaa pelien etäpelaamisen Android ja iOS -laitteilla. Uuden sovelluksen myötä myös käyttöliittymä päivittyy elokuussa ilmoitettuun kuosiin.

Xbox Remote Play toimii Sonyn vastaavaan tapaan eli voit pelata -konsolin pelejä mobiililaitteellasi langattoman verkkoyhteyden avulla. Microsoft xCloud -pilvipelipalvusta se poikkeaa siinä määrin, että pelaajan täytyy omistaa -konsoli.

Pelien etäpelaamisen lisäksi uudella sovelluksella voi asentaa uuden konsolin sekä jonottaa pelejä lataukseen. Voit myös katsoa sekä jakaa pelivideoita ja kuvankaappauksia. Sovellus mahdollistaa myös chattailyn kavereiden kanssa.

Päivitetty sovellus on saatavilla Androidille Play Storen kautta ja iOS:lle App Storen kautta.

Kommentoi